Confetti Soap #61 + kattenbonus!

Vorige week liep ik door een geplunderde V&D, bakte ik lekkere dingen en kocht iets met een kattengezichtje erop…

frozen margheritas

Vorige week vrijdag dronken Tom en ik frozen margherita’s bij Chi Chi’s. Wauw, súperlekker. Ik ga eens uitzoeken of we die thuis ook kunnen maken. Volgens mij zat er ontzettend weinig alcohol in, want ik heb er de volgende ochtend niks van gemerkt (normaal voel ik één slok wijn al).

kibbeling

Op zaterdag werkte ik aan HEMA artikelen (what else is new, haha) maar aan het einde van de middag stapte ik de deur uit omdat het echt prachtig weer was. Zo fijn dat het langzaam lente begint te worden! In het centrum at ik verse kibbeling in de zon en kocht ik een bioscoopkaartje voor Mountains May Depart voor die avond. Ik vond de film niet zo, maar ik hou er zo van om een paar uur in een bioscoopzaal te zitten en me te focussen op maar één ding. Zo ontspannend. :)

scones

Vorige week zondag bakte ik weer scones. Oh man, die zijn zo lekker. En door het vroege opstaan (half acht, het valt mee hoor) heb ik daar in het weekend nu tijd voor. Ik werkte nog een paar uurtjes en ’s avonds aten we bij mijn ouders. Beetje bijkletsen, heel gezellig.

kat nagelknipper

Weten jullie nog dat ik laatst een kawaii box mocht unboxen (en dat je nog steeds mee kunt doen met de winactie)? Ik bestelde bij de bijbehorende webshop nog één keer een bergje schattige dingen om het uit mijn systeem te krijgen (het kind van vijf in mij nam het weer over). Daar zat deze lieve nagelknipper ook bij. Het is niet normaal waar ik blij van word hoor.

coucous

Door veel werken in het weekend en afspraken, kwam het er niet van om écht boodschappen te doen vorige week. Toen we de vriezer leeg hadden gegeten, moesten we echt creatief worden. Gek genoeg ontstond er toen een gerecht dat héél snel klaar was en ook nog eens heel erg lekker was. Deze houden we erin! Dat niet alleen, het recept komt deze week nog online, haha.

plakplastic

De plakplastic samples kwamen aan en deze twee kleuren vond ik het mooist. De washi strepen waren een experiment van eerder en gaan er nog af hoor, haha. Ik vroeg welk ontwerpje voor mijn kastdeuren jullie het leukst vonden en de roze driehoeken en de confetti scoorden het hoogst. Die vond ik zelf ook het leukst! Ik denk dat ik toch maar voor de confetti ga. Want een party office van Team Confetti moet toch echt wel een beetje confetti bevatten.

v&d sadnesscactus xenos potten kurk planter dinosaurlimonade bitterballen pulled pork

Dinsdag ging ik op vakantie. Ok, niet echt natuurlijk, maar zo voelde het wel een beetje. Na de beurs en het weekend daarna ook doorwerken, was het lang geleden dat ik echt een hele vrije dag had gehad. Ik meette Ingrid in Utrecht, waar we heel lang klepten en (window) shopten. We zagen zoveel leuke dingen, maar kwamen allebei thuis met amper meer dan een afwasborstel. Hahahaha. Ik moet altijd eerst even kijken, dan thuis nadenken en dan later nog een keer om iets écht te kopen. Ach, het scheelt miskopen en het was ONTZETTEND leuk.

O, de eerste foto is trouwens bij een geplunderde V&D in Utrecht. Wauw, wat een triest gezicht was dat. Het einde van een tijdperk…

green juice

Op dinsdagavond heb ik sinds anderhalve maand (zoiets) een lange yoga les. Als ik terugkom, heeft Tom een green juice voor me gemaakt (en het apparaat al schoongemaakt, held). Alleen deze week maakte hij een inschattingsfoutje in de supermarkt. De prei was in de aanbieding en het leek hem wel een goede toevoeging. Aiii, we hebben twee dagen met een ui-smaak in onze mond rondgelopen. Maar normaal zijn ze heel lekker hoor en ik vind het zo lief dat hij elke week een sapje voor me maakt. <3

unicorn stickers

Voor de beurs en voor de webshop bestelde ik voor de gein een paar velletjes unicorn stickers om verpakkingen mee te versieren. Op instagram vroeg ik of ik de stickers misschien ook los moest gaan verkopen en, eh, het antwoord was JA. Dus daar ga ik deze week werk van maken. Waarschijnlijk worden de stickers 3cm in diameter en maak ik setjes van vijftien stuks. Als het zover is, dan laat ik het weten.

chocolademelk

Warme paashaas chocolademelk met slagroom. Jum!

KATTENBONUS!

tetkees onder bureau poesjes slapen mo unicorn mo tasje mo badkamer mo buiten

De katjes hadden vorige week héle rare slaapplekjes. En Mo liep een rondje met me buiten tijdens mijn lunchbreak. Heel gezellig.

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Claudia

  Haha, mijn kat gaat ook altijd op de gekste plekken liggen. Leuke blog heb je!

  Voor mijn opleiding HBO Communicatie ben ik bezig met een afstudeeronderzoek naar het online- en social media-gebruik van honden- en katteneigenaren. Zouden jullie mijn enquête willen invullen? Dan maken jullie kans op één van de premium honden- of katten-voerverpakkingen die onder de respondenten verloot zullen worden!

  http://fontysfeht.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5hCBXsOO2Gc1M6V

  Alvast hartelijk bedankt!

  Vriendelijke groet,

  Claudia

  Reageren
 2. Charelle

  Oh! Die chocolademelk, hoe lekker ziet die eruit!? En super lief inderdaad dat Tom iedere keer weer sapjes voor je maakt, de prei is dan weer wat minder leuk, haha.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *