Het is weer maandag: Ask Lena

Het zijn wat chaotische weken bij Team Confetti (dit was de oplettende kijker vast niet ontgaan) en daarom is het af en toe wat anders dan anders. No worries, als al het stof weer is neergedaald en alle schema’s weer gelijk lopen, gaat alles terug naar het normale schema. Tot die tijd doen we even lekker waar we zin in hebben! Vandaag bijvoorbeeld een Het is weer maandag door moi (Olga) over de heerlijke manier waarop Lena Dunham haar boek promoot.

Lena Dunham is o.a.  bekend van de serie Girls. Die serie is waanzinnig. Ik kan niet uitleggen waarom, elke keer als ik een poging doe, kijken mensen me aan met een blik van: ‘dit verkoop je zo slecht dat ik het nu ECHT niet wil kijken.’ Dus dat doe ik maar even niet. Neem het maar gewoon van me aan.

Lena heeft binnenkort haar eerste boek uit en ter promotie van haar boek, heeft ze haar publiek gevraagd om hun persoonlijke vragen naar haar op te sturen, zodat ze er een aantal kon beantwoorden. En dat doet ze zo fijn! Ze heeft in totaal 12 vragen beantwoord. En die staan hier uiteraard allemaal onder. Want ik doe niet aan selectie, dat weten jullie inmiddels wel. ;)

De manier waarop ze de vragen beantwoord is ontzettend prettig. Ze beantwoord ze met humor, oprechte interesse en vanuit haar point of view. Ze zegt zelf: ‘No, I am not a sexpert, a psychologist, or a dietician. But I am a girl with a keen interest in having it all, and what follows are hopeful dispatches from the frontlines of that struggle.’

Hier zijn alle 12 video’s op een rijtje. Ze zijn heel kort en met een kopje thee (of ander heet drankje naar keuze) erg fijn om achter elkaar te bekijken. Doe dat ook vooral!

Lena is een erg inspirerend mens zonder al te veel gene en bovenal iemand die toegeeft ook maar wat aan te rotzooien. Geweldig om zo’n rolmodel voor jonge vrouwen te zien. Ik heb haar boek besteld tijdens het schrijven van dit artikel en heb het over een weekje in huis, jay!

***

Wie is er nog meer van plan om het boek van Lena te gaan lezen?

REACTIES:

 1. Sahar

  Jaaa, Lena is awesome! Ik zag deze filmpjes voorbij komen op een andere blog (Cup of Jo) en vind ze echt hilarisch. Ben vorige week weer aan een paar marathonsessies Girls begonnen, helaas zijn de afleveringen veel te kort en ben ik nu al bijna door seizoen drie heen :( Haar boek ga ik ook zeker bestellen, 1 november komt ze een lezing geven ism Opzij en dan wil ik natuurlijk wel mijn boek laten tekenen! Kaartjes zijn helaas al uitverkocht btw.. Anywho fijne week en succes met alle drukte!

  Reageren
 2. Merel

  Kijk, ik hou zoveel van Lena dat het voelt alsof ze mijn beste vriendin is. Ik ben heel erg, wat dat betreft.
  Nu lees ik haar boek en ik moet heel eerlijk zeggen dat het me een kleeeeeeeein beetje tegenvalt. Ze is op papier niet zó grappig als op film/tv/youtube. Gek he?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik begrijp wat je bedoelt. Ik ben op pagina 34, dus nog niet zo heel ver. Ik kan nog niet zo goed oordelen. Ik vind de verhaaltjes erg leuk en beeldend en het voelt alsof het een goede vriendin is. Als ik wat verder ben, kom ik terug bij je. ;)

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *