REACTIES:

 1. Floor

  Omg herkenbaar! Voordeel van ouder worden vind ik dat je steeds relaxter wordt… Doet er allemaal niet meer toe, gewoon lekker zijn in je eigen wereldje.

  Reageren
 2. Debby

  hahaha zoo herkenbaar dit :):) ik kocht laatst een leesbril voor mn pa en de kassajuffrouw (ik schat 18/19) vroeg of ik n tasje wilde of hem opdeed haha ey hallow.. met 28 al een leesbril? ;) hahaha

  Reageren
 3. Willemijn

  Oeps… Veel te herkenbaar dit! Vooral dat jongere publiek haha, vandaag met Koningsdag nog toen we op onze vaste spot bandjes stonden te kijken. We waren het publiek echt ontgroeid. MIjn vriend en ik hadden het er nog over dat we net in zo’n middenleeftijd zitten: te oud voor het laveloos zuipen en te jong om met kinderwagen op pad te gaan. Pijnlijk! Maar zijn dus maar vroeg naar huis gegaan om lekker zelfgemaakte pasta te eten. Dat beviel wel weer heel goed :)

  Reageren
 4. Zaansch Faam

  Hahahaha, heel erg herkenbaar! Ik moet ook nog steeds wennen als mensen ‘u’ tegen me zeggen. Ik merk ook dat het aantal keren dat je zelf ‘u’ zegt afneemt als je ouder wordt. Zal dat automatisch gaan?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *