Nails of the week: Shine bright like a diamond

header

Ik zat al een halve week te popelen om dit lakje uit te proberen. Als een ekster zat ik naar het potje te gluren en gisteravond had ik er eindelijk tijd voor. Hij heet Moondust en hij is mooooooi!

notw#17_32

Kijk ze shinen, mijn nagels! Het is net alsof ze een bergje zilver en diamanten hebben vermalen en in een potje hebben gestopt.

notw#17_39

W7 is een merk dat wordt verkocht bij OP=OP Voordeelshop. Ik was er eigenlijk omdat ik had gehoord dat ze ook daar Essie lakjes in de aanbieding hadden. Daar heb ik er ook eentje van gevonden, maar ik moest ook weer even kijken in het rek van W7. Het flesje lijkt precies op OPI en ze hebben een paar hele mooie lakjes in het assortiment. Eerder liet ik Lava Flow zien, ook al zo’n bijzonder lakje.

notw#17_18

Het weer is nogal grijs vandaag, dus dit lakje komt niet eens helemaal uit de verf. Als ik mijn nagels in fel zonlicht zou houden, zou ik waarschijnlijk verblind worden door de glitters (ok, ik overdrijf, maar flink glimmen zou het zeker).

Lakjes van W7 kosten slechts €2,75 en je krijgt er twee voor €5,-.

REACTIES:

  1. Christa

    If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *