Happiness project april: de UPDATE!

Hallo allemaal! Aangezien het Happiness Project van maart een beetje in het water is gevallen en het dus niet altijd even vanzelfsprekend is dat ik alle doelen die ik mezelf heb gesteld ook daadwerkelijk haal, vandaag even een update over mijn doelen van april!

Hier kun je de doelen die ik had voor april nog een keertje lezen. April loopt alweer op zijn einde, maar voordat mei begint, wil ik alvast terugblikken: is het allemaal een beetje gelukt op Happiness Project gebied? En had ik er ook wat aan?

olga student hotel 2

TUSSENDOOR VAKANTIE
Dit is half gelukt. Vooral de eerste week van april kon ik nog heel bewust een héle dag niet met werk bezig zijn (behalve vloggen dan). De week erna had ik het wat drukker met deadlines en de week dáárna had ik alweer een griep te pakken (houdt het dan nóóit op??). Toen heb ik wel zo rustig mogelijk aan gedaan, maar er moesten een paar deadlines af en de momenten dat ik ‘vrij’ had, lag ik ziek op de bank. Niet helemaal wat ik voor ogen had, maar ik heb mijn best gedaan. De blog heeft er wel een beetje onder geleden en dat vond ik moeilijk om los te laten. Maar ik héb het in ieder geval los gelaten…

yoga

MEDITATIE EN YOGA
Ik heb denk ik gemiddeld twee keer yoga in de week gedaan en zo’n vier á vijf dagen per week gemediteerd in de ochtend. En met mediteren bedoel ik in mijn geval mijn gedachten ordenen, een korte body scan en mindful bedenken wat ik die dag ga doen en hoe dat zo leuk en prettig mogelijk kan. Ik zette een kwartier lang zee-geluidjes aan en ging onder een dekentje liggen. Ik had er vantevoren nooit echt zin in (zowel als in yoga als meditatie) maar ik voelde me erna áltijd rustiger en meer gefocust. Ja, ik vind dat dit wel een geslaagd onderdeel is en een goede om mee te nemen naar mei!

olga-capsule

OPGERUIMD HUIS IS EEN OPGERUIMD HOOFD
Wauw, deze was ik eigenlijk een beetje vergeten. Ik heb mijn kledingkast uitgemest aan het begin van de maand en Tom heeft gisteren een paar dingen die al 100 jaar op de verkoop-hoop liggen, op Marktplaats gezet. Ook ruim ik vaker op overdag en één keer in de week ga ik als een speurhond door het huis om alle spullen die niet op de goede plek liggen op te sporen en op hun juiste plek neer te leggen (en daarna ga ik een uur stofzuigen en gebruik ik alle tools die we bij onze superstofzuiger zaten #springcleaning). Ik was van plan een stuk meer te declutteren, maar bovenstaande activiteiten zijn eigenlijk ook al supergoed. Ik krijg snel stress van troep, dus voor mij is het goed om dat in de gaten te houden!

boekenplank

WANDELEN EN SELF HELP AUDIO BOOKS
Hmmmmmm. Ik heb wel een paar nieuwe self help podcasts geluisterd, maar ik heb maar driekwart van ‘Pretty Happy’ van Kate Hudson geluisterd en het daarbij gelaten. Wandelen wilde ik heel graag maar ik had een pees/spier/godweetwat verrekt ergens bij mijn lies en kon daarom twee weken niet zoveel lopen als ik eigenlijk zou willen. Ik heb zelden klachten waardoor ik niet kan lopen, maar als ik ze heb, dan merk ik hoe verslaafd ik ben geworden aan het stapjes maken en hoe opgesloten ik me voel als ik het niet kan. Ik heb zelfs een keertje moeten fietsen! NOUJA! Gelukkig ben ik weer helemaal beter en kan ik weer mijn 10.000 stapjes per dag doen. En nieuwe zelfhulp podcasts zijn beter dan die eindeloze stroom fantasy boeken die ik aan het luisteren was haha. Check dus!

olga-bed

TAKE IT VERY EASY
Nou, dat heb ik wel gedaan. Ik heb er niet echt optimaal van kunnen genieten omdat níet de hele week fulltime werken me een schuldgevoel geeft. Ik kan er niks aan doen! Daarnaast voelde ik me nog steeds niet elke dag happy door het begin van dit jaar. MAAR het heeft me wel een stuk rustiger gemaakt, mijn tempo ligt wat lager en het ‘loslaten’ van dingen kan ik ook iets beter. Ik verwacht enorm veel van mezelf en tevreden zijn met wat ik al heb en wat ik al doe, daar wil ik wel een beetje beter in worden!

♥♥♥

Ik nog even nadenken over een Happiness Project voor mei. Misschien eenzelfde soort thema of toch iets anders? Als iemand nog tips heeft of verzoekjes? Let me know!

REACTIES:

 1. gerhilde maakt

  Ik heb het vandaag ook over yoga op mijn blog, maar ik moet het zelf dus nog proberen. Dat opruimen zou ik hier beter ook doen, maar zolang wij in een verbouwing wonen (en dus kamperen in ons huis), vind ik dat ik dat nog niet echt moet doen. Ik zou vooral die laatste verderzetten in mei en verder alles waarvan je zelf voordelen merkt.

  Reageren
 2. Ilene

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren
 3. 유머판

  What a post I’ve been looking for! I’m very happy to finally read this post. Thank you very much. Can I refer to your post on my website? Your post touched me a lot and helped me a lot. If you have any questions, please visit my site and read what kind of posts I am posting. I am sure it will be interesting. 유머판

  Reageren
 4. Buy Weed Online

  Buying weed online sounds like an easy task. However, there are certain things you need to know before Buy Weed Online . With so many websites selling weed these days, it’s not surprising that you might be confused about where to get the best deals or which sites are trustworthy.
  If you’ve found a website that sells weed and want to order from them, here’s what you need to know about buying weed online.

  Reageren
 5. Buy my weed online

  Come see our customer favourite high quality popcorn buds along with other great deals on cheap weed and bulk pricing. We carry everything you need from shatter, cannabis edibles, vape pens, weed concentrates, live resin, Phoenix tears, CBD and more. Sign up for our newsletter so you never miss out on any of our sales offering the best in class products for Buy my weed online .

  Reageren
 6. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 8. buy weed

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis buy weed that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 9. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *