REACTIES:

 1. Tamara

  Ik weet niet hoe vaak je nog confetti wil maken, maar je hebt van die speciale ponsen waarmee je iets van 20 rondjes tegelijk maakt in papier. Ik heb al gekeken of ik een direct linkje voor je kan vinden bij een Nederlandse webshop, maar heb tot nu toe alleen hartjesconfettiponsen gevonden.

  Reageren
   1. Meike

    Wauw! Dat ding ziet er fantastisch uit!!! Bedankt voor de tip, ik denk dat we die maar moeten aanschaffen, want ik wil nog heel mijn leven mijzelf omringen met confetti :)

    Reageren
    1. debby

     In februari een weekendje Maastricht doen tijdens de Carnaval en flink in slaan :D hihi (is hier overigens het hele jaar te koop in diverse kleuren.. )

     Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *