100 things fall challenge #3

header

Alweer de laatste update van de 100 things fall challenge. De vorige update dacht ik dat ik gebakken zat met mijn score van -236. Maar ik ben weer iets makkelijker geworden in het kopen van dingen ennnn ik kreeg heel veel cadeautjes!

Wat is de 100 things fall challenge? Het idee is om in drie maanden tijd 100 spullen weg te gooien. Er zit wel een addertje onder het gras: Voor elk item dat je koopt/krijgt komt er weer +1 bij. Het gegon bij de 100 things summer challenge en ik ga nu door met de 100 things fall challenge. Lees voor meer info dit artikel.

Ik merk dat ik een stuk minder fanatiek ben dan in de zomer. Ik laat de teugels weer wat vieren en houd alles iets minder goed bij. Toch ben ik ontzettend tevreden met mijn eindscore van de afgelopen drie maanden:

weg1 weg2 weg3

Dat is toch een lijst om u tegen te zeggen!

Maar, zoals ik al zei, kwamen er ook wat dingen bij:

bij

Een paar uitgelichte aankopen/cadeautjes:

beautylab_12

Ik ontving een prijs van beautylab.nl. Een waanzinnig pakket vol beautyproducten.
Klik hier voor de unboxing.

bathfizzies_8

Ik bestelde een berg ingrediënten om deze diy badkoekjes van te maken. Omdat het op een gegeven moment op raakt vind ik het een wat lastige categorie. Telt het wel mee? Maar omdat ik nog niet weet wanneer het op zal raken heb ik het voor deze keer maar mee gerekend. Ik doe het een beetje op gevoel.

forever21_2

Ik plaatste ook nog een leuke bestelling bij Forever 21. Ik heb een hoop kleding weg gedaan en er weer een paar frisse nieuwe dingen bij gekocht. Klik hier voor de shoplog.

fall#3_2

Tom en ik zochten al een tijdje een mooie salontafel. Uiteraard vond ik er een op marktplaats. Niet extreem goedkoop deze keer, voor €75 mochten we hem mee nemen. You win some, you loose some… Maar ik ben er wel blij mee.

fall#3_3 fall#3_5

Mijn moeder kocht in een opwelling dit kookboek van Jamie Oliver. Maar het was toch niet helemaal wat ze zocht. Dus mocht ik hem hebben. Deze week meteen uit gekookt. Köfte met curry en rijst met doperwtjes. Binnen een kwartier is niet gelukt maar het was best snel klaar. En het was heeeeeel erg lekker.

fall#3_1 fall#3_4

Nog twee cadeautjes van mijn moeder (ik word altijd tot in de grond verwend). Onder het mom van ‘alvast voor je verjaardag’ kreeg ik een prachtig dekentje dat ik vond bij Flavourites Live (artikel komt volgende week online). Hij is superzacht en er staan vosjes op!

En een viertal nagellakjes uit Italië en Spanje (ma en pa zijn net terug van een cruise). Gelukkig maar, ik heb namelijk veel te weinig nagellak (eeeeeeh…).

photo_nov#2_16

Dit telt allemaal niet mee (sokken valt onder ondergoed en de bruisballen verdwijnen zeer binnenkort alweer), maar omdat we in de cadeautjessfeer zaten en ik Tom nogmaals wil prijzen voor zijn cadeautjes-koop-skills zet ik ze er bij. Hij heeft alleen maar presentjes mee gebracht uit Amerika die op gaan of elke dag gebruikt kunnen worden. Niks wat in een hoekje gaat staan verstoffen. Go Tom!

En dan nu de eindscore voor de Fall Challenge:

overzicht

Een indrukwekkende score van 250 weggegooide spullen. Wow! Ik kan je wel vertellen dat ik die score in de aankomende winterchallenge niet ga verbeteren. Ik ben namelijk binnenkort jarig en we vieren Sinterklaas heel uitgebreid. Dat wordt dus flink het huis doorzoeken naar ongebruikte en overbodige spullen die weg kunnen. En die zijn er nog genoeg…

Op dus naar de 100 things Winter Challenge! Deze loopt van 1 december tot 28 februari. Wie doet er nog meer mee? Of wacht je stiekem toch nog maar even op de 100 things spring (cleaning) challenge?

En wil je tijdens het weggooien gebruik maken van ons mooie gratis schema? Klik dan hier voor meer uitleg!

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Thanks! Hij is ook heel klein eigenlijk, zeeën van ruimte in de woonkamer (op de volgepropte kastjes en dozen in de hoek die nog aangepakt moeten worden na dan).

   Reageren
 1. Anne

  Ik vind die challenges een heel goed idee. Ga je dan ook er voor zorgen dat je niet de komende tijd je behaalde eindstand weer ‘wegwerkt’? Dat lijkt mij het risico bij dit soort challenges. Heb je ze gehaald, verval je toch weer in je oude patroon. Ik leef tegenwoordig zelf zo minimaal mogelijk en het bevalt me uitstekend! Heerlijk om weinig spullen te hebben :)

  Reageren
 2. Elisse

  Goed gedaan! Ik wilde ook mee gaan doen maar ben het compleet vergeten bijhouden tijdens de herfst. Al weet ik wel dat er niet zo veel is bijgekomen en nog best veel is weggegaan. Ik ben echt een pak bewuster gaan leven sinds de zomerchallenge.

  Reageren
 3. Linda

  Goed gedaan zeg! Echt wel iets om trots op te zijn vind ik!
  Misschien doe ik wel mee… Het wordt wel tijd om wat spullen uit te zoeken en weg te doen of te verkopen… Even over nadenken!

  Reageren
 4. Pingback: Nieuwe uitdaging voor de winter? | The Miracle of Life.

 5. Plutomeisje

  Wow, dat is echt wel indrukwekkend, zoveel weggewerkte spullen! Ik zie het, na een eerste mislukte poging deze zomer, niet zitten om nog eens te proberen, hoewel mijn huis bestel wel zou kunnen met een hoop minder spullen. :)

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…….

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *