100 things summer challenge #4

header

Tijd om de balans op te maken, heb ik de challenge gehaald of niet?

Jazeker heb ik de challenge gehaald! Even dreigde het mis te gaan toen ik een enorme tas met bestek van vrienden cadeau kreeg omdat ze zelf een nieuwe set hadden gekocht en het oude bestek niet meer nodig hadden. Maar ik heb er alleen uit gehaald wat ik nodig had en de rest wordt weer doorgegeven. Daardoor heb ik de hele besteklade onder handen genomen en alle botte messen en oude lepels eruit gevist.

Dit is het resultaat van twee maanden weggooien:

weg1 weg2

Ik heb maarliefst 212 dingen weg gedaan (of het staat klaar om naar de rommelmarkt te gaan). Dit kreeg/kocht ik afgelopen twee maanden:

bij

Omdat de kleine plaatjes wat moeilijk te zien zijn, heb ik er twee uitgelicht:

bijzettafel

Al jaren zijn we op zoek naar een leuk tafeltje voor aan het einde van ons bed. Ooit bedoeld voor een tv-tje, maar die is de deur al uit. Wel kan er mooi een laptop op staan als we een film in bed willen kijken. Laptop en oplader kunnen daarna netjes in de lades worden opgeborgen. Hij is nu nog knetteroranje, maar ik ga hem nog wit schilderen. Dit tafeltje kochten we op marktplaats voor €20,-.ruikstokjes_rituals

Van mijn moeder kreeg ik deze lekkere ruikstokjes van Rituals. Het is de kleine versie in de geur: Under a Fig Tree. Hij ruikt heerlijk en is te koop voor €12,95.

De eindstand na twee maanden streng zijn:

totaal

Zoals ik eerder al zei, ben ik nog niet van plan te stoppen met de 100 Things Challenge. Vanaf 1 september gaat de Fall Challenge van start. Daarna volgt in december de Winter Challenge en als laatst van maart t/m mei, de Spring Challenge.

Ik zal vanaf september een keer in de maand verslag doen en ook wat dingen uitlichten die ik heb gekocht (want shoplogs blijven leuk, ook als je aan het minimaliseren bent).

Wie heeft er nog meer de 100 things summer challenge gehaald (en wie is er van plan door te gaan)?

REACTIES:

 1. Karlijn

  Echt goed van je. Haha, ik kan me voorstellen dat het even moeilijk was met zo’n tas vol bestek. Maar goed opgelost zeg :) Dat kastje is tof, vooral als je hem wit verft! Laat je hem dan zien? En hoe gaat het verkopen via internet?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Spullen verkopen via marktplaats schiet niet op. Besloten om op een rommelmarkt te gaan staan. Alles wat daarna nog over blijft gaat naar de kringloop.

   Reageren
 2. DeborahSchrijft

  Yeey! Wat goed dat je de challenge hebt gehaald! Ik ben nog steeds wel bezig en heb hem ook gehaald (laatste blogpost moet nog komen). Moet ook eens even kijken wanneer er een rommelmarkt bij mij in de buurt is. Heb nog een aantal dingen waar ik nog graag vanaf wil, zoals 95 boeken en dvd’s haha

  Reageren
 3. charles

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *