Photo diary 2015 #13 + kattenbonus!

Afgelopen week heb ik drie keer tussen hordes vrouwen gestaan, werd ik ziek, at ik alles wat Friesland te bieden heeft en sloot ik de week af met een echt bloggers-vrijdagmiddagborrel. En die was uiteraard met taart, zoals dat dan gaat.

vintage kilo

Vorige week zaterdag stond ik samen met half Groningen in de rij voor de Vintage kilo sale. Wat een gekte en wat een drukte, maar weet je? Ik vond het stiekem best leuk. Ik had verwacht na vijf minuten al huilend in een hoekje te liggen terwijl ik mensen probeerde weg te slaan met een kledinghanger. Maar nee, ik griste een paar leuke jurkjes en rokjes van een rekje en ging gezellig met 50 meisjes en vrouwen midden in een kerk me omkleden. En omdat het allemaal van die oude feestjurken waren, was het net een groot verkleedfeestje. Driekwartier wachten in de rij was minder leuk (ik had uiteindelijk alleen een rokje van €3, dus dat was een beetje overdreven) maar het was ook wel weer een avontuur…

fiction plane

’s Avonds gingen Tom en ik (luidkeels mokkend, we zijn tegenwoordig bijna niet meer de deur uit te krijgen ’s avonds, maar we hadden kaartjes, dus we moesten wel) naar Fiction Plane in Simplon. De zanger van de band is de zoon van Sting en dat hoor je zoooooo goed. Het was alsof ik terugging in de tijd en naar The Police stond te luisteren. De volgende dag gingen er geruchten de ronde dat Sting himself IN HET PUBLIEK stond. WAT?! Meneertje Sting had een paar dagen ervoor een concert in de Ziggodome gehad en het zou dus zomaar eens waar kunnen zijn…

maple syrup pancakes

Zondagochtend brunchten we als koningen met fluffy pancakes met maple syrup en spek. Met een green juice van boerenkool on the side om de boel nog een beeeeetje in balans te houden.

erik

Zondag gingen we naar vrienden om bij te kletsen, pizza te eten en katten te knuffelen. We bleven zolang hangen dat we daar ook de finale (kun je dat zo noemen) van boer zoekt vrouw hebben gekeken. <3

gizmo

Maandag werkte ik vast vooruit aan het artikel voor woensdag, ik zoek baas! Gizmo is zo’n cutie.

friesland sate sems ei sems mouse schapen bongastate suikerbrood souffle

Dinsdag was ik op foodie avontuur in Friesland. Een uitgebreid verslag van die dag vind je hier.

Woensdag werd ik met een kloppend hoofd en keelpijn wakker, puuuu! Ik heb al zoveel griepgolven overleefd, ik wist dat ik een keertje aan de beurt zou zijn. Ik ben wat langer blijven liggen, maar moest er op een gegeven moment toch uit om blogartikelen te schrijven en emails te beantwoorden. Freelancer zijn is echt heel erg leuk, maar je kunt niet zo makkelijk een dagje ziek in bed blijven liggen (en de administratie is ook geen feestje). Toch zou ik het voor geen goud opgeven!

patroon retro box

Donderdag voelde ik me niet veel beter, maar van vrolijke printjes voor de TC FEELGOOD BOX maken, knapte ik al een beetje op. :)

retro box

Vrijdag ging de aankondiging van de volgende box online en daarmee ook het nieuwe thema. Ik heb al heel erg veel enthousiaste reacties gehad, het is nu dus al een geliefd thema, haha. Ik ben benieuwd hoe snel de verkoop aankomende woensdag zal gaan en ik hoop dat iedereen die er eentje wil er ook eentje kan bemachtigen. Anders moet ik voor de volgende keer de oplage misschien maar een beetje omhoog schroeven…

carrot cake noordelijke bloggers

Op vrijdagmiddag gooide ik wat pijnstillers in mijn verkouden lichaampje want ik mocht de allereerste noordelijke blogmeeting niet missen! Anneloes en Janet van de Groningse blog notsostuffy organiseerden een blogmeeting met allemaal noordelijke bloggers en dat was heel gezellig. We dronken kopjes thee met stukjes taart bij Bij Bitta (een leuke hotspot, ik schreef er al een keer een artikel over) en er was zelfs een mini afterparty met Sahar, Karin en Esmee. We zijn pizza’s gaan eten bij de Uurwerker en Tom kwam na zijn vrijdagmiddagborrel ook langs want die heeft geen vrees voor een hele bubs blogmeisjes en had geen zin om alleen voor zichzelf te koken. Van taartjes en pizza leek mijn helse verkoudheid eventjes verdwenen, maar de volgende ochtend werd ik met driedubbele wallen wakker, haha. Maar ach, het fijne van verkoudheidjes is dat ze op een gegeven moment weer overgaan. Over een paar dagen ben ik vast weer de oude!

KATTENBONUS!

tetkeesmo en tetkees tetkees slaapt

Nog een fijne lazy sunday you guys!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Weed dispensary

    A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

    Reageren
  2. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *