Nails of the week: glitter all the way

header

I used three different golden glitter topcoats for this nail-look, crazy right?
Bij het maken van deze nagel-look gebruikte ik niet een, niet twee, maar drie gouden glitter nagellakjes! Dat is toch niet normaal? Het betekent dat ik zwem in de gouden glitter lakjes en dat ik ze ook allemaal gebruik, haha.

hema_paars_mini_24

Hema nailpolish number 24.
Dit glitteravontuur begon met een mooi paars lakje van Hema dat ik kreeg in mijn goodiebag van de Hema persdag. Dit paarse mini flesje heeft geen kekke naam, maar wel een nummer: 24. Het kwastje is lekker breed en lakt daardoor makkelijk. Hij dekt biiiijjjjna met een laagje, maar twee is toch het mooist.

maybelline_colorshow_brocades_knitted_gold

Maybelline ColorShow Brocades 220 Knitted Gold.
Deze kreeg ik onlangs van mijn moeder in mijn handen gedrukt met de mededeling: ‘heel erg mooi maar je krijgt het nooit meer van je nagels af.’ Het is een lakje uit de Maybelline Colorshow Brocades lijn genaamd Knitted Gold. Hiermee lakte ik het allerbovendste topje van mijn nagels, een soort sloridige gouden french manicure. Deze lak dekt al aardig zodat ik er niet duizend keer met losse glitters overheen hoefde om een glitterende dekking te krijgen.

h&m_stay_golden_glitter_gold

H&M Stay Golden.
Vervolgens ging ik met mijn trouwe Stay Golden van H&M over de hele nagel voor een paar kleine en een paar grote glitters all over.

bytheface_unas_perfectas

By the Face – Uñas Perfectas.
En met Uñas Perfectas van By the Face (komt uit Mallorca) maakte ik de gradiënt af door boven dik te beginnen en naar beneden steeds minder glitters te gebruiken.  Tadaa! Glitter ombre effect!
***

Mini lakjes van Hema kosten tussen €1 en €2. H&M nagellakken kosten €3,95 en zijn online en in de winkel te koop. Volgens mij is Stay Golden nog steeds te koop. Maybelline Colorshow Brocades zijn voor €3,99 te koop bij o.a. Kruidvat en Etos. Lakjes van By The Face kun je o.a. kopen in Mallorca voor €1,99.

REACTIES:

 1. Joyce

  Hee Olga! Wat grappig dat je ook meteen het lakje van de Hema goodiebag hebt gebruikt ;) Een heel mooi ombre effect met die glittertjes, ik hou ervan! Ik vond het superleuk je ontmoet te hebben tijdens het persevent :D

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Als ik de insta-dri topcoat van Sally Hansen niet had gehad zou mijn hele huis ook onder de glitters liggen denk ik. Echt een magisch goedje is dat!

   Reageren
 2. Linda

  Wat een mooi paars kleurtje is dit :-) de glitters zijn erg leuk. :-)
  Weet je hoe je de glitters er makkelijk af krijgt? Een watje met remover op je nagel doen, daar een stukje aluminium folie over en even laten weken en dan kun je het er heel makkelijk af halen. ;-)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Die tactiek heb ik al vaak gebruikt. Werkt best goed, maar ik heb het gevoel dat mijn vingertopjes smelten, het wordt heel warm onder de folie. Zo’n potje waar je je vinger in moet steken vind ik toch fijner.

   Reageren
   1. Linda

    Grappig dat je er warme vingers van krijgt, dat heb ik nog nooit gehad. Ook de nieuwe LE nagellak gel van de Heroes collectie van Essence schijnt erg goed te zijn tegen glitters, drupje op je nagel, watje met ook een drupje erop, even vasthouden en weg is alles. Alleen is dat lang niet overal nog te krijgen. Die potjes vind ik echt heel lastig met glitter nagels :-)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *