New in: stationary van opschrijfboekjes.nl

Toen Barbara van opschrijfboekjes.nl me vroeg of ze me mocht verrassen met een mooi stationary pakketje (het was een verrassing wat er in zat) zei ik natuurlijk ja! Alhoewel de naam opschrijfboekjes.nl me wat sullig overkomt (ik gok dat notitieboekjes.nl al bezet was) is de shop van Barbara dat zeker niet! Ze heeft een hele mooie website, lekker fris en met de prachtigste spulletjes. En ik laat jullie graag zien wat Barbara in ons verrassingspakketje heeft gestopt!

opschrijfboekjes_set 2 opschrijfboekjes_set

Ik kreeg vier mooie items van Barbara: een Midori 16 design notebookbladwijzertjes in de vorm van hertjesMark’s Tous les Jours pen en een struisvogelnotitieboekje van het creatieve merk Papaya.

opschrijfboekjes_16 notebook design opschrijfboekjes_schrift

In het Midori schrift zitten 16 verschillende designs. Hierboven zie je dikkere en dunnere strepen, maar er zijn ook pagina’s met driehoekjes, stipjes en vierkantjes. Erg tof bedacht. Echt op de regeltjes schrijven zit er niet bij, maar het dessin is zo licht (op de foto zie je het bijna niet) dat het dus een perfect tekenschrift is. Fijn voor schetsen. :)

opschrijfboekjes_struis opschrijfboekjes_hertjes

In het struisvogelnotitieboekje zitten gewoon lijntjes (vind ik persoonlijk het fijnst) en op het omslag zit een reliëf. Dat voelt altijd lekker luxe aan (niet alleen het oog, maar je handen willen ook wat) (dat klinkt een beetje gek, haha). Ik heb de herttabbladen uitgeprobeerd op het struisvogelnotitieboekje (pff, dat zijn veel dieren) en het werkt! De hertjes plakken goed dicht (niet altijd het geval met dit soort stickers). En je krijgt er zelfs kleine cijfertjes bij die je op de billen van de hertjes kan plakken. Ubercute!

opschrijfboekjes_pen2 opschrijfboekjes_pen

Ten slotte een Franstalige pen met hele Franse (lees cultureel verantwoorde) activiteiten erop. Elke dag van de week een andere. De activiteit van dinsdag spreekt me het meeste aan, hihi. Het is een fijne pen die heeeeel dun schrijft (hou ik van) en hij is fancy. Ik kan het niet beter verwoorden dan dat. Fancy pency. See what I did there?

En dat was dat voor het verrassingspakketje. Barbara heeft nog veel meer moois in haar webshop voor kleine prijsjes. Er zitten hele lieve en originele spulletjes tussen, perfect om jezelf op te trakteren als je het gevoel hebt dat dat even moet. We all know that feeling. ;)

REACTIES:

 1. Shaz

  Ik ben echt gek op zulke stationary! HEMA heeft tegenwoordig ook leuke spulletjes en ik ben nu onbedoeld al 2 notitieboekjes, 3 sticky notes en een deskplanner rijker.

  Reageren
 2. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 3. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *