Photo diary oktober #1 + kattenbonus!

Er waren de afgelopen weken, pannenkoeken, sushi, hondjes op scooters, veel confetti en natuurlijk veel katjes!

sushi

Vorige week vrijdag (Ik ga wat ver terug in de tijd, I know, maar omdat ik vorige week overgebleven vakantiekiekjes liet zien, zijn er nog wat foto’s over van tussen mijn vakantie en nu. Snappie ‘m nog?) ging ik met vrienden sushi eten bij Okami. Erg fijn sushi tentje in Groningen, de eigenaresse is een SCHAT! Het was zo lekker en ZO gezellig. Ik werk tegenwoordig van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat (ook in het weekend) omdat er zoveel leuke dingen zijn om te ontwerpen en te bloggen. Ik ben niet zo goed in nee zeggen (en dat wil ik ook helemaal niet) en dus doe ik ALLES! En dan is het fijn om af en toe door vrienden weg te worden gesleurd van mijn werk en heel veel lol te hebben. Daar kan ik dus ook geen nee tegen zeggen, haha.

cut the crepe

Wat was het vorige week zaterdag lekker weer he? Het is vast vaker mooi weer geweest, maar dan zat ik waarschijnlijk met mijn neus in een computer of was ik hard aan het werk in de winkel van Linde. Vorige week zaterdag werd ik uitgenodigd door Irene van Hip & Happening om een kijkje te nemen bij haar leuke markt in Appingedam. Thank goodness for that, zo werd ik gedwongen om een hele middag in de zon te lopen, pannenkoeken te eten en tussen mooie spulletjes te neuzen. Lees hier mijn verslagje over de Hip & Happening markt met veel fijne kiekjes!

team confetti shop

Zondag ging de Team Confetti webshop online! Even een applausje (schrijf maar klap klap klap bij de comments) voor Tom!!! Tom is een held en dat moet vaker gezegd worden. De shop werkt als een tierelier en we hebben nog geen klachten gehad. Je kunt er nu de Team Confetti agenda 2015 kopen (op = op) en waarschijnlijk later nog andere Team Confetti producten. Ik heb al hele mooie plannen, oooooooeh…

agenda preppen confetti

Meike en ik hebben een avondje agenda’s voorbereid op verzending. Mooie lintjes in agenda’s gestopt en envelopjes voorbereid. En bij Team Confetti agenda’s hoort natuurlijk confetti…

sostrene grene strawberry frozen yoghurt grumpy cat sokken

Dinsdag een middagje met mijn lieve mama de stad in geweest. Door drukte en mijn vakantie, hadden we elkaar een paar weken niet gezien en er moest veel bijgepraat worden. We zijn naar Sostrene Grene geweest, aten frozen yoghurt en spotten een grumpy cat bakje bij de Fair Trafe winkel (waar ik natuurlijk de nieuwste Tony Chocolonely kocht). Ik had eindelijk tijd om bij Hema alle blijmakers door te spitten. Uiteraard gingen de driehoeksokjes mee naar huis (ik moet echt ophouden met sokken kopen). Volgende week gaan we samen een dagje naar Amsterdam (ik sleep haar mee naar een pers-event) en is er nog meer tijd voor quality time!

dog scooter

Nadat ik de eerste lading Team Confetti agenda’s naar het postkantoor had gebracht, trof ik dit tafereel aan. Cuteness! Zijn baasje kwam er net aangelopen, daarom staat hij zo mooi klaar. Daarvoor lag hij opgerold als een balletje in de scooter. Aww…

v&d ontbijt

Donderdag en vrijdag werkte ik bij Lindehuis en omdat Tom vrijdag vrij had, gingen we voordat ik naar mijn werk moest, ontbijten bij V&D. Zo gezellig is dat! Alleen was het prijzencircus en was er een aanbieding voor het ontbijt. En dus was het opeens heel druk. Het was een aanbieding die ik niet helemaal begreep. Het ontbijt koste altijd €2,95. En nu was de prijzencircus-aanbieding: Van €3,95 voor €2,95. Ben ik nou gek of hebben ze vlak voor het prijzencircus de prijs omhoog gegooid en de oude prijs als ‘aanbieding’ gebruikt?

lindehoekje

Lindehuishoekje van de week! Zulke mooie kussens! Leuk in combinatie met elkaar. :D

KATTENBONUS!

mo op schoot mo en tetkees water mo en tetkees mo stretch

Altijd fijn als je een foto probeert te maken van je nieuwe jurkje, er een kat in je legging gaat hangen… Lekker Mo.

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

 1. Marion

  Cut the crepe. Die is geweldig ja. De webshop werkte inderdaad perfect, dus ja klap klap klap. Ik ben erg blij met de agenda. En met alle confetti on the floor!

  Reageren
 2. Linda

  Ik ben zo blij met de agenda! Hij is echt fantastisch!
  En supersnel binnen, dankjewel! Ik ga er van de week nog een artikeltje over schrijven denk ik :)

  Reageren
 3. Tamarah

  Wat een leuk overzicht weer! Jullie agenda is erg mooi geworden zeg! Daar mag je heel trots op zijn! En die foto van het hondje op de scooter so cute!!

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *