Uitslag winactie Seepje!

Jullie hebben massaal gereageerd op de Seepje winactie. Dit bijzondere en eerlijke product viel enorm in de smaak! Een kleine reminder van wat er te winnen viel: een pakje Seepje met geur naar keuze waar je maarliefst 30x mee kan wassen!

seepje

Ik zal jullie niet langer in spanning houden, de winnaar is:

nancy

Gefeliciteerd Nancy! Nog even leuk om te weten, dit had Nancy te zeggen over Seepje:
‘Oeeeh! Ik ben zó benieuwd naar deze wasnoten(schillen)! Ik zou supergraag meedoen en kies voor de heerlijke geur lavendel. Dan word ik bij iedere wasbeurt herinnerd aan mijn bruiloft. Ik was altijd al verliefd op lavendel en die geur, maar dankzij mijn bruiloft is het elke keer een instant flashback. Nou goed, ik ratel maar weer door. Jullie willen graag weten hoe vaak ik was? Dat is zó verschillend. Laten we zeggen 2 wassen per week, want ik probeer zo veel mogelijk in één keer een grote was te draaien. Ook dát is beter voor het milieu en ik help graag een handje.’

Volgens mij is het Seepje pakketje helemaal op de goede plek terechtgekomen. Een pakketje met de geur lavendel komt zo snel mogelijk jouw kant op Nancy!

***

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen, we zien jullie graag weer bij de volgende winactie!

REACTIES:

  1. Nancy

    Joepieeee! Jeetje wat enorm leuk, hier ben ik echt super-superblij mee! En wat lief allemaal voor de felicitaties, dank jullie wel :) Ik sta op mijn kop van blijdschap en dat meen ik echt, ik win echt bijna nooit iets, dus dit is wel even een momentje haha. Ik ben zó benieuwd naar dit product. Heel erg bedankt!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *