10 x Easy Party Nails!

The party season is upon us! Ik zie overal glitters, sterretjes, goud en zilver and I’m loving it! Maar zoals jullie weten ben ik een creature of comfort en zal ik mezelf niet in glitterpanty’s en gouden pumps heisen (sorrynotsorry). Ik trek liever een mooi en warm truitje met een mooie statement ketting erop. Maar of je nu comfy of retesexy feest gaat vieren, over the top party nails kunnen altijd…

Ik heb de afgelopen jaren heel wat geëxperimenteerd met mijn nageltjes en daar zijn een paar hele leuke dingen uitgekomen. Omdat ik het wat zonde vond om al die mooie en makkelijke nagel experimentjes in de archieven te laten verstoffen, heb ik mijn eigen top tien feestnagels samengesteld. Bijna allemaal zijn ze easy peasy en in veel verschillende kleurencombi’s te maken. Heb je dus een rolletje plakband, een speld met een kop d’r op en een paar flesjes nagellak? Dikke kans dat je met onderstaande creaties uit de voeten kunt. ;)

essie lovie dovie swatch

1. MILLION DOLLAR PARTY.
Een topcoat met nep bladgoud (of zilver) kun je over bijna elke nagellakkleur smeren en het ziet er meteen uit als een gazaillion bucks! Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

essie beyond cozy nailart

2. GLITTER ALL THE WAY.
Hoe meer glitter, hoe beter. Combineer twee lakjes met glitter erin en gebruik plakband om je nailart te maken. Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

barry_m_indigo_nailart

3. KEEP CALM AND GLITTER ON.
Hier heb je iets meer geduld voor nodig, maar het resultaat is indrukwekkend. Neem genoeg tijd om de nagellak tussendoor te laten drogen. Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

notw#26_21

4. LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IS SNOW.
Bovenstaande topcoat van H&M is al een tijdje niet meer verkrijgbaar, maar er zijn nu vast wel meer witte glitter topcoats te vinden. Staat leuk over heel veel kleurtjes. Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

notw#14_20

5. SPACY X-MAS.
Altijd leuk, een reflecterend lakje over een donkere kleur. Dat zie je alleen als er licht op schijnt. Handen naast de kerstboom houden dus! Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

nyc a suitcase and a donut leopard2

6. LEONARD THE BLUE NOSED PANTHER.
Panter kan altijd toch? Helemaal in deze tijden van goud en foute glitters. Hier in het blauw, maar kan ook roze, goud of groen. Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

essie butler please

7. GLITTER DIP.
French manicure, maar dan anders. Het is trouwens altijd leuk om 1 nagel in een glitterlakje te steken voor een feestelijk effect. Dat kost bijna geen extra moeite maar valt toch op. Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

hema_paars_mini_24

8. DISCO BALL.
Behalve een effen lakje, een glitterlakje en een beetje tijd heb je hier niets voor nodig. Begin met een laagje glitters op het tipje van je nagel en als het is opgedroogd lak dan steeds een stukje verder naar onder. Zo wordt het topje steeds dikker bedekt met glitters en krijg je een ombre effect. Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

notw#24_12

9. FANCY SCHMANCY.
Deze is ook superduper makkelijk! Lak je nagels eerst in 1 kleur (bijvoorbeeld goud of zilver) en wacht totdat het droog is. Plak dan een stukje plakband horizontaal over je nagel en lak met een dekkende kleur over het vrije deel van je nagel. Trek het plakband los et voila! Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

notw#19_17

10. CONFETTI ALL NIGHT LONG!
Dit is mijn favoriet! Niks moeilijks en toch een dik feest. Framboosrode nagels met een goede confetti glitter topcoat. Deze look ga ik dragen tijdens de feestdagen! Klik hier om te zien welke lakjes ik hiervoor gebruikte.

★★★

 Wat smeren jullie op je nagels tijdens de feestdagen?

REACTIES:

 1. Nancy

  Ik wilde vandaag ook flink aan de gang gaan met de nagellak. Het is er nog niet van gekomen maar ik heb zo’n sterk vermoeden dat het nog wel (lastminute) zal lukken. Het is toch wel erg feestelijk om mooi gelakte nageltjes te hebben!

  Reageren
 2. Wendy

  Ik vind nummer twee en nummer 8 heel leuk. Ik deed dat ooit ook heel vaak, van die leuke nailart dingen maken. Maar tegenwoordig heb ik liever niks op mijn nagels. Is weer zo’n fase. ;)

  Reageren
 3. Lotte

  Ik lees dit artikel nu pas, maar wauw, wat mooi allemaal. Ik draag al 6 jaar non-stop nagellak, veel van mijn vrienden zagen mijn nagels nog nooit naakt, haha. Meestal heb ik maar één kleurtje op omdat ik mijn nagels graag kort hou en zo’n prachtige nail art komt dan net iets minder goed over. Maar, inspiratie opdoen kan nooit kwaad ;-)

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *