Confetti Soap #59 + kattenbonus!

Vorige week bakte ik scones, werkte ik aan een Ikea hack en stond ik met mijn producten op de woonbeurs van Wonen en Co. Lekker bezig!

scones 1 scones 2

Vorige week zaterdag waren we weer vroeg uit de veren (net zo laat als doordeweeks, 07:25) en ik had zin om scones te bakken. Want dat was alweer heel erg lang geleden, we hadden er alles voor in huis én ik had tijd. Want ik was vroeg op. Ja, toch wel leuk zo’n ritme. Drie keer zoveel weekend voor mijn gevoel… O en ze waren HEERLIJK.

sushi party

’s Avonds kwamen er vrienden op bezoek en bestelden we heerlijk sushi (van Okami want dat is de lekkerste van Groningen). Lekker huismussen op zaterdagavond. :D

hondjes

Toen we stonden te wachten voor het stoplicht na het boodschappen doen, zagen we deze twee schatjes voor ons. Zo mooi! Eerst zagen we alleen de linker, maar toen dook de rechter ook opeens op. Heerlijk.

ikea tuin kleed party office make over

Tijdens mijn middagpauze op maandag huppelde ik even naar Ikea (want ik woon op loop afstand, lucky me). Daar werd ik even afgeleid door de nieuwe tuinafdeling, maar ik kwam voor een led-plak-strip. Tom en ik zijn namelijk bezig met een mooie Ikea hack. Ik kocht per ongeluk een led-strip met kleur, maar het was geluk bij een ongeluk, want kleur is eigenlijk veel leuker dan gewoon wit… To be continued!

unicorn tegel

Omdat ik samen met Folk op de Wonen en Co beurs ging staan, pakte ik woensdag een dikke stapel unicorn tegels en planners in. Ik heb matching glitter enveloppen ingekocht, aaaaahhh zo leuk! Dat zijn wel echt de leukste dingen aan een (web)shop hebben. De verpakking helemaal kloppend en leuk maken.

hema cactus hema restaurant hema macarons

Woensdagmiddag deed ik ‘research’ bij HEMA voor nieuwe blogartikelen die ik komende week ga maken. En ik at er ook meteen een broodje scharrelbal, (werklunch, hum). Ik heb duizend-en-een foto’s gemaakt van producten die ik misschien ga gebruiken om een blogartikel mee te maken. Dan kan ik thuis gaan uitpluizen hoe ik het nou écht aan ga pakken. Sowieso iets met cactussen en macarons. Jaaaaaaa, dat gaat weer leuk worden (en lekker).

ijskoffie

Woensdag was het ook nog eens heerlijk weer. Dus mijn eerste ijskoffie was een feit. Met mijn mooie nespresso apparaat is dat een piece of cake. Gewoon een handvol ijsblokjes bij de koffie gooien en koude melk schuimen.

kofte

Tom kookte heerlijke kofte met linzen en currysaus. Ik ben trots dat we allebei weer zo flink aan het koken zijn (en maar heel soms diepvriespizza eten).

selfie outfit olga meow or never sokken

Ik deed mijn best om er een beeeeetje leuk uit te zien voor de beurs. Maar ook comfy natuurlijk, want ik moest bijna de hele dag staan. Op mijn sokken stond aan de achterkant stiekem ‘meow or never’. Hou ik van. Vind ik leuker dan classy hoge hakken, kan er niks aan doen.

wonen en co folk beurs 3 folk beurs 2 folk beurs 1

Ik heb uiteindelijk donderdag, vrijdag en zondag (de halve dag) op de beurs gestaan. Vier dagen achter elkaar was toch een beetje te heftig. Anne vond ook dat ik zaterdag even moest ‘ontbeurzen’, dus dat heb ik maar flink gedaan. Je raakt ook een beetje het gevoel voor tijd kwijt op zo’n beurs omdat er geen daglicht is in de hal. En daar word je een beetje raar van, haha. De stand van Folk was prachtig (ik had niet anders verwacht) en het was ook leuk om mensen eens van dichtbij mijn maaksels te zien bekijken. Vooral om het Handboek voor Mietjes heeft menig beurs-bezoeker hard moeten lachen. :D

KATTENBONUS!

werken poesjes laptop tetkees tetkees 2 poesjes mo tetkees mo tetkees

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Marjet

  Ja! Ik had je recept van de scones al opgezocht na je instagramfoto en met Pasen ga ik het proberen! Yum!
  Geen daglicht tijdens een beurs is ZO raar, ik vind dat ook altijd zo’n rare gewaarwording als ik dan weer buiten kom en zo grappig te lezen dat jij ’t ook had!
  Fijne nieuwe week!! ^_^

  Reageren
 2. Linda

  Wat een leuke foto’s, fijn dt het zo leuk was op de beurs, je zag er leuk uit. De kattenbonus is weer zo leuk, ze liggen er weer zo lief bij.

  Reageren
 3. Lotte

  Een kleine tip: misschien is het een goed idee om de nummerplaat van de auto met de twee schattige hondjes te blurren :-)
  Weer een leuk weekoverzicht, Olga!

  Reageren
 4. Pingback: Confetti Soap #60 + kattenbonus! | Team Confetti

 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 6. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *