REACTIES:

 1. Meike Bericht auteur

  Ik had gewoon geen zin meer om ook maar iets te kopen bij de Primark. Ik bedoel, als ik er zo uitzie, waarom zou ik dan nog leuke kleren dragen ;p

  Reageren
 2. Lauriëtte

  Hahaha, kom nooit bij de Primark dus kan er niet echt over oordelen maar heb het wel heel erg bij de H&M en Zara. Dat licht is zo hard, dat je echt elk klein dingetje ziet! :(

  Reageren
 3. Iris

  Hahahah, ik werd inderdaad al ongelukkig toen ik kleren ging passen bij de primark. Ik voelde me opeens een dikke vetzak, maar het lag dus aan die spiegels. Dankjewel!

  Reageren
 4. Natasja

  Aaaah is je kat nu uit het raam gevallen??!? Maar wel okay zo te lezen, pfieuw! Ik was afgelopen week in Newcastle voor het eerst in een Primark maar heb geen passpiegels gezien, gelukkig :’)

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   De kat van een vriendin van mij, ik was bij haar op bezoek toen het gebeurde. Was even schrikken, maar Poestikie is een taaie gelukkig! Wat fijn dat je de passpiegels gemist hebt, door het oog van de naald, haha!!!

   Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Ja, H&M is ook heel erg naar, maar ik vond de Primark (in Nijmegen om precies te zijn) er nog net een schepje erboven op doen…

   Reageren
 5. Tamara

  Hahaha, die tekening van de primark spiegel :D Gelukkig kom ik er nooit, anders zou je nog met een rotgevoel weg gaan ook. Bij de spiegels in de bershka voel ik me wel altijd extra vadsig.

  Reageren
  1. Mique

   (Bovenstaande is overigens niet bedoeld als spam :) Maar meer dat ik een aantal keer patiënten meemaakte waarvan ik dacht. “Huh, waarom heb jij níets?”

   Reageren
 6. Dina

  Oh echt weer geweldig dit! Heerlijk!
  Dat met die spiegels in de Primark herken ik niet zo (ik ben daar ook nog maar een keer geweest). Als ik de tekeningetjes mag geloven, lijken de Primark spiegels behoorlijk op de spiegels bij mij in de sportschool.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *