Photo diary december #1

header

Afgelopen twee weken: ging ik naar een geweldig concert, knutselde ik een paar DIY’s in elkaar, vierde ik Sinterklaas en heb ik heerlijk gegeten.

fall#3_5

Ik kookte dit recept van Jamie Oliver. Het was makkelijk en heeeeerlijk!

fall#3_2

En we kochten deze salontafel op Marktplaats. Het onderste plankje is zo handig. :)

diary_dec#1_10 diary_dec#1_11 diary_dec#1_12

Ik ging in bad met een bruisbal van Lush. Hij rook heerlijk en er kwamen allemaal kleine sterretjes en glitters uit!

diary_dec#1_15

Ik maakte een DIY advent-gebergte. Klik hier om naar het artikel te gaan waar je de bergjes kan printen!

diary_dec#1_16

Zelf popcorn bakken is zo leuk! En lekker. En goedkoop.

diary_dec#1_17

Dit is de lekkerste soep OOIT. Pompoensoep met kaneel, salie, spekjes en pijnboompitten. Heike maakte dit een keer voor Meike en mij tijdens een van onze beruchte girls-nights. Ik vond ‘m zo lekker dat ik hem later namaakte. Hij was bijna net zo lekker als die van Heike.

diary_dec#1_18 diary_dec#1_19

Tom en ik gingen naar een concert van Pokey Lafarge. Het was druk maar ontzettend leuk.

diary_dec#1_20

We hadden nog een half potje pesto in de koelkast staan, dus besloot ik te lunchen met pasta pesto, my favorite!

diary_dec#1_23

Ik ontwierp een kerst-inpakpapiertje voor Beautyill. Klik hier om naar het artikel te gaan en het gratis te downloaden en te printen.

diary_dec#1_24

Met Sinterklaas doet mijn boek het goed. Hier kwam ik hem tegen op een standaardje in boekenwinkel Polare (voormalige Selexys). Ik heb zelfs samen met Tom in een hoekje staan gluren hoe iemand hem aan het bekijken was. Never gets old…

diary_dec#1_27 diary_dec#1_26

We vierden Sinterklaas bij Tom’s familie. We zijn dan met zijn zessen. Voor iedereen koop je een cadeautje met gedicht. Het is altijd even flink stressen een paar dagen (voor sommigen zelfs een paar uur) van te voren, maar dan hebben we er ook een hele avond plezier van. Tom’s moeder kookte fantastich: Spaanse tapas (Sinterklaas komt immers uit Spanje gevaren) en wortelsoep (daar houdt Amerigo van).

Donderdag laat ik mijn Sinterklaascadeautjes zien, er zitten een paar hele leuke, lieve en grappige dingen tussen.

diary_dec#1_28

We aten met vrienden bij De Uurwerker. Een ontzettend leuke plek om te eten, drinken en te borrelen. Aanstaande donderdag lees je er meer over in een hotspot-artikel.

diary_dec#1_29

En omdat ik vandaag jarig ben (!!!) kreeg ik van Tom ontbijt op bed. Een broodje ei met een verse ananas-banaan smoothie. Zo lief!
***

Wist je dat Meike en ik een kersvers Team Confetti Instagram Account hebben? Klik hier om te abonneren. Er verschijnen niet alleen foto’s van mij, maar ook van Meike. Komt dat zien!

REACTIES:

  1. Stella

    Dat LUSH cadeautje-dingetje, wauw! LUSH maakt er echt een feestje van! Ik heb veel bruisballen en bathbombs uitgeprobeerd, maar deze toevallig niet! Ik ga ‘m stiekem toch maar eens aanschaffen denk ik! En wat ziet die pasta er HEERLIJK uit! Liefs, Stella.

    Reageren
  2. Nikkia

    If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *