Photo diary november #1

header

De afgelopen twee weken was ik helemaal alleen thuis en dat was wel even wennen. Toch heb ik veel plezier gehad en lekker voor mezelf gekookt. En ik heb ook veel foto’s van Tom’s Amerika avontuur!

photo_diary_nov1_11 photo_diary_nov1_17

Het hotel van Tom en zijn vrienden in Las Vegas. Mooi van buiten met al die lampjes, maar van binnen was het aardig uitgeleefd. Ik inspireerde mijn nagellak op de mooie lampjes en kleuren van het hotel.

photo_diary_nov1_12

Diner in Las Vegas. Hamburgers natuurlijk. Ze waren maar met zijn vieren, maar toch staan er acht MEGA grote glazen cola op tafel. Waarom? Het was blijkbaar normaal dat je halverwege je maaltijd nogmaals een halve liter cola krijgt (gratis, dat wel).

photo_diary_nov1_15

Geinspireerd door de fastfoodmaaltijden van de jongens, maakte ik thuis in Nederland ovenfrietjes.

photo_diary_nov1_60

En ze gingen ook golven in Las Vegas. Dit is echt de leukste foto van Tom die ooit is gemaakt (vinden anderen ook, haha). Was zijn eerste keer overigens.

photo_diary_nov1_23

Ik maakte risotto met zalm en doperwtjes voor mezelf. Het was veel lekkerder dan het eruit ziet!

photo_diary_nov1_24

En als toetje een prachtig stukje taart van Meike, zoooo lekker!

photo_diary_nov1_28 photo_diary_nov1_31

Ondertussen in Amerika… De bomen in Yosemite park zijn enorm. Tom staat ook op de foto met de boom, kun je hem vinden?

photo_diary_nov1_26 photo_diary_nov1_27

Daarna ging de reis door naar San Francisco. Ze waren de vette happen zat en ik stelde voor een goed, gezond en betaalbaar restaurant te zoeken in de buurt van hun hotel. Ik vond een geweldig fusian restaurant genaamd Blackwood. En het was een groot succes, ze hebben er heeeeerlijk gegeten (yes!).

photo_diary_nov1_25

En terwijl de jongens in San Francisco aan het winkelen, sushi eten en naar de film gingen (een betere activiteit is er toch niet???) ging ik naar de verjaardag van mijn beppe (oma in het Fries). Bowlen met de hele familie in Franeker. Tja, verschil moet er wezen… Dit was bowling-party-outfit. Jurkje en ketting kreeg ik van mijn moeder.

photo_diary_nov1_29

Omdat mijn beppe het een week eerder vierde, was mijn broertje precies op dezelfde dag jarig! Eerst dus taart en cadeautjes bij mijn ouders en daarna door naar het bowling-festijn. Waar ik trouwens de eerste bowlingronde won!

photo_diary_nov1_30

Beppe had gevraagd om een envelop met inhoud zodat daar het bowlingfeestje van gefinancierd kon worden. Mijn tante had wel een heel originele envelop gemaakt in de vorm van een gehaakte taart. Amazing! Op de achtergrond zie je mijn moeder met een gewone envelop… Haha!

photo_diary_nov1_36 photo_diary_nov1_32

Mmm, ik hou van sapjes in de ochtend. Ik maakte een lekkere ananas-kokos smoothie (hier is het recept) en dronk lekkere sap van Healthy People.

photo_diary_nov1_38

En ik maakte koekjes voor in bad (klik hier voor het ‘recept’)!

photo_diary_nov1_45

Leuke oorbellen van Invito: vosjes, met een achterkant! Beetje too much for me, maar wel leuk!

photo_diary_nov1_46

Deze cheese sticks van Hema zijn zeer verslavend. Ik nam ze mee voor onze oranje thema girls night. De enige reden voor dat thema was pompoensoep en cheese sticks. Maar het was een thema en we hadden oranje aan voor de gelegenheid!

photo_diary_nov1_47

Ik ben nog steeds verslingerd aan mijn easy peasy mini pizza’s. Hier is het ‘recept’.

photo_diary_nov1_49

Ik ben eindelijk aan de statement kettingen, woop woop! Deze is van Forever 21 (shoplog volgt deze week).

photo_diary_nov1_59

Tom kwam thuis! Dit was mijn welkoms-kostuum, zijn favoriete jurkje! Hij trekt m zelf nooit aan hoor, maar vindt het wel leuk als ik dat doe…

Over twee weken verschijnt er weer een nieuwe photo diary, tot dan!

REACTIES:

 1. mw ekster

  Whaa! Je tante moet je shopje beginnen. Ik wil ook een gehaakte taartje:-). Dan valt je moeders envelop beetje in het niets;-). Leuke vosjes ooorbellen, echt iets voor mij.
  Erg leuke photo dairy!!

  Reageren
 2. Aline

  Haaa wat leuk, ik had vroeger ook een pake en beppe (leven allebei niet meer helaasch). Kom je zelf ook uit Friesland? Enne, DIE BOOM! Omigado. Leuke diary!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *