De 10 meest gelezen artikelen van 2014!

2014 is biiiiijna afgelopen en dus kan het grote reflecteren beginnen. Leuk om de statistieken in te duiken en eens te bekijken welke artikelen jullie het vaakst gelezen hebben. Het is een erg leuk rijtje geworden en vooral voor de wat nieuwere lezers (welkom!) is het vast leuk om te zien wat voor moois we dit jaar allemaal gemaakt hebben. :)

peanutbuttercup_18

 

10. RECEPT: PEANUT BUTTER CUPS
Dit is op de valreep een artikel van 2014, op 9 januari om precies te zijn. Maar het is wel een goeie hoor. Poehee, voor mij is 2014 het jaar van de pindakaas. Ik kwam erachter dat het lekker met alles is en peanutbuttercups zijn nog steeds een van mijn favoriete snacks. Nu ik erover nadenk, er moeten meer peanutbutter recepten komen! Voornemen voor volgend jaar. ;)

☆☆☆

diary_dec#1_20

   

9. NOM NOM NOM TAG
Ik ben gek op tags maken en alhoewel het even duurde voordat deze populair werd (hij werd door de foodblogs veel later opgepikt) was het een van mijn meest ingevulde tags van afgelopen jaar. O.a. Uit Pauline’s keuken, Kittehscupcakes en ikbenirisniet vulden hem in. En dat vind ik zo leuk om te lezen. :)

☆☆☆

team-confetti-agenda-cover

  

8. TEAM CONFETTI AGENDA 2015 ONTHULLING + INTEKENLIJST!
Man, man, man, wat zijn er toch veel uurtjes in de Team Confetti agenda gaan zitten. Maar zeker niet voor niets! We hebben al erg veel agenda’s verkocht en er zijn er nog een paar over. Dus heb je er nog niet een? Wees snel en koop er nog eentje in onze webshop!

☆☆☆

popcorn_zoet_zout_recept

 

7. ZELF ZOUTE EN CARAMEL POPCORN MAKEN
Mmm, dit is zoooooo lekker jongens! Vooral de popcorn met salted caramel heeft dit jaar vele harten gestolen, haha. Een goeie treat om mee te nemen naar een movie night met vrienden en vriendinnen. Niet moeilijk en waarschijnlijk heb je bijna alles hiervoor al in huis. Zelfgebakken popcorn is duizend keer zo goedkoop en ook veel lekkerder dan die in de bioscoop. Just saying… ;)

☆☆☆

snailmail free download briefpapier alles stationary

 

6. SNAIL MAIL – FREE PRINTABLE
Post versturen en het knettertof personaliseren? Superhip en superleuk. Meike maakte een briefpapiertje en een bijpassend envelopje in drie verschillende stijlen. Het vosje is mijn favoriet. Zo lief!

☆☆☆

pompoensoep_93

 

5. RECEPT: DE LEKKERSTE POMPOENSOEP EVER
En jongens en meisjes, daar is geen woord van gelogen. Dit is nog altijd mijn lievelingssoep en inmiddels zijn er meer aanhangers van deze soep bijgekomen en is het recept al door veel mensen gebruikt. Vooral in de herfst (en nu nog steeds) zijn er superveel mensen die bij dit recept terechtkwamen. Heb je hem nog niet geprobeerd? Echt eens doen hoor, hij is super!

☆☆☆

basilicum-olie-diy-recept5

 

4. ZELF BASILICUM OLIE MAKEN!
Meike maakte een hele leuke en makkelijke DIY met olie en basilicum. Erg veel gelezen en ik ga ervanuit: ook erg veel gegeten.

☆☆☆

ikea_brakig_limited_edition_2014 Ikea_ps_2014_dekbed

 

3. IKEA BRAKIG & IKEA PS 2014
Bezoekers van Team Confetti zijn IKEA lovers in hart en nieren, haha. Ik ben ook verschrikkelijke fan en erg blij dat ik er praktisch naast woon en dat er vaak nieuwe collecties zijn. Van beide collecties heb ik dan ook iets heel leuks uitgezocht. Ik hoop dat IKEA weer met een toffe nieuwe collectie komt volgend jaar.

☆☆☆

versier-het-zelf-pakket

 

2. HEMA SCHOOLSPULLEN 2014-2015
Ik hou van Hema, maar wie niet? Mijn favoriete collectie ieder jaar vind ik de schoolspullen. Ik zit al eeuwenlang niet meer op school, maar voor blogideeën heb je ook vrolijke pennen en notitieboekjes nodig. Toch?

☆☆☆

team confetti to do free printable2

 

1. FREE PRINTABLE: TO DO LIST
De populairste free download van dit jaar was toch echt de To Do list. Fijn om te merken dat jullie net zoveel behoefte hadden aan een goed planlijstje om al je ideeën en taakjes op neer te pennen. Ik heb me na het maken ervan weleens afgevraagd hoe ik in vredesnaam ooit zonder kon…

☆☆☆

En dat waren ze alle 10! Wat was jouw favoriet van dit jaar? Stond hij ertussen?

REACTIES:

 1. Marlous

  Jaa wat een leuke artikelen! Sommige kende ik nog niet, dus kan ik nog even terugbladeren. Ik vond de to-do list printable ook het leukst, hopelijk komen er nog veel van die leuke printables in het komende jaar!

  Reageren
 2. Willemien

  Altijd leuk zo’n overzicht, volgens mij heb ik ook al deze artikelen meer dan 1x opgezocht. Ik wordt altijd heel vrolijk van jullie blog en hoop dat jullie nog heel veel jaren op deze manier doorgaan!

  Reageren
 3. Sabrina

  Veel recepten zeg, lekker (: Ik ben het helemaal eens met de printable op plaats één, vind ik zo leuk! Vooral het aantal glazen water en wat je gaat eten gedurende de dag vind ik een leuke aanvulling!

  Reageren
 4. Jana

  Wat een hoop leuke artikelen :D De PEANUT BUTTER CUPS lijken mij lekker om een keertje te maken. De to do list van jullie gaf ik ook als tip op mijn blog :D x

  Reageren
 5. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *