Nails of the week: Golddigger

It was a long time ago that I purchased a new nail polish, but this was a deal I couldn’t refuse…
Er was dus een 1+1 gratis actie bij Kruidvat. Dat is volgens mij maar een keer per jaar en dan koop ik mijn geliefde topcoat van Sally Hansen. Helaas was er nog maar eentje en dus was ik gedwongen (kuch, het kon echt niet anders) om nog een leuk lakje uit te kiezen…

Ik had al een tijdje mijn zinnen gezet op een bladgoud topcoat, maar omdat ik al idioot veel nagellak heb, koop ik eigenlijk nooit meer nieuwe. Na lang alle schappen bestudeerd te hebben, ging Goldleaf van L’oreal met me mee naar huis.

essie lovie dovie swatch

Essie’s 20 Lovie Dovie.
Goud staat mooi bij alles, donkerrood en donkerblauw vind ik een van de mooiste kleuren naast goud. Maar bij barbieroze staat het ook prachtig. Dit is Lovie Dovie van Essie. Dekt mooi in twee laagjes en blijft lang zitten.

loreal gold leaf

920 GOLDLEAF by L’oreal Paris.
En dan de held van het verhaal: Goldleaf van L’oreal. Het lijken net echt stukjes goud. Het aanbrengen is een beetje mwah mwah. Er zitten genoeg gouden stukjes op het kwastje, dus dat is goed, maar tijdens het uitsmeren gaat het een beetje op een hoopje bij elkaar liggen. Een beetje frummelen dus om ze gelijk verdeeld te krijgen. De stukjes goud steken her en der een beetje uit, waardoor er scherpe puntjes op je nagels zitten, waar je mee achter je haren en kleding blijft hangen. Niet een enorme ramp, want het ziet er wel prachtig uit.

essie lovie dovie goldleaf

Ik ben blij met mijn keuze, het is een bijzondere topcoat die bij heel veel kleuren mooi zal staan.

***

Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.
L’Oréal Le Vernis kost € 5,99 p.s en is te koop bij de meeste drogisterijen.

***

Nog meer mensen die zijn verleid door de 1+1 actie?

REACTIES:

  1. Linda

    Een leuke combinatie :-). Ja ik ben ook voor de verleiding bezweken een vriendin heeft een paar lakjes voor me gehaald.

    Reageren
  2. Pingback: 10 x Easy Party Nails! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *