Nails of the week: Let it snow, let it snow, let it snow…

header

In de supermarkt klinken de kerstliedjes, door mijn raam zie ik kerstkraampjes buiten staan en onze december-kras-kalender is al over de helft open gekrast. Het kerstgevoel begint al aardig te komen. Het enige wat ik nog mis is sneeuw… En als het niet buiten sneeuwt, dan maar op mijn nagels!

notw#26_21

Als basis gebruikte ik een donkerblauwe kleur van Essie genaamd Midnight Cami. En dat is precies wat het moest voorstellen. Een donkerblauwe avondlucht met sterren en sneeuw…

notw#26_6

De sterren en de sneeuw kwamen van dit nieuwe lakje van H&M dat heel spannend (not) Gold/White Glitter heet. Ik kwam het tegen toen ik bij H&M schuilde voor de regen. Witte glitters zie je niet vaak, ik was geïntrigeerd! Ik vind het een leuke combinatie tegen het donkerblauw, maar ben stiekem ook wel benieuwd hoe het staat tegen een heel lichtroze.

notw#26_48

Op mijn nagels sneeuwt het, nu buiten nog! Kijk jij ook altijd zo uit naar de eerste sneeuw van de winter?

Gold/White glitter is op dit moment in H&M te koop voor €3,95.
Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.

REACTIES:

  1. Pingback: Recept: de aller aller allerlekkerste aardappeltjes uit de oven! | Team Confetti

  2. Pingback: Photo diary januari #1 + kattenbonus | Team Confetti

  3. lsette

    If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *