Confetti soap #42 + kattenbonus!

Afgelopen week legde ik de laatste hand aan de Team Confetti agenda 2016, maakte Tom lekkere ontbijtjes en stal Mo de show in de kattenbonus and got dirty…

nutella dag juice appeltjes

Vorig weekend stond in het thema van, jawel, de team confetti agenda 2016. Net als de weken daarvoor. Ik had een deadline en ik heb hem gehaald, woohoo! Nogmaals applausje voor mijn rotsje met nerd-bril: Tom! Die me gezonde bruine groentesapjes kwam brengen en yoghurt met kaneelappeltjes maakte. Thanks honey!

agenda

Ik heb voor de zekerheid eerst een proef laten maken van de agenda zodat ik kon zien hoe hij eruit kwam te zien voordat ik er een heleboel ging bestellen. Zo spannend! Maar ik ben erg blij met het resultaat, de kleuren spatten echt van de pagina’s. Inmiddels is het definitieve bestand naar de drukker en over twee weken kan ik ze (als alles meezit) gaan versturen. Pak van m’n hart hoor, poehee.

Voor wie erover nadenkt om een agenda te bestellen: als je hem bestelt in de pre-order periode (t/m 22 november), dan maak je kans op een 3-pack daily planners! Dan ben je plan-technisch all set in 2016. Just putting it out there. ;)

koffie

Omdat de druk van de agenda even wat minder was (ik moest wachten tot de proef klaar was) kon ik een beetje bijkomen. Ik zit de laatste tijd een beetje in de knoop met mezelf en als de agenda-drukte straks is gaan liggen, kan ik mezelf de aandacht geven die ik nodig heb. Treat yourself enzo. Vorige week bestond vooral uit rustig blogartikeltjes schrijven op de bank en lekkere kopjes koffie drinken. Breathe in, breathe out…

sushi

Woensdagavond deden Tom en ik sushi night bij de Sushi Mall bij ons om de hoek omdat Tom het heeeeel erg goed had gedaan op zijn werk. De sushi viel een beetje tegen (de zalm smaakte naar plastic?) maar whatever, Tom was blij met zichzelf en ik blij met Tom. What more do you need?

servies

Donderdag deed ik wat inspiratie op in een fancy servieswinkel voor een artikel dat ik binnenkort ga maken. Ik verklap nog niet veel, maar het wordt heel leuk. :D

kokos

Op de weg naar huis deed ik nog wat boodschapjes, waaronder een bakje kokosstukjes. Donderdagavond is Expeditie Robinson-avond en dat leek me wel een passende snack. Mjaaaa, we waren er niet heel erg weg van. Knap dat Teske het er een dikke week op uit heeft gehouden. Go girl!

KATTENBONUS!

mo papierbak mo big sleep mo tetkees mo wasmand

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat een heerlijke foto! Ah die agenda is zooo leuk wauwie. Heel vrolijk! Het is dat ik er al één heb voor 2016, anders had ik ‘m al lang gekocht. Maar ik twijfel wel want die print <3 Anyways! Fijn dat Tom het goed had gedaan op z'n werk (minder van de plastic sushi)! X

  Reageren
 2. Sylvia

  Lijkt me echt bijzonder om je zelf ontworpen agenda in handen te hebben. Kokosstukjes heb ik eigenlijk nog nooit op, eens kijken of ze die bij de Plus hebben :)

  Reageren
 3. Maris Maria Renne

  Ik vind die kokosstukjes ook saai om te snacken. Wel leuk in een smoothie of om over ontbijt te verkruimelen :-)
  Ben erg benieuwd naar de agenda!!!! Zag dat Nutelladag erin staat (yay), vond het dit jaar ook zo leuk dat het songfestival erin opgenomen was <3

  Reageren
 4. Lotte

  Hahaha, nutelladag! Ik kan niet wachten om binnenkort te ontdekken welke leuke dagen er ook nog in vermeld staan. En stiekem hoop ik dat ik die planners win, hihihi.

  Reageren
 5. Mia

  Hoi Olga,
  al googelend naar een nieuwe agenda voor 2016, waar ik vooral vrolijk en blij van wordt, kwam ik op je website terecht (je mams had me er al een paar keer naar verwezen, maar het kwam er maar niet van). En wat een leuke agenda heb je ontworpen, heb hem gelijk besteld!

  Reageren
 6. Linda

  Fijn dat je de agenda af hebt, nu kun je echt even bijkomen. De kattenbonus is echt super, vooral de laatste foto vind ik zo super schtattig,

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *