De babykamer van Heis.

Gastblog door Heis – Ik kondigde het een paar maanden geleden al aan op mijn eigen instagram pagina, maar voor het geval jullie het nog niet wisten: ik ben al 28 weken zwanger! Op Teamconfetti hou ik jullie op de hoogte over de babykamer.

babybump_heis

Ja, ik mag een nieuw kamertje inrichten! Ik denk dat vele zwangere vrouwen rond hun 7e maand de babykamer al bijna af hebben. Ik zit nog in de fase dat ik De Kamer nog leeg moet halen en ik ben pas halverwege!

babykamer

Waarom duurt het zolang, hoor ik je denken? Het was namelijk eerst mijn Woman Cave, een kamer vol met schattige prullaria, mijn zorgvuldig uitgezochte vintage schatten en een overdaad aan inspiratieplaatjes aan de muur. Een deel stond te koop tijdens de pop-up woonkamer sale van afgelopen maand, maar ik heb nog een flinke weg te gaan.

Maar ik zit een beetje in een spagaat. Ik hoop namelijk dat ik binnen twee jaar kan verhuizen naar ons nieuwe huis. We zijn nu al ruim een jaar bezig alle zaken te regelen, maar we hebben goede hoop in de loop van volgend jaar in te kunnen trekken. Zie ook mijn blog hierover.
En daar begint de tweestrijd in mijn hoofd. Hou ik het nu sober en pak ik het in het nieuwe huis groots aan? Of zal ik nu lekker los gaan omdat je meestal in een ‘nieuw huis’ niet meer durft. Stel je voor dat het mislukt, mag je alles weer opnieuw doen.

Ik neig er zelf naar iets geks te doen met de muur, in het kader: nu kan ik nog experimenteren. Als het mislukt, slaapt de kleine er maar voor twee jaar. En een trauma zal hij/zij er vast niet aan overhouden, toch? Een aantal inspiratiebeelden:

inspiratie_kinderkamer_01

Bron: Britta-bloggt

inspiratie_kinderkamer_02

Bron: Kinderkamerstylist

inspiratie_kinderkamer_03

Bron: petite vintage interiors

inspiratie_kinderkamer_04

Bron: Mermablog

inspiratie_kinderkamer_05

Bron: Saskia Rysenbry

kringloopgeluk_babykamer

Natuurlijk probeer ik ook zoveel mogelijk tweedehands te kopen of zelf te maken. Ik heb al wat leuke speelgoed gevonden in de kringloop!

♥♥♥

Heis is gek op kringlopen en mooie dingen en blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Nieuwsgierig naar meer van Heis? Lees haar eigen blog of volg haar op instagram.

REACTIES:

 1. Hermien - KouweKleren

  Wat ontzettend leuk dat jullie een kindje krijgen! Ik zou lekker los gaan, volgens mij kan het met jouw gevoel voor mooi ten eerste helemaal niet mislukken, ten tweede heeft je kindje er natuurlijk inderdaad nul last van, ten derde wil ik hier erg graag van meegenieten, haha.

  Reageren
  1. heis

   Dank je Hermien! Er gaat ook een boel mis met mijn DIY projecten:-). Maar dit keer begeef ik me een beetje onbekend terrein. Tot nu was het altijd witte muren met leuke accessoires aankleden. Dit keer ga ik voor muurversiering en allerlei andere spullen proberen te combineren. Ik ben zelf ook wel benieuwd, hahaha!

   Reageren
 2. anne

  Ik zou lekker los gaan! Precies waar je zin in hebt. Je komt er vanzelf achter wat je dan wel mooi/ handig/ praktisch en leuk is voor de mini. Dan kan je in je nieuwe huis dat dan weer aanpassen ;-) lijkt mij heerlijk!

  Reageren
  1. heis

   Dan ga ik nu lekker los:-). Ik ben zelf ook wel benieuwd of het goed uitpakt wat ik ongeveer in mijn hoofd heb, hahaha. Ik hou je op de hoogte!

   Reageren
 3. kIM

  Ga asjeblieft los! :)
  Ik denk dat tegen de tijd dat het bijna zover is je merkt dat je ook weinig anders kan dan losgaan. Bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Mijn jongens van 1 en 2 vinden het ook helemaal geweldig al die schatten en curiosa in hun kamer en kunnen daar echt van genieten, kan je volgens mij nooit de mist mee ingaan en heb je zelf ook lol van. Volgens mij komen onze pinterest borden aardig overeen btw, ik ga je eens opspeuren voor nog meer inspiratie.

  Reageren
  1. heis

   Ha, dan ga ik helemaal los :-). Met koningsdag al een hobbelpaard gescoord! De kamer is nu bijna ontdaan van mijn spullen. Dus volgende week ga ik echt beginnen, heb er al zin in.

   Reageren
 4. Lottes Anekdotes

  Ik raad je aan om helemaal je zin te doen. Lijkt het nergens op, dan heb je dat weer geleerd voor het nieuwe huis en wordt het een fantastisch resultaat, dan weet je meteen hoe je het later ook aan moet pakken :)

  Reageren
  1. heis

   Goed advies, Lotte! Ik denk dat ik voor nu los ga, en kijk hoe het allemaal samenvalt. Als het mislukt kan ik later aan de kleine laten zien hoe ‘gek’ mama was ;-)

   Reageren
 5. Pingback: Kleine Reisje – A Thousand little stories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *