Photo diary november #1 + kattenbonus!

Deze week aten we niet zo gezond (maar wel heel lekker), werd de eerste hand gezet aan een geheim project, bleek Tetkees wat minder geschikt voor outfit-foto’s en plunderde ik de Paperchase afdeling bij V&D.

scones 1 scones 2 scones 3

Vorige week zondag bakte ik scones. En voordat we konden aanvallen moesten er natuurlijk eerst 1000 foto’s worden gemaakt voor een leuk blogartikel. Want iedereen moet scones maken, ze zijn zooooooo lekker (en ook nog eens heel leuk en heel makkelijk om te maken). Tom wacht dan heel geduldig totdat ik klaar ben, maar dan valt ie aan. Moet je ‘m hierboven eens zien, ouwe snoeperd!

pupa tetkees shoot

Ik ben tijdens het persevent in Amsterdam vorige week onwaarschijnlijk verwend met mooie nieuwe dingen. Zo mocht ik mascara en eyeliner (mijn go-to-make-up van tegenwoordig) van Pupa uitproberen. Hallo zeg, wat is dat fijn spul. Vooral de mascara (Vamp!) is machtig mooi. Instant bambi ogen! Aanradertje dus. De reden dat ik make-up op mijn hoofd smeerde op een zondag (dat DOE je toch niet!?) is omdat we foto’s gingen maken van mijn nieuwe truitje van Who’s that girl. Tetkees bleek een iets minder goeie male-model dan Mo, maar het leverde wel wat hilarische kiekjes op. Ik heb m’n nieuwe truitje de rest van de week aangehad en heb er veel complimentjes over gekregen. :D

belasting bagel

De BTW-aangifte was weer eens aan de beurt deze week. Pfff. Gelukkig heb ik ook daarvoor een printable invullijstje voor mezelf gemaakt. Het is niet heel ingewikkeld hoor, maar daardoor ga ik er toch wat sneller en makkelijker mee aan de slag. Tijdens de lunch at ik een bagel met geitenkaas, honing en walnoten. En een enorme sloot thee. Jum!

bij meike

Meike heeft een nieuw huisje en ik ging kijken hoe het erbij stond (nu al ontzettend mooi en ze woont er nog maar NET). Even bijkletsen, zaakjes bespreken en een flesje Hugo Canei opdrinken. Sinds het boottochtje van Miss Publicity ons drankje. Hahaha. Doen we onze ogen dicht en doen we net alsof we weer in de zomerse zon op een bootje zitten te dobberen.

paperchase

Vorige week vergaapte ik mij aan de collectie van Paperchase in V&D in Groningen. Ik had alleen geen tijd om goed in te slaan. Dus ik ben er deze week nog even geweest om alles in zijn volle glorie te kunnen bekijken. Uiteraard gingen er twee mooie pennen en twee kaarten van Gemma Correll mee naar huis. De kaartjes ga ik niet versturen (sorry) maar neerzetten op mijn werkkamer (of ophangen).
Sidenote: Ik heb contact gezocht met V&D via email EN twitter, maar ze hebben nog steeds niet geantwoord. Ik wilde graag weten in welke filialen van V&D, Paperchase wordt verkocht. Omdat ik het artikel wat ik erover schreef, aan wilde vullen. Zoveel van jullie waren benieuwd, maar het lijkt erop dat ik jullie het antwoord schuldig moet blijven. :(

in bad 1 in bad 2

Het was weer een drukke week vol afspraken en lange dagen achter de computer. Gelukkig vond ik een gaatje om te ontspannen. En dan doe ik het meteen goed hoor. Een bad, lush en thee met chocolade. Chillen als een baas!

geheim project

Donderdag zijn de eerste stappen gezet naar weer een nieuw Team Confetti project! Ik kan jullie er nog even niks over vertellen, alleen dat ik er HEEL ERG enthousiast over ben! Het wordt creatief, met veel nieuwe ontwerpjes en de rest is een verrassing. Binnenkort licht ik een tipje van de sluier. ;)

mr t

Vrijdag en zaterdag werkte ik bij Lindehuis. Mijn broer is vandaag jarig (en heet Thomas) en dit bakje zwierf al een tijdje door de winkel. En nu heeft hij een bestemming! Als een van de verjaardagscadeautjes van Mr. T!

KATTENBONUS!

tetkees mo mo badkamer mo en tetkees selfie tetkees

Mo en Tetkees zijn nog steeds verzot op onze nieuwe dekbedden en zijn er echt niet vanaf te slaan. Ook niet als je met je hoofd (#nomakeup) tussen ze in gaat liggen voor een selfie. Tetkees is not amused zoals je ziet, maar hij heeft geen millimeter bewogen…

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Tamara

    Wat handig, zo’n printable voor de belasting! Ik doe alles in excel, maar dat is best complex (hij rekent dan wel weer netjes mijn inkomstenbelasting ook uit).

    Reageren
  2. Nienke

    Random Paperchase informatie: In Nijmegen en Arnhem hebben ze het niet bij de V&D. :( Ik had gezocht want Arnhem had een Paperchase winkeltje op het station maar die is nu dicht..

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *