Kattenbonus + personal update!

Allereerst een big fat thank you voor alle support die we de afgelopen tijd van jullie hebben gekregen! Dat maakt het een stuk makkelijker om een korte break in te lassen. Vandaag een kleine update (betreft het stront-nieuws van afgelopen vrijdag) en natuurlijk zoals beloofd: de kattenbonus.

Afgelopen vrijdagmiddag stond ik op de kop van de spanning toen ik het verlossende telefoontje kreeg. Goed nieuws stond niet op mijn verlanglijstje en dat kreeg ik ook niet, maar wel het beste slechte nieuws wat er mogelijk was. Er is nog hoop op een goede afloop, maar op de definitieve uitslag moeten we uiteraard weer een paar weekjes op wachten. Maar zoals mijn schoonzusje Delana zo mooi zei: ‘Voorzichtig optimistisch is in ieder geval optimistisch. Prettigere manier om nog even in spanning te zitten’. En dat is helemaal waar. Mijn familie en ik kunnen even onze omhooggetrokken schouders laten zakken en rustig ademhalen. We zijn nog niet out of the woods, maar het worst case scenario is het ook niet geworden. En dat is iets om dankbaar voor te zijn!

KATTENBONUS!

kattenbonus_3 kattenbonus_4 kattenbonus_2 kattenbonus_5 kattenbonus_1

Mo heeft een heftige liefde voor mijn oude bureaustoel die ik binnenkort bij het grof vuil ga zetten… Ik voel me nu al schuldig, haha. Tetkees heeft op elk mogelijk plekje in mijn, inmiddels iets nettere, werkkamer gezeten en, zoals altijd, een kleine 1000 uur geslapen. Luiwammes!

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag allemaal! Omdat ik naast de blog nog zoveel deadlines heb lopen, ben ik waarschijnlijk nog niet 100% terug deze week. Maar we zien het wel hè? Ik gok dat ik volgende week weer tijd heb om fulltime te gaan bloggen (het lijkt me zo fijn om me weer op één ding te kunnen focussen, dat kan mijn warrige hoofdje wel even gebruiken).

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Iris

  Ohh lieve katjes! <3 Ik herken heel goed wat je zegt over het bloggen en verschillende dingen die door elkaar lopen. (Zoals je in de andere blog ook al schreef: hoe doen andere mensen dat toch allemaal?! Het is een groots mysterie) Ik kijk er ook heel erg naar uit om alleen op mijn blog te focussen. Zen! Heeel veel succes en sterkte, Olga! Ik hoop dat jij ook snel weer wat meer zen krijgt. Lekker rustig aan doen (ha ja lekker makkelijk gezegd) xxx

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Jij ook heel veel succes met de laatste loodjes en de drukte in je hoofd. Dan gaan we in de zomer een dagje samen liters (ijs)thee drinken en verder helemaal NIKS doen. ^_^

   Reageren
 2. Lotte

  Altijd fijn, de kattenbonus! Knuffelen met die beestjes kan ook wel troost bieden weet ik :-)
  Fijn dat de uitslag de minst erge was, dat houd de moed er een beetje in. Ook voor de komende tijd wil ik jullie veel sterkte wensen: elke uitslagenronde is weer spannend weet ik uit ervaring.
  Virtuele knuffel voor jullie!

  Reageren
 3. Nienke

  Wat fijn dat je weer eens een beetje kan ademen! Ik kreeg trouwens deze week je kaartje, heel erg bedankt! Het tekstje was prachtig, het heeft echt mijn avond gemaakt :) <3

  Reageren
 4. Anneleen

  Neem de tijd die je nodig hebt, lieve Olga! Ik hoop dat het toch allemaal een beetje mag meevallen, ook al klinkt het helemaal niet goed… Veel liefs!

  Reageren
 5. Anna

  Och jeetje, wat een heftige periode zeg. Ik snap het helemaal dat je hoofd dan even niet naar het bloggen staat, dat is ook helemaal niet erg. Heel veel sterkte. (En: oh, die laatste katten foto is zo lief!)

  Reageren
 6. José

  Van een piepklein zonnestraaltje wat tussen de wolken doorschijnt, mag je best even genieten! Ik wens je veel sterke & kracht toe!
  Ps: de bureaustoel-issue hebben we hier ook! Vies, oud, kapt ding, maar Boelie is er dol op. No way dat die stoel weg gaat dus!

  Reageren
 7. Aïsha

  Fijn dat er in ieder geval een beetje ademruimte is. Gek he? Dat er in zulke tijden sommig slecht nieuws ook goed nieuws is… Dat vond ik in ieder geval in een periode dat kanker nogal aanwezig was in ons leven en dat je dan zo blij was met een bepaalde uitslag. Nogmaals veel sterkte.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja, gek he? Je wordt opeens een stuk dankbaarder voor wat je hebt omdat je weet dat het een stuk slechter had kunnen zijn, terwijl het nog steeds rottig is…

   Reageren
 8. Deisy

  Och meis, ik wil je ontzettend veel sterkte wensen <3 Goed dat je trouwens even een adempauze voor jezelf hebt genomen, niets is belangrijker dan dat hoor. Ik hoop dat het de komende weken alleen maar mooier en positiever voor je mag worden want dat verdien je echt. En katten: you made my day, want die beestjes zijn ubercute hihi ;-) X

  Reageren
 9. Renske

  Mooi hoe jouw schoonzus voorzichtig optimisme verwoord in deze strontsituatie. Ik vind het fijn om te horen dat jullie in ieder geval niet het allerslechtste slechte nieuws hebben gekregen. Veel sterkte en doe het vooral rustig aan. Het klinkt verre van goed wat er gaande is, dus denk vooral even héél hard aan jezelf en de lieve mensen om je heen. :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Doe ik! Ik moet nog een dikke week doorbikkelen (sommige deadlines wachten niet) en dan ga ik me lekker focussen op één ding. O, en vooral alle leuke afspraakjes die ik heb moeten afzeggen door stress en drukte inhalen. Heel veel taartjes en heel veel thee. Ik heb er zo’n zin in. :)

   Reageren
 10. Corine

  Meid al ga je pas over 3 weken weer fulltime bloggen dat geeft helemaal niks! Je moet nu lekker aan jezelf denken!

  Ps: 3 weken lang kattenfoto’s plaatsen mag wel hoor. Haha

  Reageren
 11. heis

  Whaaaa! Ik heb heel zoveel gemist:-(.
  Maar wat ik wilde zeggen is, neem de tijd. Je bent ook een mens. Het zou zo jammer zijn dat je stress gaat krijgen van je blog. Want je ik blijf je volgen, ook als maandelijks blogt;-)
  Ik wens je veel liefde en kracht <3.

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *