Review: Soft Eyeliner HEMA

header2

A review of the Soft Eyeliner from HEMA!
Ik was een beetje boos op de HEMA. Ze hebben namelijk mijn favoriete eyeliner, die ik jaar in jaar uit iedere dag droeg, uit de collectie verwijderd. Na wekenlang met scheve, crappy kohl lijntjes gelopen te hebben, kwam ik dit weekend bij mijn zus, die de Soft Eyeliner van de HEMA had gekocht, de vervanger van mijn oude geliefde eyeliner. Ik besloot ‘m toch een kans te geven. Dus hierbij mijn eerste review en beauty artikel ooit!

soft-eyeliner-hema

DIt zijn mijn ogen au naturel. Je zult me zo niet vaak zien, ik draag namelijk altijd eyeliner. Snel aan de slag dus!
I’m an eyeliner addict, so let’s get to it!

soft-eyeliner-hema2

De Soft Eyeliner lijkt een beetje op een stift. Ik begrijp niet helemaal waarom ze hem ‘Soft’ hebben genoemd, want de punt is toch vrij stevig, hij veert amper mee. Maar dat vind ik niet erg, daar trek ik namelijk veel strakkere lijnen mee. Op mijn hand zie je welke diktes je ermee kunt zetten. Zeer dun tot zeer dik, prima!
The eyeliner looks like a sturdy marker. You can make the lines as thin/thick as you like.

soft-eyeliner-hema3

Als eerste heb ik een subtiel lijntje aangebracht over 3 kwart van mijn ooglid. Hij brengt prettig aan, ik kan er heel precies mee werken en de eyeliner droogt snel. Niet slecht, op naar het echte werk!
It’s very precise, here’s a thin line.

soft-eyeliner-hema4

Ik draag meestal een vrij aanwezig lijntje, de winged eyeliner. Ook deze variant is geen probleem voor de Soft Eyeliner! Ik ben binnen 30 sec klaar. Er mist alleen nog wat mascara op mijn wimpers.
And this is a, much thicker, winged line.

soft-eyeliner-hema5

Woehoe, ik ben zeer tevreden met de Soft Eyeliner! Deze bevalt me stiekem nog beter dan die ik hiervoor gebruikte… hij blijft de hele dag goed zitten, maar is ook makkelijk weer te verwijderen.
En het allermooiste is, de eyeliner kost maar € 3,50!!! Ik ben wel heel erg benieuwd hoe lang ie meegaat, heeft iemand daar al ervaring mee?
I’m very content with this eyeliner. It stays in place, it’s precise and it only costs € 3,50!!!

En vinden jullie het trouwens leuk om vaker reviews te lezen? Of is het beter om dit aan de echte beauty meisjes over te laten? :)

Oh ja, dit artikel is NIET gesponsord door de HEMA, dus helaas geen levenslange voorraad eyeliner voor mij…

REACTIES:

 1. Tamara

  Ik heb ook zo’n soort stiftje, maar ik draag een bril en elke foutje lijkt 10x vergroot te worden als ik het opgebracht heb. Dus ik geef toch de voorkeur aan een potlood, want heb ik het idee dat ik dan kleine foutjes sneller kan herstellen.

  Reageren
 2. Eva

  Oh hee wat fijn! Ik heb nu zo’n potje met een los kwastje, gut ik weet niet eens hoe het heet, en dat gingg wel goed maar dat kwastje is niet meer schoon te krijgen. Deze lijkt me echt ideaal :)

  Reageren
 3. Leoni

  Ik heb ook zo’n stift ding maar dan van essence! Is best wel chill.. alleen na een poosje wordt het puntje niet meer zo puntig.. dan krijg je lelijke lijntjes, ben benieuwd of dat bij die van de HEMA ook zo is… mmm misschien toch maar kopen als de mijne op is :-)

  Reageren
 4. Nailsbyfml

  Wauw de eyeliner lijkt me fijn. Wat kan je het mooi aanbrengen! Ik heb zelf de eyeliner waterproof van essence, jeetje wat is dat een geklungen bij mij!

  Liefs nailsbyfml

  Reageren
 5. Astrid

  Looove eye liner.
  Ik ben een van de weinigen die echt een penseeltje gebruikt, van Miss Sporty (haha, makes me feel young)
  Mijn ervaring met het Hema penseeltje is dat het halverwege de dag lijkt alsof er scheurtjes in zitten… (Alsof je je eye liner van gisteren hebt laten zitten)
  Zonde :(
  Anyways…, meer van deze leuke no nonsense beauty dingen. Leuk

  Reageren
   1. Astrid

    Nee, niet met deze stift. Leek mij logisch dat de ‘verf’ hetzelfde was dus misschien ook wel lelijker werd gedurende de dag maar dat is dus niet zo.

    Reageren
 6. Pingback: Photo diary maart #4 + kattenbonus! | Team Confetti

 7. Nicole

  Ik vond m de eerste 2 weken ook helemaal geweldig! Maar daarna werd de punt minder stevig en ging steeds 1/4 van de punt mee krom…. Heb/had je daar ook last van?

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 9. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *