Photo diary oktober #2 + kattenbonus!

Afgelopen week bezocht ik een persevent in Amsterdam, werkte ik bij Lindehuis, woonde ik een radioprogramma bij en las ik sinds tijden weer eens een boek.

spijkers met koppen tom hoedje

Vorig weekend ging ik met mijn schoonfamilie naar Utrecht omdat Tom’s vader 60 jaar werd. Twee jaar geleden waren ze naar Utrecht gekomen omdat mijn boek Handboek voor mietjes net uit was en ik er iets over mocht vertellen tijdens het radioprogramma Spijkers met koppen. Het radioprogramma wordt opgenomen in een cafe in Utrecht (heel gezellig). Tom’s vader wilde er altijd nog eens heen omdat hij het toen zo leuk vond, dus maakten we er een weekendje Utrecht van. Tijdens de radio-uitzending hadden we allemaal een hoedje opgezet om in de feeststemming te komen. Dolf Jansen (hij presenteert samen met Felix Meurders Spijkers met koppen) vroeg ons of we wisten dat het om een radioprogramma ging en dat thuis niemand iets van de hoedjes zou zien. Hahaha.

village coffee the village coffee 2

Op zondag liepen we nog een rondje door Utrecht en sleurde ik iedereen mee naar The Village. Vorig jaar hadden we op Into The Great Wide Open heerlijke koffie gedronken en toen ik zag dat ze vlakbij ons hotel zaten, MOEST ik even kijken en koffie drinken. Mooie tent, mooie koffiekerels en heerlijke koffie. Aanrader als je in Utrecht bent!

not that kind of girl

Maandag poste ik een blogartikel over de leuke manier hoe Lena Dunham haar boek promootte. Tijdens het schrijven van het artikel, bestelde ik het boek, haha. Ik had het lekker snel binnen, yay!

bruisbal

Lekker in bad met een bruisbal van Feel so Pure. Ik was helemaal vettig toen ik eruit kwam en ik rook naar snoepjes. Heerlijk!

couscous

Tom en ik brachten een bezoekje aan de buren om iets te bespreken (iets met hun tv-schotels en ons balkon) en we gingen bepakt en bezakt met grote schalen couscous en zakken vol homemade koekjes weer terug naar huis. Haha. Onze buren komen uit Tunesië en dat resulteert in extreme gastvrijheid en heel veel eten. Zo lief.

anijs koekjes

In de trein naar Amsterdam (kwart voor 7 trein, holy moly!) las ik het boek van Lena Dunham en at ik Tunesische koekjes van de buren. Het was nog donker buiten en heel rustig in de trein. Toen ik in pikkenacht naar het station fietste, verklaarde ik mezelf voor gek, maar toen ik eenmaal zat, vond ik het eigenlijk heel fijn…

dr van der hoog 14 dr van der hoog 11 dr van der hoog 13

De reden dat ik naar Amsterdam ging, was omdat ik uitgenodigd was voor een persevent van Dr. van der Hoog. Ik sleepte mijn mama mee en schreef er zaterdag een uitgebreid blogartikel over.

mooie slingers

Omdat we toch in Amsterdam waren, hebben we er meteen een dagje van gemaakt. We gingen o.a. naar de winkel van Kitch Kitchen en wat een heerlijke winkel is dat. Lekker groot en super kleurrijk! Bovenin de winkel hingen rijen vlaggetjes aan het plafond. Dat wil ik ook gaan maken in mijn werkkamer. Altijd feest bij Team Confetti!

kussen uilteam confetti agenda lindehuiscadeautje mama

Vrijdag en zaterdag werkte ik in de winkel van Linde. De dierenkussens waren aangevuld en ik vind deze uil zo leuk! Helemaal in combinatie met de andere gele kussens. En de Team Confetti agenda is ook te koop in de winkel van Linde. Heel leuk om stiekem naar mensen te gluren als ze erdoorheen bladeren. En glimmen van trots als er iemand eentje koopt. :)
Ik zag iets leuks bij Linde voor mijn mama en pakte het onder werktijd voor haar in. Ik zeg alleen nog even lekker niet wat het is, want ze krijgt het pas vanmiddag!

tapas hemingway's cuba cocktails

Na een lange week werken, zetten Tom en ik de dagpas van Hemingway’s in, die we eerder al hadden gekocht. Twee rondes tapas en ieder een cocktail voor €35,-. Van dat soort deals word ik altijd blij. We hebben heeeeerlijk gegeten. Volgens mij is buiten de deur eten een van mijn grootste hobby’s…

KATTENBONUS!!

mo and me tetkees snoozy mo selfie mo traan laten

Tom had stiekem een foto van me gemaakt toen ik met Mo nog aan het snoozen was. Gezellig. :)

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anneleen

  Ik kende Linde Huis nog niet, lijkt me een heel fijne winkel! Heb het meteen even opgezocht! :) dat koffietentje ziet er zo gezellig uit en die bruisbal lijkt me zalig! X

  Reageren
 2. Anne

  Wat lief, al dat eten van jullie buren :) Ziet eruit als een hele leuke week! Zo’n dagje Amsterdam zou ik ook eens moeten doen, al is het natuurlijk helemaal handig als je het combineert met een event!

  Reageren
 3. Ingrid S

  Yay, fijn dat de team confetti agenda nu bij Linde huis te koop is. Ik woon om de hoek, dus ik kom binnenkort zeker even langs om de agenda te kopen!
  En oh dear.. die bruisbal lijkt mij fantastisch!

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *