Nails of the week: Blue days

Het is een paar weken geleden dat ik voor het laatst een nails of the week artikel plaatste. Ik zat een beetje te stoeien met het idee om met de nagelartikelen te stoppen, maar daar staken jullie een stokje voor. ;) Dus nu komt er af en toe een ander artikel op dinsdag, maarrrr de nagels blijven gewoon, alleen iets minder vaak.

bikini so teeny 2

Bikini so teeny by Essie.
Deze week ging ik voor mijn favoriete nieuwe essie kleurtje: bikini so teeny. Ik heb een nieuwe grijze trui met streepjes (zie mouw) en lavendel/blauw/zilvertinten staat daar natuurlijk heel mooi bij.

essie beyond cozy

Beyond cozy by Essie.
Op mijn ringvinger smeerde ik beyond cozy van Essie (wat anders) die ik ooit in een supergoeie deal bij Big Bazar kocht. Erg mooi zilver, dekt ontzettend goed en 1 nagel is al genoeg voor een flitsend effect zonder meteen als een discobal over te komen. Dekt in 1-2 laagjes.

essie butler please essie butler please 2

Butler please by Essie.
Aaaaaand in comes the plakband! Het is een soort scheve french manicure geworden. En door de zilveren kleur op mijn ringvinger ziet het er heel moeilijk en fancy uit, maar dat is het natuurlijk helemaal niet. Doe de ene dag de basiskleur(en) en de volgende dag als alles mooi droog is, de plakband en een extra kleur. O, en Essie helpt ook, zulke goede nagellak! Op het moment gaan er een paar tijdelijke collecties uit bij DA en Etos en zijn ze voor de helft van de prijs. Ik heb me ingehouden (ik heb er wel een paar rondjes omheen gelopen, even vastgehouden en ben toen flink de winkel weer uitgestapt) maar dat hoeven jullie niet te doen. ;)

***

Essie nagellakken kosten normaal €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.

REACTIES:

  1. Linda

    Wat een leuke nailart en wat een mooie kleur. Essie is echt een heel erg fijn merk….oh als er weer collecties uitgaan dan moet ik echt even langs de Etos ;-)

    Reageren
  2. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *