Forever 21 Shoplog

header

Aangezien de vorige keer een groot succes was (ik heb niet alles terug gestuurd) besloot ik nog een keer wat te bestellen bij Forever 21. Ik gooi daar wel vaker wat in mijn digitale winkelmandje, maar als ik dan twee dagen later opnieuw kijk, gooi ik de helft er weer uit. Maar vorige week bleef ik tevreden met mijn winkelmandje en klikte ik op ‘checkout’.

Waar het me vooral om te doen was, waren de grote kettingen. Ik ben al een tijdje fan van de trend, maar moest nog even uitzoeken hoe ik ze moest toepassen op mijn garderobe. Grote kettingen staan namelijk erg leuk op bloesjes (of iets anders met een hoogsluitend kraagje) maar die draag ik bijna nooit. Na wat (p)inspiratie kwam ik erachter dat ze ook heel leuk staan op hele comfortabele truien. Comfortabel en classy? Count me in!

forever21_4 forever21_8

De eerste ketting is oranje met grote stenen. Nu is het plastic. Het klinkt zelfs plastic als hij klingelt om je nek. Ik noem dit daarom mijn kermis-ketting! Hij is groot en vrolijk en kostte € 9,90.

forever21 forever21_6

De tweede ketting klinkt iets minder plastic. Komt omdat de schakels van de ketting veel steviger in elkaar zitten. Geel met wit met shiny bits. Ik ben tevreden! Deze ketting kostte € 10,90.

forever21_3 forever21_7

Ze waren zo schattig en goedkoop (€ 1,71) en het zijn unicorns! Die gingen mee.

forever21_2 forever21_9

Ook dit jurkje ging mee. Zwart/wit gestreept, van een lekkere dikke stof en lekker stretchy. Het is maar goed dat ik zo klein ben, nu is hij precies de goede lengte. Ik hou van dit model  jurkjes en kan er niet genoeg van in mijn kast hebben hangen. Het jurkje kostte € 21,75.

forever21_14 forever21_10

En last (en helaas ook least) deze workoutpants. Zaten prima toen ik ze aan paste, maar na een rondje rennen zakte hij steeds verder naar beneden. Geen ontzettende ramp, af en toe een beetje hijsen en het kan wel. Maar toch jammer… Deze broek kostte € 20,75.

Ik heb wel iets terug gestuurd wat niet op de foto’s staat. Een leuk blauw/wit gestreept truitje bleek zilver/blauw en de stof was veel te dun.

Over het algemeen ben ik heel blij met mijn nieuwe aankopen en zal het me niet verbazen als ik in de toekomst nog een keer op ‘checkout’ klik.

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Wat lief Tamarah! We hebben de Liebster Award al eens gedaan, maar wie weet doen we het nog een tweede keer. We denken er nog even over na!

   Reageren
 1. Deb

  Mooie items! Vooral de 2e ketting vind ik erg mooi. Ik heb zelf nog nooit iets gekocht bij Forever21 maar zal er ook eens kijken. Ik heb er al veel goede verhalen over gehoord.

  Reageren
 2. Liliane

  Haha, dat doe ik ook vaker bij forever 21. Mandje vullen en vervolgens drie kwart eruit gooien en tot de conclusie komen dat ik niet een bestelling ga plaatsen voor 2 kettingen :P
  Die unicorn oorbellen! \m/
  Die kettingen vind ik ook erg tof, statement necklaces zijn ze altijd erg goed in bij de F21.

  Reageren
 3. Raya

  Die kettingen zijn prachtig, helemaal mijn ding! Van statement kettingen kan je maar niet genoeg hebben, toch? ;) Spijtig dat die workout pants van Forever afzakken, ik zat namelijk er ook aan te denken om me er zo eentje aan te schaffen… Bedankt voor de tip! Echt spijtig want ze zien er zo fijn uit, zucht. Leuke aankopen!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   De workout broek zit heel lekker, zakt alleen af. Erg jammer inderdaad. Er zit een koortje aan de binnenkant, maar dat helpt helaas niet. Misschien is het minder erg tijdens iets anders dan rennen…

   Reageren
 4. Killacal

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *