Confetti style: Miss Green wintercollectie ’14

Het is geen zomer meer. Dat is natuurlijk heel jammer! Maar stiekem vind ik het altijd heel fijn om weer lekkere warme kleding aan te trekken. Veel merken komen met nieuwe, cozy collecties in prachtige herfstkleuren. En zo ook Miss Green! Dikke bofkont die ik ben, mocht ik weer iets leuks uitkiezen. En ik kan je vertellen dat ik inmiddels vergroeid ben met het item dat vorige week op mijn deurmat belande…

Meike en ik reviewden al eerder kleding van Miss Green, klik hier en hier om de blogartikelen te bekijken. Wat wij zo leuk vinden aan Miss Green, is dat ze zich hard maken voor kleding die is gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Ook letten ze erop dat de kleding dichtbij huis (Europa) wordt gemaakt, dat scheelt in CO2 uitstoot als de kleding geleverd wordt. En als laatste kiest Miss Green voor duurzame materialen zoals biologische katoen en bamboe.

De kleding van Miss Green is comfortabel, basic (maar toch speciaal). Ze hebben mooie neutrale kleuren. Mijn oog viel meteen op giga sjaal Jane. Een infinity (aan-een-stuk) sjaal in gebreid kabelpatroon in een mooie bordeauxrode kleur.

Tom en ik gingen afgelopen zondagmiddag een rondje door het park lopen met Mo en tussen de herfstbladeren en het najaarszonnetje, kwam de sjaal goed tot zijn recht:

miss green_19 miss green_17

Mo vindt het zo gezellig om een rondje met ons door het park te lopen. :D

miss green_21 miss green_29 miss green_69 miss green_38

Door de dikke sjaal, kon ik mijn jas thuis laten, zo lekker warm is hij. Enkel om mijn nek, is hij voor een beetje aan de lange kant (maar dat komt omdat ik een mini mens ben van 1.60). Dus dubbel zit hij bij mij het fijnst. En als het opeens gaat regenen, kan ik hem ook als capuchon gebruiken. Handig!

miss green_47 miss green_35

Jep, het perfecte basic item voor de komende maanden!
Hier gaan nog veel boswandelingetjes mee gemaakt worden. :)

***

Ontzettend jammer, tijdens het maken van dit artikel, hoorde ik dat sjaal Jane al uitverkocht is! Gelukkig heeft Miss Green nog veel meer mooie items in hun nieuwe wintercollectie.

REACTIES:

 1. Anne

  Wat een mooie kleur sjaal, zeg! Prachtig, heel jammer dat-ie al is uitverkocht want het is zo’n beetje precies waar ik naar op zoek ben :) Oh en een hartje voor de fijne foto’s <3

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   I know, ik vind het ook echt heel jammer! Hij is zo fijn en het voelt een beetje jammerlijk om hem in jullie gezicht te zwaaien en dat hij dan uitverkocht is. Volgende keer zullen we er extra goed op letten dat er nog heeeeeeeel veel van zijn. ;)

   Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Tom heeft de foto’s gemaakt (en dat doet ie eigenlijk nooit). Maar hij vond het leuk om te doen, dus dikke kans dat ik hem nog een keer een camera in zijn handen druk. ;)

   Reageren
 2. Elisa

  Wat een mooie sjaal! Het is dat ik er zelf juist 2 nieuwe gekocht heb, anders zou ik ontzettend teleurgesteld zijn geweest dat deze al uitverkocht is ;)

  Reageren
 3. Nienke

  Jaa, infinity sjaals zijn echt de beste! :) Deze ziet er super fijn uit. Wat leuk dat Mo gezellig mee gaat wandelen, ik wou dat wij dat met onze katten ook konden doen. Geweldige foto’s, al mis ik wel Mo z’n sjaal ;)

  Reageren
 4. Pingback: Kattenbonus oktober #3 | Team Confetti

 5. Pingback: Fair Fashion: Hoe pak ik het aan? | Team Confetti

 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *