Confetti style: Meike in Goodfibrations

Voor deze Confetti style mochten we ieder een kledingstuk reviewen uit de webshop van Goodfibrations. Deze shop zoekt over de hele wereld naar de mooiste en hipste ethical fashion merken. Vandaag laat Meike zien wat ze uitzocht en hoe het beviel. Ook vertellen we wat meer over Goodfibrations!

Goodfibrations staat voor: Goed tot op de vezel! Alles wat de shop verkoopt is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. En dat vinden wij wel zo fijn, er is namelijk genoeg narigheid in de kledingindustrie. En merken die beweren dat ze ‘eerlijke’ kleding verkopen, maar dit later toch niet blijken te doen… soms zie je door de bomen het bos niet meer! Dan is het hartstikke fijn dat Goodfibrations al heeft uitgezocht of het merk ook echt ‘goed’ is.

Naast dat de kleding eerlijk geproduceerd is, moet het er ook gewoon mooi uitzien. De webshop van Goodfibrations staat vol met leuke jurkjes, rokjes en vrolijke shirtjes. Daarnaast verkopen ze ook nog een hele rits hippe regenjassen. Meike koos de regenjas Curve om te reviewen!

Meike: Ik begrijp dat het een beetje raar lijkt, om met dit zomerse weer een regenjas uit te zoeken, maar ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie regenjas. Eentje die ook nog een beetje charmant staat. De regenjas Curve van het merk Rains, beloofde naast waterdicht ook nog eens fashionable te zijn!

TC_meike_rain_goodfibrations_4 TC_meike_rain_goodfibrations_8TC_meike_rain_goodfibrations_9

En dat klopt, want het is echt een fijn regenjasje! Ik zie me hiermee door een hoosbui fietsen en daarna alsnog vrolijk door de stad flaneren. Door het model van de jas voel ik me er super vrouwelijk in!

TC_meike_rain_goodfibrations_7TC_meike_rain_goodfibrations_5TC_meike_rain_goodfibrations_6

De jas heeft een ritssluiting met daaroverheen drukknopen en een ceintuur, waarmee je een mooie taille kunt creëren. Hij is gemaakt van waterafstotend silk-touch materiaal, wat zacht aanvoelt en kreukvrij is.

TC_meike_rain_goodfibrations_3

Ook heeft de jas een goeie capuchon met trekkoordjes en een klepje voor extra (make-up) bescherming!

TC_meike_rain_goodfibrations_2

Kortom, Het is echt een hele fijne regenjas! Perfect om mee te nemen naar een zomer festival. In herfst / winter zou ik ‘m over mijn gewone jas dragen, want hij is niet gevoerd. Ik vind de kleur ook erg mooi, maar mocht je er niet van houden, dan kun je ook nog kiezen voor de kleur: rood, zand, zwart en sinds kort zelfs zilver!

*

Benieuwd naar wat voor moois Goodfibrations nog meer verkoopt? neem dan een kijkje in hun webshop: www.goodfibrations.nl

***

Volgende week kun je Olga’s keuze bekijken!

REACTIES:

  1. baccaratsite

    I’m writing on this topic these days, baccaratsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *