REACTIES:

 1. Daniëlle

  Hahaha, dat had ik vroeger zo vaak! Ik heb geleerd mijn veters bij mijn schoen in te proppen (niet altijd even charmant, haha) en sindsdien gebeurt het me nooit meer!

  Reageren
 2. Tessa

  haha dat heb je echt leuk gedaan zo! Ik had vroeger best vaak of ik zat vast met me broek. Gelukkig heb ik dat niet meer. *klopt af op tafel*

  xx
  Tessa

  Reageren
 3. Laura

  Ik had vroeger als kind een keer een broek aan met wijdere pijpen, waardoor de pijp van mijn broek vast kwam te zitten in mijn trapper! Heel langzaam rolde ik door, totdat ik op de grond viel. Ik ben heel blij met de komst van de skinny jeans :D

  Reageren
 4. Eva

  Aaaah dit is echt te leuk gedaan!!! Vaker doen!
  Ik probeerde zo’n tekeningverhaaltje ook laatst maar mijn fiets-tekening was zó onwijs mislukt dat ik ’t maar weggegooid heb. Moraal was dat ik ook nog altijd veel te vaak val ;)

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Wat jammer dat je tekening mislukt was :( Ik probeer iedere 2 weken een nieuwe week doodle te plaatsen, soms is het lastig, dan ben ik een beetje inspiratieloos…De leukste tekeningen ontstaan als me iets stoms overkomt, haha!

   Reageren
 5. Linda

  Wat leuk getekend! Oh dit is zo herkenbaar dit gebeurde mij ook heel vaak, net als met mijn broekspijp die er vaak tussen kwam :-)

  Reageren
 6. taj

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *