Met deze films en series kom je herfst en winter wel door.

Gastblog door Tea – Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen, voel ik de drang om me te omringen met kaarsen, onder warme dekentjes te kruipen en heel veel series en/of films te kijken. Nieuwe afleveringen van Game Of Thrones zijn eeuwen weg, Orange is the New Black is al oud nieuws en Mad Men is niet meer. Daarom heb ik een lijst samengesteld die je helpt om de herfst en de winter door te komen:

Black Mirror
Over de mens en hoe de technologie onze toekomst beinvloedt. Vooral de afleveringen The Entire History of You en White Bear zijn aanraders.

☞ Voor een realitycheck die je zeker motiveert om een social media/tech pauze te nemen.

★★★

Jonathan Strange & Mr Norrell
Over Jonathan Strange & Mr Norrell die je een alternatief en magisch stuk geschiedenis laten zien ten tijden van de industriele revolutie.

☞ Voor mensen die op zoek zijn naar een beetje magie tijdens deze kille dagen.

★★★

Me, Earl and the Dying girl
Over een jongen die iets leert over vriendschap en liefde als hij bevriend raakt met een aan leukemie lijdend schoolgenootje.

☞ Voor liefhebbers van coming of age films.

★★★

Fresh Off The Boat
Over het wel en wee van een Aziatische familie die van Chinatown in Washington naar Orlando verhuist, om daar een steak-restaurant te openen.

☞ Voor als je 20 minuten lang met een grote glimlach achter je TV/laptop wil zitten.

★★★

Jessica Jones
Over een ex-superheld die tegenwoordig privé-detective is. Maar het gaat er vooral over hoe ze omgaat met een posttraumatische stressstoornis dat ze overhield aan een eerder leven vol drinken en vechtpartijen in New York. (vanaf 20 November op Netflix)

☞ Voor de mensen die Supergirl net iets te soft vinden. En natuurlijk ook voor iedereen die Dare Devil heeft gezien.

★★★

The Diary of a Teenage Girl
Over een doorsnee tienermeisje en haar weg naar volwassenheid.

☞ Vooral voor Alexander Skarsgård fans. En ook wel voor coming of age liefhebbers.

★★★

Master of None

Over een 30-jarige acteur in New York, die worstelt met de besluitvorming van zowel kleine (‘what’s for lunch?’) en grote first world problems.

☞ Voor Tom ‘Treat Yourself’ Haberford liefhebbers.

★★★

Fargo
Over het wel en wee van de ietwat karakteristieke bewoners van het Amerikaans stadje Fargo.

☞ Voor fans van dramedies – drama/comedies. En natuurlijk voor iedereen die de gelijknamige film hebben gezien, maar die hebben geen introductie nodig.

★★★

Totally Spies Movie
Over Clover, Sam en Alex en hoe het allemaal begon. Duh. Stukje jeugdsentiment.

☞ Voor een bondingsessie met je nichtje natuurlijk.  Ahum.

★★★

Crazy Ex Girlfriend
Over een ietwat onevenwichtige jonge vrouw die naar West Covina, California verhuist om naar een lang verloren liefde te jagen. Oh en zoals je hierboven kunt zien, het is dus een musical.

☞ Voor liefhebbers van iets minder brave musicals. En mensen die Glee een beetje missen.

★★★

Wat volgens jullie op dit moment?

★★★

Tea woont in Londen, houdt van films en heeft zelfs een baan kunnen vinden waar ze veel films mag kijken. Ze heeft een eigen blog, teawashere.com en één keer in de vier weken blogt ze voor teamconfetti.nl.

REACTIES:

  1. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *