Photo diary augustus #3 + mega kattenbonus!

Deze week was het vooral katten, films en confetti. Maar ach, daar draait mijn leven om nietwaar? En geen zorgen, tussendoor heb ik heel hard gewerkt, maar dan maak ik dan weer nooit foto’s van…

little miss sunshine

Zondagochtend begon traditiegetrouw met een (favoriete) film. We keken Little Miss Sunshine onder een dekentje met een snoozy Tetkees. Ik was vergeten hoe leuk tv kijken ’s ochtends in het weekend was. Die kinderen weten wel wat leuk is…

pasta

We aten spaghetti met creme fraiche, rucola, citroenrasp, pijnboompitten en zalm. Een favoriet, we eten het bijna elke week…

boyhood

Op maandagavond gingen Meike en ik samen naar de film Boyhood. Een hele mooie en bijzondere film (uiteraard op aanraden van Tea). De film laat het leven zien van een opgroeiende jongen en het bijzondere eraan is, dat de acteurs meer dan tien jaar lang hetzelfde blijven. Ze hebben er dus ook meer dan tien jaar over gedaan om een film te maken. Steeds een stukje. Nog nooit eerder gezien.

team confetti agenda proef

Op dinsdagochtend gingen we naar de drukker die onze agenda’s gaat maken om de proefexemplaren op te halen. Zo spannend! We zijn er zo lang mee bezig geweest en dan is het echt een bijzonder moment om het eerste exemplaar in handen te hebben.

confetti agenda

We maakten foto’s van de agenda om een artikel van te maken. Het is natuurlijk wel handig om te kunnen zien hoe hij eruit ziet. Je kunt je nu intekenen. En ik raad aan om dat vooral ook te doen! We gaan uit van het aantal mensen dat zich heeft ingetekend en nog een paar extra voor de zekerheid. Wil je dus verzekerd zijn van een team confetti agenda volgend jaar, teken je dan snel in!

confetti koeken

Donderdag had ik mijn tweede werkdag bij Lindehuis. Voordat ik de winkel opende, liep ik nog even snel de Hema binnen voor een broodje voor de lunch (Lindehuis zit pal naast de Hema, wat een dubbel geluk!). En toen zag ik deze bad boys liggen. Verlaagd naar 1 euro! Tja, die moesten natuurlijk mee…

kussens lindehuis

Ik werk 1 of 2 dagen in de week bij Lindehuis, dus een week later ziet de winkel er alweer heeeeeel anders uit dan de laatste keer dat ik er was. Dat vind ik zo tof! Linde had deze drie kussens op een klapbank neergelegd. Zo’n te gekke combinatie! Ik ben benieuwd wat ik volgende week aan ga treffen. Ik ga proberen elke week mijn favoriete nieuwe hoekje in de winkel op de foto te zetten. :)

jimmy's hall

Donderdagavond was het tijd voor film numero drie van de week! Ik ging met Meike (met 50% premierekorting, I laf korting bij de bios) naar Jimmy’s Hall. We hadden maandag de trailer gezien en het leek ons wel wat. Over het algemeen best een mooie film (HELE mooie man vooral, die Jimmy), maar de makers wilden er een beetje teveel in stoppen, waardoor er niks genoeg aandacht kreeg. Het was historisch nog best ingewikkeld, met in het begin wat verwarrende flashbacks. En daarnaast was het op het ene moment heel lichtvoetig en tegelijkertijd HEEL dramatisch en dat botste nogal. Had zeker een hele goede film kunnen zijn, ze hadden gewoon wat beter moeten kiezen.

agenda's opsturen

Op vrijdag deden we de voorbereidingen om een paar van de reeds gedrukte agenda’s naar een paar van onze lievelingsbloggers op te sturen (en met we bedoel ik Meike en ik, Tetkees was slechts mascotte). Het leek ze gelukkig leuk om als eerste de agenda te mogen bekijken en er iets leuks over te schrijven. Ach man, wat is het toch gezellig, dat bloggen. :)

ontbijt v&d

Zaterdagochtend gingen Tom en ik een goedkoop ontbijtje scoren bij V&D. Ietsje meer dan onze  gebruikelijke €1, hier was het €2,95. Maar dat was het ook wel waard. Er was een buffet waar je vijf dingen uit mocht kiezen (ik ben een sucker voor buffetten) en er zat verse jus en koffie/thee bij. Ik koos voor cappuccino, jum. Het fijne van die ontbijtjes is, dat je er voor een bepaalde tijd moet zijn. We waren dus gedwongen om redelijk vroeg in de stad te zijn. En dat is fijn, want we doen er normaal duizend jaar over in het weekend om ergens te komen. En het is natuurlijk heel erg gezellig en lekker.

KATTENBONUS!

tetkees tas kat in de zak

Tetkees heeft nieuw speelgoed: een papieren tas.

op bed

Zo kun je je bed toch niet uitkomen? Veel te gezellig.

tetkees park wild tetkees mo en tetkees in de speeltuin

We gingen wandelen met Tetkees en kwamen onderweg Mo tegen, die ontzettend blij was om ons te zien (lees: als een gek miauwend op ons afrende).

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

 1. Liliane

  Die kussens zijn gewoon te gaaf! Ik kan ze alleen niet kwijt want ik heb net een paar gave op de kop getikt.
  Ben benieuwd naar de volgende leuke hoekjes in de winkel!

  Reageren
 2. Linda

  wat een leuke foto’s, de kussen zijn echt super leuk en de kattenbonus is geweldig….die foto vanTetkees in de tas vind ik zo leuk….wat een leuk stel is het toch :-)

  Reageren
 3. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 4. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 5. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *