Nieuw van Flow: Flow Weekly

Dat de dames van Flow weer iets ontzettend leuks hebben bedacht, daar kijk ik eerlijk gezegd niet meer van op. Ze zijn in mijn ogen ontzettend vernieuwend, commercieel briljant en tegelijkertijd integer en kneuterig. Ik laat met veel plezier het nul-nummer van Flow Weekly zien!

flow weekly flow weekly 1

Volgens Astrid en Irene van Flow is het blijkbaar tijd voor een schriftje. Voor een week. Eigenlijk is het dus heel simpel. Het is een schriftje wat je een week kunt gebruiken (of langer, maar in principe een week). En dan haal je de volgende in de tijdschriftenwinkel (of je neemt een abonnement, nog makkelijker).

flow weekly 2 flow weekly 3 flow weekly 4

En dit staat er allemaal in het schriftje. Plek voor een zeer uitgebreide planning en to do lijstjes. Veel lege notitiepagina’s en een paar extraatjes:

flow weekly 5 flow weekly 7 flow weekly 10 flow weekly 8 flow weekly 6 flow weekly 9flow weekly 12

Leuk inspiratie leesvoer tussendoor, een knip/plak plaat en ruimte voor afspraken/ to do’s voor volgende week. Mijn favoriet is de klein geluk afvink poster. Love it! Die zou ik stiekem best elke week apart ontvangen, als een ansichtkaart.

Je moet het denk ik zien als een uitbreiding op je agenda. In zo’n schriftje kun je alles zetten (en meer) waar je in je agenda geen plek voor hebt. En omdat er elke week een nieuwe verschijnt, is het ook nog een beetje spannend. Wat voor ‘speelgoed’ en wijze woorden zullen er deze week inzitten? Ook handig dat er geen datum op staat. Als je er een keer eentje niet nodig hebt omdat je ziek bent of op vakantie, dan kun je hem bewaren voor later of weggeven.

Aan de ene kant ben ik heel erg enthousiast (had ik al gezegd dat hij maar €0,99 kost?!) en aan de andere kant is hij me net iets te groot met net iets teveel notitieruimte. Ik vul dat niet in een week tijd. Ik heb nu de luxe van mijn eigen dagelijkse to do lijst:

team confetti to do free printable2

En die bevalt me stiekem rete goed. Er is precies genoeg ruimte voor alles (oké, oké, ik ga er nog een heeeeeel kleine beetje aan veranderen) en alles heeft een eigen plekje. En dat werkt ZO prettig. Ik print er meteen vijf uit, nietje erdoor en ik heb ook een uitgebreid weekschriftje.

Hoe enthousiast ik ook ben, ik ga dus helaas geen abonnement nemen. Wat me wel heel erg leuk lijkt, is het schriftje gebruiken als vakantieschriftje. We gaan acht dagen weg (ik kom dus maar een dag tekort, maar ach) en ik kan dus mooi dat schriftje vullen met leuke plannen, reisverhaaltjes en wie weet zelfs fotootjes achteraf.

Ik ben ook ontzettend geïnspireerd door de leuke pagina’s tussendoor. Zo’n afvinklijstje lijkt me ook geweldig om zelf een keer te maken (misschien voor een free printable?), idem met de knip/plak plaat.

***

Wat vinden jullie van de Flow Weekly? Zouden jullie een abonnement nemen of af en toe een los nummer halen?

REACTIES:

 1. Linda Bestebreur

  Ik heb zelf ook een abonnement op Flow en kreeg dus van de week ook de eerste Weekly. Heel leuk bedacht inderdaad, maar ik ga ook geen abonnement nemen. Ik vergeet het ten eerste weer op te zeggen haha, maar ik denk ook niet dat ik er iedere week dan gebruik van ga maken en dat vind ik zo zonde! Wel heel tof bedacht, misschien inderdaad af en toe eentje los kopen :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Een losse is inderdaad heel fijn. Voor als je een speciale week hebt of een EXTREEM drukke. Als cadeautje voor jezelf. En voor die euro hoef je het dan niet te laten. ;)

   Reageren
 2. Annette

  Heel leuk bedacht idd maar ook ik ga dit niet elke week gebruiken. Verwacht dat ik vol enthousiasme zou starten maar als snel (na een week of 3) de klad (leuke woordspeling) erin komt :)

  Reageren
 3. Ingrid

  Het concept is op zich leuk, maar alles bij elkaar opgeteld betalen we dus 52 euro voor een agenda met her en der wat extra’s. Dat gaat me dan weer te ver.

  Reageren
 4. Dewi

  Echt een heel leuk schriftje! Maar ik zou het inderdaad ook niet elke week vullen. Zou het misschien wel kopen als ik even een kickstart week nodig heb!
  Je eigen To-Do list is trouwens wel fantastisch! In mijn geval verander “cat” even in “dog” en ik ben ready to go :)

  Reageren
 5. Geeske

  Ja, knap stel hè! En visueel weer een genot! Voor mij toch niet zo handig, weer een los item. Zie het liever geïntegreerd in een goede agenda. Het confettitapeje valt me wel meteen op ; )! Leuke post!

  Reageren
 6. Luana

  Ik kreeg #0 ook bij de nieuwste Flow! Ik ben inderdaad ook van mening dat er érg veel notitie ruimte is. Zoveel schrijf ik niet per week. Toch ben ik heel nieuwsgierig naar de komende nummers en heb ik een abonnement afgesloten. De eerste 4 nummers zijn gratis en kan ‘m, als het niet bevalt, volgende week weer opzeggen! Misschien dat ik er wel m’n blog ideetjes in ga uitwerken. Daar is de notitie ruimte ideaal voor! En het idee van een vakantie schriftje klinkt ook erg leuk. Denk dat er dan ééntje mee gaat naar Spanje over 3 weken ;-)

  Reageren
 7. Elisabeth van Poppel

  Ik ben erg enthousiast maar neem ws. ( nog ) geen abonnement . De reden is dat ik mezelf het plezier van kiezen en kopen niet wil ontzeggen.
  Fijn dat er veel notitieruimte is. Gebruik dieze om notities uit te werken,voor verslaglegging en alspersoonlijk “dagboek”
  En als ik de ruimte niet volgeschreven krijg, maakt me helemaal niets uit.

  Reageren
 8. MIjntje

  Ik ben helemaal enthousiast en heb wel een abonnement genomen.
  Gebruik hem als dagboekje + eetdagboekje (ben aan de lijn) als extra aanvulling op de agenda, als to-dolijst enz.
  Het leukst – naast het kleingelukafvinklijstje – vind ik het ‘Tada!’-lijstje. Voor alle dingen die je aan het eind van de week hebt gedaan. Word er helemaal bilj van.

  Reageren
 9. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *