Team Confetti agenda 2015 onthulling + intekenlijst!

Drumroll please! Het is zover! Na jullie maandenlang kleine voorproefjes te hebben gegeven, jullie lekker hebben gemaakt met patroontjes en omslagen, laten we nu dan EINDELIJK het eindresultaat zien. De Team Confetti Agenda 2015 is een feit. Komt dat zien!

Een jaar lang hebben we eraan gewerkt, er is veel te veel tijd in gaan zitten, maar ach, hij is zo leuk geworden. Met trots presenteren we jullie onze (en hopelijk snel ook jullie) agenda voor 2015!

team-confetti-agenda-cover

De cover hadden jullie natuurlijk al gezien, maarrrrr jullie wisten nog niet dat we voor een bronskleurig ringbandje zijn gegaan. Ringbandjes zijn wat ons betreft de allerfijnste bindwijze van een agenda. Zo klapt hij nooit spontaan dicht! Het formaat is A5. De omslag is stevig en het binnenwerk is mat zodat het met iedere pen goed beschrijfbaar is. De agenda start in week 52 van 2014 t/m week 1 van 2016, heel 2015 dus!

team confetti agenda 11

Handige info, zoals een jaarkalender en een overzicht van alle feestdagen van het jaar, mag natuurlijk niet ontbreken. Deze staan trouwens ook door de hele agenda heen (met een paar extra data, zoals de finale van het Songfestival, zomer- en wintertijd, etc.).

team confetti agenda 13

Voor de data hebben we confetti cijfers ontworpen, dit staat heel erg vrolijk!

team confetti agenda 8 team confetti agenda 12

Ook is er iedere week een plekje gereserveerd voor notities en de hoogtepuntjes van de week. Fijn om bij te houden, voor nu EN voor later. Maar je mag er ook gewoon je boodschappenlijstje op kalken of er boter-kaas-en-eieren op spelen. Whatever makes your heart sing…

team confetti agenda 10 team confetti agenda 9

Waar we zelf heel erg trots op zijn, is dat elke spread anders is. Er staat geen patroontje of plaatje dubbel in en dat maakt het toch leuk om iedere week weer een nieuwe pagina om te slaan.

team confetti agenda 3

Voor de snailmailers onder ons, is er achterin de agenda plek voor adressen. Handig als je nog enthousiast kerst- of vakantiekaarten verstuurt!

team confetti agenda 2 team confetti agenda 1

Na de adressen en vlak voor de notities en telefoondoodles, is een plekje gereserveerd voor de mensen en bedrijven die een steentje bijgedragen hebben aan het tot stand komen van deze agenda. Omdat het zo’n kleine oplage is, konden we wel wat steun gebruiken. Een applausje dus voor OttoMiss GreenGood FibrationsCosmetics by KimMost CutestDesdraagt.nlHarp&SoulOtto & Beppe, Allemachtigprachtig en de Soepwinkel.
(Nog niet alle logo’s staan erin omdat er op het laatste moment veel enthousiaste helpers bijkwamen en de proefagenda al naar de drukker was. In de definitieve versie staan ze allemaal netjes op een rijtje achterin de agenda te shinen).

team confetti agenda 5 team confetti agenda 4

En nu zijn we alweer bijna aan het einde gekomen van de agenda. Op de laatste pagina is een plekje voor je afspraken van 2016 (kun je niks vergeten). En omdat het door VELEN verzocht was: een VAKJE! Voor papiertjes, bonnetjes, hersenspinsels en visitekaartjes. Er zit er eentje aan de binnenkant van de voorkant en eentje aan de binnenkant van de achterkant. TWEE VAKJES dus! Happy dance!

************

Maar hoe krijg je nou zo’n heuse Team Confetti agenda in handen?!

EDIT: DE TEAM CONFETTI AGENDA 2015 IS TE BESTELLEN OP DE BESTELPAGINA. DIE VIND JE HIER. INTEKENEN IS NIET MEER NODIG.

Allereerst willen we graag dat iedereen die er nu helemaal zeker van is dat hij/zijn een Team Confetti Agenda 2015 wil, dit laat weten. En wel hieronder in een reactie, dit is de intekenlijst. Voor ons heel overzichtelijk en het is voor jullie misschien ook leuk om te zien wie er volgend jaar met dezelfde agenda onder zijn arm loopt.

Zet in het vakje van je naam je VOLLEDIGE naam. Dus niet je blognaam of alleen je voornaam, we willen graag een voor- en achternaam. Dat maakt het namen tellen wat makkelijker. Ben je heel erg gesteld op je privacy of heel erg verlegen, verzin dan een schuilnaam die uit duizenden te herkennen is (en wees creatief). En zet er ook bij HOEVEEL agenda’s je wil hebben. Wij denken dat het ook een heel leuk cadeautje zou zijn…

De intekenlijst is voor ons handig om te zien hoeveel agenda’s we moeten laten drukken. We laten er zeker meer drukken dan het aantal op de intekenlijst, maar het geeft ons een goede indruk van wat een goed aantal zou zijn. Als je vandaag roept dat je agenda wil, dan zit je er niet aan vast, maar we zouden het wel waarderen als je het een beetje serieus neemt. Als je er later meer koopt dan dat je hier hebt laten weten, vinden we dat natuurlijk geen enkel probleem!
Iedereen die hieronder intekent, krijgt een email van ons zodra de agenda te bestellen is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je het vergeet.

De agenda gaat €17,50 kosten en dit is inclusief verzendkosten. Over ongeveer twee weken komt er een bestelsysteem online en kan iedereen de agenda bestellen. Het bestelsysteem werkt met iDeal, wat ons betreft de makkelijkste manier van bestellen en betalen.

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust! En dan nu….. Intekenen! Woop!

REACTIES:

 1. Corine van den Broek

  Zoals ik al op Instagram zei, wil ik hem graag!
  Ben ook heel blij met het stukje “mooi deze week” in de agenda! Maakt het een stuk makkelijker om de leuke dingen bij te houden die ik in mijn ‘scrapbookdagboek’ (ja hoe noem je zoiets) moet zetten ;).

  Reageren
 2. Linda

  Jaaaaaa! Ik was vorig jaar al heel enthousiast, maar had toen steeds nog een schoolagenda, maar nu ben ik afgestudeerd en ga ik (hopelijk snel) werken en dus kan ik eindelijk een échte agenda aanschaffen yes!
  En dat wordt natuurlijk die van jullie :D :D
  Voor mij graag één agenda t.n.v. Linda Bestebreur (-van Looijengoed) (als je dat er graag bij wilt zetten haha)

  Reageren
 3. Marieke van Geel

  JAAAA! Met twee vakjes nog wel 8)
  Ik wil er zeker één maar ik ga even bedenken wie ik er ook blij mee kan maken dus misschien worden het er meer.
  (Net als Nikki verlaat ik de hema voor jullie, dat is nogal wat!)

  Reageren
 4. Elisse

  Ik ben natuurlijk een Belgje, maar wil heel graag deze supermooie agenda alvast reserveren! Waarschijnlijk komen er dan nog wat verzendkosten bij, maar dat scheelt me niks! Die confetticijfers zijn zo vrolijk! Kan niet wachten om hier lekker in te beginnen prutsen! Mijn naam is Elisse Bijgebrekaanbeter hé :-)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Te gek! En we komen er wel uit met de verzendkosten. Als je ons een email stuurt als de agenda te bestellen is, dan regelen we het onderling.

   Reageren
 5. PS by Dila

  Wauw ik vind ‘m echt supergaaf geworden!! Ook leuk die kleine details zoals ‘mooi deze week’ en de datum van het Eurovisie Songfestival!! (sorry iets teveel uitroeptekens in 1 reactie)

  Reageren
 6. Pingback: Photo diary augustus #3 + mega kattenbonus! | Team Confetti

 7. Pingback: Loving Lazy Sundays ~ 3 | Mijn Kladblog

 8. Pingback: Blogleesvoer #9 | SYLVIA KUIJSTEN

 9. Pingback: Things I love | A Cup of Life

 10. Linda

  Ik heb even een poosje nagedacht en ik wil deze agenda! Hij is zo vrolijk :) De digitale agenda die ik dit jaar had, is toch niet zo fijn…Voor mij één agenda t.n.v. Linda Willemsen

  Reageren
 11. Pingback: De enige echte Team Confetti agenda | IKBENIRISNIET

 12. Melanie

  Hoi! Ik ben nieuw hier, maar ik vind dit heel tof! Precies wat ik al lang miste in mijn agenda’s, ruimte voor notities in de week zelf én ringband én mat (!!!) papier. En oh wat is dat ‘mooi deze week’ leuk! Dus count me in: 1 agenda voor Melanie van der Donck. :D

  Reageren
 13. Gerda Steenhuis de Jong

  Graag teken ik in voor de nieuwe agenda, had er nog geen gevonden die ik mooi vond en nu hoef ik niet verder te zoeken!! Helemaal leuk, doe mij er maar 1.

  Reageren
 14. Pingback: Team Confetti Agenda 2015'Hare Maristeit'

  1. Olga Bericht auteur

   Ha Caroline. Het kan natuurlijk altijd, we moeten alleen nog even onderzoeken wat de verzendkosten dan worden. Ik vrees dat ze niet mals zullen zijn… Later meer nieuws hierover!

   Reageren
 15. Rosalinde Vlaskamp

  De winkels liggen al zo lang vol met nieuwe schoolagenda’s en na de zomervakantie begint het daardoor al goed te kriebelen.. Een nieuwe agenda voor het volgende kalenderjaar…
  Ik hoef niet verder te zoeken, die voor 2015 heb ik gevonden! Ik wil heel graag op het lijstje want ik ga ‘m zeker bestellen! Super leuk!!

  Reageren
 16. Pingback: Free printable: To do list | Team Confetti

 17. Loes

  Hoi,
  Super leuke agenda.
  Ik vraag me nog wel af wat voor papier jullie gebruiken? Zou natuurlijk het mooist zijn als het gerecycled is maar een FSC keurmerk of in een andere weg duurzaam misschien?
  Ik ben benieuwd? Zo ja dan wil ik er ook een! :)

  Reageren
 18. Ilonka

  Hallo
  Een vraagje in de jullie artikel staat dat het bestelsysteem 2 weken zou komen, maar ondertussen al een klein maandje verder hebben jullie al enig idee wanneer dit komt. Kan niet wachten tot ik hem heb ;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hoi Illonka, goed dat je dat vraagt hoor. De drukker had een foutje gemaakt waardoor de agenda overnieuw gedrukt moest worden. Toen kwam mijn vakantie er vervolgens tussen en begon Meike met een nieuwe baan. We hebben toen besloten om de verkoop uit te stellen tot volgende week. Het plan is om zondag live te gaan met onze webshop. Alle mensen die zich hebben ingetekend krijgen van ons een email en er komt nog een blogbericht om iedereen op de hoogte te brengen. Bijijijna dus. ;)

   Reageren
 19. Pingback: De 10 meest gelezen artikelen van 2014! | Team Confetti

 20. Pingback: Agenda Team Confetti - Bringing Happiness

 21. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 22. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 23. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 24. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *