Confetti soap #45 + kattenbonus!

Vorige week had ik een donut-date, verstuurde ik heeeeeeeel veel agenda’s en had ik een dagje vrij!

handboek voor mietjes donut blogmeeting goodiebag

Vorige week zaterdag had ik een gezellige blogmeeting in Groningen. Eerst bracht ik een dikke bestelling van agenda’s, Handboeken voor mietjes en daily planners naar Folk (de mietjes vliegen er over de toonbank blijkbaar) en daarna gingen Anne en ik een donut eten en daarna door naar de meeting/workshop. Dit was de derde meeting (georganiseerd door de Groningse blogsters van notsostuffy) en ze hadden uitgepakt. Een workshop door Evelyn van stylespy, zelfgemaakte hapjes en een leuke goodiebag. En er was tijd om te klessebessen met collega bloggers. Ik kreeg keer op keer te horen dat mijn ‘katten zo leuk waren’, haha. Ik doe heel hard mijn best op leuke blogartikelen, maar van mijn eigen katjes win ik het nooit. They are just too fabulous. ;)

muis

Tom liet ondertussen weten dat Mo een cadeautje voor ons had meegenomen. Maar toen we hem niet meteen opaten, heeft hij het zelf maar gedaan. Good boy!

trein flavourites 2 flavourites bunny

Vorige week zondag ging ik traditiegetrouw met mijn moeder naar Flavourites Live. En voor de tweede keer als pers, yay! Het was weer leuk als altijd, alhoewel ik wel een beetje het gevoel had dat ik het bijna allemaal al wel een keer eerder had gezien. ‘We zijn verwend’ zei mijn moeder en ik ben bang dat ze gelijk heeft. Door het bloggen krijg ik al zoveel mooie dingen te zien elke dag. Luxe problemen jongens! Maar ik zag wel een klein boekje waardoor ik meteen aan Iris dacht. ^_^

hot brownie

Na een superlange treinreis, trakteerde ik mezelf op een warme brownie met ijs. En Tom haalde me op van het station. Dus hij kreeg natuurlijk ook een hapje.

pakketjes 2 pakjes

Maandag en dinsdag pakte ik ontelbaar veel agenda’s in en stuurde ze op. Ik moest daardoor een blogartikel laten schieten, maar gelukkig merkte ik door de vele reacties dat mijn uitgebreide inpakwerk met stickers, glitters en mooie papiertjes de moeite waard waren geweest. Heel erg bedankt voor iedereen die me heeft laten weten dat ze er blij mee zijn en hem mooi geworden vinden. Dat waardeer ik gigantisch! Er zijn er nog een paar over, dus als je er nog graag eentje wil hebben, be quick! Ik ben al ruim over de helft van mijn voorraad heen…

gingerbread latte gingerbread latte2 vegaburger

Door de vele leuke samenwerkingen met bedrijven voor de feestdagen, had ik vorige week een hoop deadlines. Ontzettend leuk om te maken, maar gecombineerd met de butload aan agenda’s die verstuurd moesten worden, keek ik er een beetje scheel van. Maar met een vega hamburger voor lunch, kon ik er weer tegenaan. Ik heb een beetje een verslaving, eh oeps…

opruimen selfie mutsjestweedehands kerst vegaburger 1Donderdag kreeg ik vroeg akkoord voor een samenwerkingsartikel dat ik eerder die week had gemaakt en dat betekende dat ik niet hoefde te werken die dag. Woooohoooo! Ik had al in geen eeuwen een me-time dagje gehad en ik had er zoveel zin in. Ik heb mijn werkplekje uitgemest en schoongemaakt, mijn hoofd gemake-upt, opgeruimd, mijn mutsjes voor innocent op de post gedaan, naar de kringloop geweest (zoveel kerstspullen), boodschappen gedaan en gekookt (weer vegaburger) (met pastinaak patat). Heerrrrlijk!

speculaaspop

Dit ben ik met mijn nieuwe beste vriendin. Mevrouw speculaaspop. Maar ik weet niet hoelang onze relatie gaat duren, want ze is heel lekker…

KATTENBONUS!

tetkees2 tetkees 1 mo2 mo1 mo tetkees mo bad

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. gerhilde maakt

  Zo leuk dat de agenda’s vlot verkocht geraken! Ik heb dat op mijn verlanglijstje staan, maar als niemand die cadeau doet, moet ik hem zelf kopen, maar dat zal pas voor na de feestdagen zijn. Ik duim dat er dan nog over zijn!

  Reageren
 2. Frauke

  Haha! Extra je best gedaan om je katten nog maar wat méér onder de aandacht te brengen ;-) Groot gelijk! Al vond ik die muis wat minder aantrekkelijk zo op de achtend, aww. Superfijn dat je agenda’s zo vlot verkopen, en dat je heel veel gewerkt hebt! Zo’n gezellige foto’s. En nu heb ik héél veel zin in een warme brownie met zo’n ijs, hmmmm. X

  Reageren
 3. Veerle

  Die muis was even schrikken haha, mijn kat heeft laatst voor het eerst in 3 jaar een muis ‘gevangen’, ik denk eigenlijk dat deze al dood was en ze deze heeft meegenomen. :)

  & wat super leuk dat de agenda’s zo goed lopen! :)

  Reageren
 4. Ingrid

  Please, stop nooit meer onaangekondigd een foto van een dode muis in je Confetti soap. Wat een onaangename verrassing :-(

  Fijn dat de reacties op de agenda zo positief zijn. Mooie kroon op je werk!

  Reageren
 5. Pauline

  Wel lief cadeautje van Mo, zo rond de feestdagen, hihi. Ik was ook zo blij verrast toen ik dat ontzettend vrolijke pakketje op de deurmat zag liggen. Op het moment had ik even een dip, dus die opvrolijker kon ik erg goed gebruiken. En zo feestelijk en vrolijk ingepakt. Ik ben ook heel erg blij met de Team Confetti agenda!

  Reageren
 6. Irla

  Ik heb mijn agenda ook ontvangen en ik ben er heel blij mee!! En hij staat inmiddels al weer vol met afspraken, dus dat is een goed teken ;) Dank je wel!

  Reageren
 7. Linda

  Wat een leuke foto’s, die slofjes zijn zo schattig…..de kattenbonus is weer vertederend. Vooral dat koppie van Tetkees onder het dekbed uit vins ik O grappifen Mo die zijn voetjes, tussen zijn teentjesheel goed wast….Wat super dat het je zo goed gelukt is met je agenda’s, mijn petje af

  Reageren
 8. Pingback: 3e bloggers meet-up & recepten - Not So Stuffy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *