Confetti style: Who’s that girl autumn/winter ’14

Vandaag een outfit met wel een heel erg leuk merk: Who’s that girl? Als je van mooie, comfy en kleurrijke kleding houdt, is er een dikke kans dat je al iets van ze in de kast hebt hangen. Ik mocht iets uitkiezen uit de autumn/winter collectie en dat is een heel erg mooi groen truitje geworden. Ik ging eropuit met Tom en Tetkees om wat kiekjes te maken van mijn nieuwe aanwinst.

who_35

Iets meer over Who’s that girl, in hun eigen woorden:

‘It’s a playful collection for unfussy girls and women who want to feel good, look good and don’t take themselves too seriously. There’s cute dresses and pretty skirts, as well as perfect T-shirts,  jumpsuits and colourful cropped trousers. So whether you’re a tomboy of the girly type, there’s plenty of stuff to play around with.’

Je begrijpt, helemaal iets voor mij. Ik ben geen fashiondiva, maar wel iemand die houdt van mooie kleding die een beetje opvalt, mooie printjes en kleuren heeft en lekker zit. Who’s that girl heeft ook een zusje, Wow to go (ze hebben dezelfde initialen: WTG). Wow to go is net zo kleurrijk, maar net iets eleganter en tijdlozer. Allebei even mooi.

Genoeg gebabbeld, tijd voor een vrolijke herfstwandeling met Tetkees, die rondsloop als een tijger. Zonder ons komt ie niet ver en dit was dan ook echt een ‘avontuur’ voor ‘m. Oh well, he’s special…

who_5 who_28 who_34 who_59 combi who_25

Het was heerlijk herfstweer en met een sjaal en een muts erbij was het een hele fijne outfit om mee door het park te slenteren. De trui zit heel lekker, is heeeeel zacht, heeft een grappig patroontje en is basic, maar echt niet saai. En dat is toch alles wat je wil? De naam van de trui is Diploma, hij is er ook in het blauw en kost €79.95.

Wil je ook dit lieve truitje bemachtigen, of ben je benieuwd naar wat voor moois Who’s that girl dit seizoen nog meer heeft? Kijk dan bij de vestigingen op hun website en klik hier om leuke foto’s van de autumn/winter collectie ’14 te bekijken. Behalve in hun hoofdvestigingen, wordt Who’s that girl ook in andere kledingwinkels verkocht. In Groningen weet ik dat Zheng, in de Zwanestraat, het in de rekken heeft hangen.

***

Kende jij Who’s that girl al? Heb je toevallig iets in de kast hangen?

REACTIES:

  1. Renate

    Haha die foto met je hoofd boven tetkees. Lijkt me leuk om een wandeling te maken met mijn kat. De mijne ligt liever op haar troon en als ze op avontuur gaat dan doet ze enge dingen zoals op het dak klimmen.
    He trui vind ik ook erg leuk. Heerlijk warm. Ik hou van die warme wegkruip truien.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *