IKEA BRÅKIG – LIMITED EDITION 2014

header

Tom and I decided to check the BRÅKIG collection of IKEA out for ourselves, and it is good!
Afgelopen zaterdag besloten Tom en ik de Ikea te bestormen en die BRÅKIG collectie waar iedereen het over heeft eens even van dichtbij te bekijken. En ja, er zitten prachtige dingen tussen!

Ik heb geprobeerd van alles een kiekje te maken, dus zelfs als je niet in de buurt van een IKEA woont (zoals wij) kun je toch even lekker window shoppen:
I made pictures of everything so you can check it out for yourself:

ikea_brakig_limited_edition_2014 ikea_brakig_cups_kopjes_box ikea_brakig_servies_kopjes ikea_brakig_ronde_dozen_box ikea_brakig_kommetjes_bakjes_bowls ikea_brakig_pillows_kussens_behang ikea_brakig_pillowcase_kussens ikea_brakig_lamp ikea_brakig_pillow_kussenikea_brakig_wallpaper ikea_brakig_wallpaper_behang ikea_brakig_desk_bureau ikea_brakig_ladenkastje ikea_brakig_dienblad ikea_brakig_boxes_dozen_ruiten ikea_brakig_box_ladekastje_karton ikea_brakig_tray_mini_dienblad_ruiten ikea_brakig_plate_bord ikea_brakig_plate_orange ikea_brakig_plates_borden

De printjes en kleuren zijn om van te smullen en er zitten een paar bijzondere producten bij. Zo is het volgens mij voor het eerst dat IKEA behang verkoopt. Wij zijn er dan ook meteen voor gegaan en hebben vier rollen grijs geometrisch behang mee naar huis genomen. Ook vind ik de borden die alleen aan de onderkant een printje hebben en aan de bovenkant wit zijn bijzonder. Een leuk kiekeboe effect, maar toch had ik de printjes liever aan de bovenkant gezien (of aan allebei de kanten).

Benieuwd naar prijzen? Hier vind je een overzicht.

***

Heb jij al iets gekocht uit de BRÅKIG collectie?
Did you buy something yet?

REACTIES:

 1. Maaike

  Ja! Ik werd ook enorm hebberig toen ik de collectie zag liggen. Ik kon dus ook niet zonder lege handen naar huis, haha. Ik ben gezwicht voor de hanglamp (die ik hier niet tussen zie?) en een kussenhoesje :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Op de site zeggen ze op=op maar dat is waarschijnlijk alleen om mensen in beweging te krijgen. Volgens mij is de verkoop begonnen op 8 februari, dik een week geleden dus. Dan zal het er nog wel even staan denk ik.

   Reageren
 2. Mariska

  Ik heb het al zo vaak voorbij zien komen, en vind het echt allemaal super leuk, vooral het servies! Die (kartonnen?) ‘kastjes’ vind ik ook leuk, maar nog best prijzig. Sinds ik vorige week mijn gang mintgroen heb geverfd ben ik sowieso helemaal into pastels, zo mooi!

  Reageren
 3. Hedwig

  Wat een mooie spulletjes allemaal! Het doet me een beetje denken aan de stijl van de Flying Tiger. Ik heb een Ikea om de hoek, dus daar ga ik binnenkort maar eens heen :)

  Reageren
 4. Annie

  Super leuk! Moet binnenkort ook nodig een ikea tripje plannen. Die kartonnen ronde opberboxen en die kastjes zijn ook erg leuk, ik hoor mijn portemonnee al huilen…

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Daarom heb ik uitgebreid foto’s gemaakt, kunnen degenen die niet dichtbij Ikea wonen ook een beetje rondneuzen :). Maar misschien maakt dat het alleen maar zwaarder (sorry)…
   Bij ons is de Ikea letterlijk naast de deur, daar hebben we echt mazzel mee. Soms gaan we er alleen maar heen om een bordje balletjes op te peuzelen en een beetje rond te kijken.

   Reageren
 5. Tamara

  De printjes van deze serie vind ik heel leuk, maar het moet echt net in je huis passen. Bij mij passen de kleuren weer minder. Voor iedereen die nog wil gaan: volgens mij worden de producten wel regelmatig bijgevuld. Ik was er begin februari, toen viel het aanbod wat tegen (in Amersfoort dan). Een paar dagen terug was het aardig aangevuld, vooral de dienbladen en kopjes.

  Reageren
 6. Iris

  Ik heb ’t behang ook nog gekocht! Dit weekend gaat ’t op de muur. Spannend hoor! Heb je nou zelf ook iets gekocht, of lees ik daar gewoon overheen? ;-)

  Reageren
 7. Linda

  Oh wat ziet dit er leuk uit allemaal. Vin die lampen zo ontzettend leuk, met als de ladekastjes en de dozen…ooh wat zou ik daar graag even snuffelen, maar ja, ik kan nu eenmaal niet even snel op en neer dus ik geniet maar extra van de foto’s. Ben erg benieuwd wat je allemaal gekocht hebt.

  Reageren
 8. Pingback: De Blogger Love Tag | Team Confetti

 9. Pingback: Colección BRAKIG de IKEA Disponible desde Hoy ¡Corre!

 10. Pingback: De 10 meest gelezen artikelen van 2014! | Team Confetti

 11. Pingback: Wallpaper Confetti – Wiyakom

 12. Pingback: Fototapete Ikea | Tapete 3D

 13. Pingback: Beyond Therapy (1987) – Nectardecom

 14. Jayme

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *