Photo diary december #2 + kattenbonus!

header

Zoals beloofd, een photo diary met kattenbonus. Afgelopen twee weken was ik jarig, kreeg ik heeeeeel veel cadeautjes, at ik sushi en werd ik ziek…

dec#1_35

Ik was jarig! En ik kreeg ontbijt op bed van Tom, zo lief!

dec#1_34 dec#1_33

Op de avond van mijn verjaardag gingen we uit eten met vrienden bij The House of Spice, mijn favoriete restaurant in Groningen. Hierboven zie je hert en karnemelkmousse. Heerlijk!

dec#1_32

De cadeautjes die ik van Tom kreeg. Ik ben er heel erg blij. Al mijn andere verjaardagscadeautjes kun je bekijken in dit artikel.

dec#1_31

De dag na mijn verjaardag kwam Meike langs om eindelijk eens fatsoenlijke foto’s te maken voor de blog. Ik maakte een schattige set van een slinger en stippen. Zoals je misschien hebt gemerkt is onze profielfoto al veranderd en binnenkort komt er een tabje bij met meer info over ons waar nog een leuke foto bij staat.

dec#1_30

Die avond ging ik naar de tweede Hunger Games film. Vorig jaar was ik wat sceptisch over de eerste film, maar omdat ik een Pathe Unlimited kaart had ging ik er toch heen. En nu ben ik hooked, haha. Tom is er niet van en dus ging ik alleen. Maar ik ga meestal alleen naar de bios dus dat was geen probleem. :)

dec#1_29 dec#1_27

Voor de blog van Helen maakte ik een DIY chocolademelk-lepels. O en ze zijn lekker! Klik hier om naar het artikel te gaan.

dec#1_25 dec#1_23 dec#1_24

Vorige week zaterdag vierde ik mijn verjaardagsfeestje. Ik maakte sushi en Tom maakte een donuttaart. Verder namen vrienden andere lekkere hapjes mee en hebben we gezellig gegeten en gedronken. I love birthdays!

dec#1_22

Ik heb het eerste hoekje van mijn werkkamer ingericht. De rest is nog een beetje een bende, maar dit is toch het belangrijkste plekje. Ik vind het zo fijn om een eigen kamer te hebben!

dec#1_19

Helaas werd ik vorige week ziek (nog steeds niet beter…). Keelpijn, hoesten en liters snot. Blech, niet leuk. Maar ik verkies het duizend keer boven buikgriep, dus ik klaag niet! (Nouja, een beetje dan.)

dec#1_14

Best friend Hessel maakte een geweldige kaart voor de feestdagen voor de blog! Heb je (net als ik) nog steeds geen kaarten verstuurd? Klik dan hier om naar het artikel te gaan, de kaart te downloaden en te printen.

dec#1_13

Voor de lunch maakte ik een keer mijn favoriete aardappeltjesrecept. Het perfecte bijgerecht voor het kerstdiner, dinsdag komt het recept online (net op tijd toch?)

dec#1_11

Voor de Christmas spirit: kerstthee! Die verpakking alleen al. De thee zelf was een beetje mwah mwah, wel ok.

dec#1_10

Ik zag deze confetti-reep liggen in de supermarkt en MOEST hem meenemen voor Meike. Nog een lekkere chocoladelepel erbij en je mini kerstcadeau is klaar!

dec#1_8

Nog meer Christmas spirit: voor de blog van Helen maakte ik mijn laatste kerst-DIY, een snowglobe! Klik hier om het hele artikel te bekijken.

dec#1_6 dec#1_5 dec#1_4

We gingen naar de Tuinland om een kattenbandje om te wisselen en kwamen er hele bijzondere producten tegen: Een zwaan van vogelvoer, beetje luguber. Een lichtgevende duif met een snoer uit zijn kont. En in de kerstsetting zagen we een heel grappig bordje hangen: ‘Denk om het afstapje’. Ach, je had erbij moeten zijn…

dec#1_3

Ik zag in blogland dat er een lettertang bij Hema te koop is. Ik MOEST hem hebben! Hij is roze en hij doet het geweldig. Hier het resultaat op een cadeautje voor vrienden omdat ze hun huis verkocht hebben.

dec#1_2

En tot slot sprak ik gistermiddag af bij Toet met Heike om mijn verjaardag nog een keertje te vieren. Ze kon niet op mijn feestje komen en daarom kreeg ik dit geweldige blije notitieboekje en een lief kettinkje (niet op de foto) van haar. De mok van Toet moest ook op de foto omdat hij zo leuk was.

KATTENBONUS

dec#1_21 dec#1_17 dec#1_7 dec#1_1

Mo en Tetkees hebben lekker ingestopt geslapen, met candy canes gespeeld en mochten voor het eerst in de slaapkamer (we zijn bezweken ja).

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram. Wil je liever weten wat de katjes de hele week doen? Volg dan Mo en Tetkees op instagram.

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Alleen in de ochtend en avond als wij er in liggen, als we echt gaan slapen moeten ze weer op de gang. Ik kan niet slapen met een kat op mijn hoofd…

   Reageren
 1. Iris

  Haha wat grappig, toen ik die confettireep in de supermarkt lag dacht ik meteen aan jullie. Ik wilde er nog een foto van maken, maar dacht dat anderen dat vast al hadden gedaan. Wat een raar lettertype heeft die HEMA tang trouwens, ik vind juist dat hoekige lettertype van een lettertang wel leuk. (Ik heb een beetje een obsessie met lettertypes hihi). En heel veel beterschap gewenst!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat lief dat je een foto wilde maken van de reep. Het was echt heeeel toevallig dat ik hem zag liggen. Confetti tips zijn altijd welkom ;)

   Reageren
 2. Wendy

  Leuk is die lettertang hè? Ik ben er ook zo blij mee. Alle kerstcadeaus zijn voorzien van naamlabels van de lettertang. :) En onze katten mogen ook op de slaapkamer. Vind het zo zielig als ze de hele nacht alleen in de woonkamer moeten zitten (die overigens vrij koud wordt ’s nachts).

  Reageren
 3. annouska

  Wat een prachtige foto’s . Je bent goed verwend met je verjaardag zo te zien. Wel jammer dat je ziek werd vlak erna, ik hoop dat je snel beter bent.

  Mooie foto’s van je poezen.

  Reageren
 4. Aline

  Oooohh die confetti reep kocht ik laatst bij me op school. (Ze verkopen gewoon Milka repen in de kantine, ZO HIP) Lekkerrrr! Heerlijke fotootjes allemaal, leuke cadeaus heb je gekregen. :) Die lettertang van HEMA wil ik ook SUPER graag en ik wilde ‘m laatst kopen maar toen hield Thomas me een beetje tegen dus ik gok dat ik die vrijdag voor m’n verjaardag krijg mwahahah.

  Reageren
 5. T

  ik heb die reep gekregen uit NL en moest aan jullie denken. EN ik heb de chocomelk lepels gemaakt voor mijn collega’s – ga ze morgen uitdelen

  Reageren
 6. Stella

  Lekker eten en lekker drinken in overvloed deze keer! Mjammie! En de poezenfoto’s, lief lief lief! Ik hoop dat de label tang nog wat langer in het assortiment blijft, want ik wil hem zeker ook graag hebben! En is dat echt een duiven lamp? Wauw, haha, dat noem ik nog eens origineel! Liefs, Stella.

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *