Nails of the week: Meike made me do it!

header

Meike advised me to use these three beautiful colors together in this nailart.
Vorige week had ik een gezellig meisjesavondje met Meike en Heike. We hebben wat nagellakjes geruild en uitgeleend aan elkaar. Meike zocht drie lakjes bij elkaar en droeg me op ze gezamenlijk te dragen in een driehoekjespatroon. Zo gezegd zo gedaan…

catrice_oh_my_goldness_nailart

Oh my goldness! by Catrice.
Ik begon dit nailart-avontuur met een lakje van Meike: Oh my goldness! van Catrice. Ik had stiekem verwacht dat deze in een keer zou dekken, maar er waren twee laagjes nodig. Ik vind de oranje gloed ontzettend mooi.

raspberry_fields_forever_catrice_nailart

Raspberry fields forever by Catrice.
Ik plakte stukjes schildersplakband gekanteld op mijn nagels (hier leg ik uit hoe ik dat doe) en lakte Raspberry fields forever van Catrice eroverheen. Dit lakje heb ik al een tijdje en is een van mijn favorieten. De kleur is mooi en fel en dekt in een laagje.

barry_m_indigo_nailart

Indigo by Barry M.
Laatste stap is opnieuw mijn nagels afplakken met schildersplakband en eroverheen lakken met Barry M’s Indigo. Ook een klassiekertje in mijn collectie en dekt in een keer. Meike heeft de kleurencombinatie fantastisch uitgezocht, ik vind het erg mooi geworden!

nailart_ikat_triangle_gold

Het was een aardig werkje omdat ik al mijn nagels twee keer moest afplakken en tussendoor moest wachten totdat mijn nagels goed droog waren. Maar het was het waard.

***

Barry M is in Nederland niet in de winkel te koop, maar wel vrij makkelijk online te bestellen.
De prijs ligt dan rond de € 4,00. De nagellakjes van Catrice kosten €2,99 en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

***

Wat heb jij vandaag op je nagels vandaag?
What are you wearing on your nails today?

REACTIES:

  1. Sytske

    Wauw, echt super gaaf!! Ik vind de kleurencombinatie echt super!
    Ik heb met verbazing zitten kijken, ook naar je oudere berichten. Zo mooi, maar zo eenvoudig te doen!
    Echt gaaf.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *