Who’s that girl SS2015 collectie + winactie!

Een paar weken geleden had ik een leuk afspraakje in Amsterdam en mocht ik een paar items uit de nieuwe collectie van Who’s that girl uitkiezen. De collectie zit propvol mooie printjes en vrolijke kleuren. Een echt lente collectie om blij van te worden! Kiezen was dan ook niet makkelijk… Gelukkig had ik Ingrid bij me die me door de pas-sessies coachte, hihi.

Voordat ik langsging in Amsterdam om iets leuks uit te zoeken, heb ik eerst gevraagd op wat voor manier Who’s That Girl zich bezighoudt met fair fashion (aangezien ik daar een beetje meer op wil letten). Ik kan jullie gelukkig vertellen dat ze daar goed over nadenken. Ze hebben een vaste leverancier en hun kleding wordt voor 90% op dezelfde plek gemaakt. Daarnaast bezoeken ze de fabriek een paar keer per jaar om te kijken hoe het eraan toegaat. Ze laten zelfs de productie controleren door bedrijven die onafhankelijke audits uitvoeren, op basis van internationale standaarden, om er op toe te zien dat producten op ethisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Ik stond te popelen om mijn nieuwe aanwinsten te laten zien en Tom en ik hadden een tripje naar de kinderboerderij gepland afgelopen zaterdag om daar met honderd konijnen en geitjes op de foto te gaan. Helaas was het drie (!!!) graden en dan is het niet zo’n feestje om in luchtige truitjes en korte mouwtjes naar buiten te gaan. We besloten die zaterdag gewoon te doen wat we gingen doen en onderweg wat kiekjes te maken. En dit is hoe dat ging:

whos that girl fietsjes whos that girl fiets whos that girl muffin balletjes ikea

Er stond die zaterdag een IKEA-date op de planning. Balletjes en muffins eten en wat inkopen doen voor mijn werkkamer. Ik ben vastbesloten om mijn kamer wat overzichtelijker te maken en, nouja, dan moet je naar de IKEA.

Ik heb hier een dun truitje aan met fietsjes en een schattig kraagje. Hij is gebroken wit, zit heeeeeel erg lekker en jeukt niet (vind ik heel belangrijk). Als het straks wat warmer is, is het fijn om iets aan te kunnen trekken wat wat minder dik en warm is, maar toch lange mouwen heeft. Het is wat mij betreft het perfecte lente truitje!

whos that girl bakje whos that girl bedTom en ik zijn best verlegen types, maar het bleek dat we het helemaal niet lastig vonden om uitgebreid foto’s te maken in een overvolle Ikea op zaterdagmiddag. Mensen keken ons aan van: ‘wat zijn jullie nou weer aan het doen?!’ maar SO WHAT! Als het voor de blog is, zijn we shameless, hihi.

tom met uilie

Bij mijn favoriete afdeling, de knuffelafdeling, dwong ik Tom ook nog even op de foto te gaan met meneer de Uil. Het kind in mij wordt nog steeds blij van zoveel knuffels bij elkaar (ik was een MEGA knuffel hoarder toen ik klein was). En er is nooit iemand, dus ruimte zat om even een paar van die schatjes tegen je aan te drukken…

whos that girl_48

Bij thuiskomst, kleedde ik me om. HEEL normaal vind ik dat hoor, midden op de dag wat anders aantrekken, haha. O en het lijkt alsof ik een zen oefening doe met mijn nieuwe kastjes, maar eigenlijk sta ik negen van de tien keer met mijn ogen dicht op de foto, zucht…

whos that girl kast whos that girl peek a boo

Het tweede item dat ik uitzocht is dit ontzettend lieve bloesje met korte mouwtjes. Bekentenis: ik heb geen bloesjes. Want die zijn niet zo zacht en flexibel en die moet je strijken. Maar dit bloesje is stiekem een T-shirt. Ha! Heel lekker zacht en soepel dus met lieve gele bloemetjes. Ook heel lente geschikt!

whos that girl thee

Theepauze tijdens het kastbouwen.

whos that girl kast klaar

Yes! Gelukt!

Misschien niet zo leuk als de kinderboerderij, maar ik heb me vermaakt en ik ben lekker bezig geweest met mijn kamer ietsje mooier maken. Er komen nog meer outfit-artikelen aan door al die leuke nieuwe lente- en zomercollecties die de grond uitschieten als sneeuwklokjes (mooi metafoor he, ja, was ik zelf ook heel blij mee). Dus het gaat vast een keertje lukken, met korte mouwtjes naar de kinderboerderij!

WINACTIE!

Ik mocht naast een paar leuke dingen voor mezelf, ook iets voor jullie uitkiezen!! Ik ben met Ingrid alle rekjes tien keer doorgegaan en we hebben een heel weloverwogen keuze gemaakt:

kraanvogel_2 kraanvogel_1 kraanvogel_3

Is het niet een schatje? Er staan duizenden kraanvogeltjes op, hij heeft hele lieve knoopjes en je kunt hem op veel manieren dragen. En door het model, kan bijna iedereen hem aan. Het is een maatje M, maar heb je een maatje groter of kleiner, dan moet dat ook helemaal goedkomen.

Wat moet je doen om te kunnen winnen? Laat in de comments weten dat je meedoet en laat me weten wat jij een leuke locatie vindt voor mij om outfit-foto’s te maken (voor in de toekomst). Je hebt t/m woensdag aanstaande (25 maart) de tijd om mee te doen. Op donderdag kies ik een winnaar uit en die krijgt van mij een emailtje. Heel veel succes!

EDIT: DE WINACTIE IS GESLOTEN EN DE GELUKKIGE WINNAAR HEEFT EEN EMAIL VAN MIJ GEHAD.

***

Ben je benieuwd naar wat voor moois Who’s that girl dit seizoen nog meer heeft? Kijk dan bij de vestigingen op hun website. Behalve in hun hoofdvestigingen, wordt Who’s that girl ook in andere kledingwinkels verkocht. In Groningen weet ik dat Zheng, in de Zwanestraat, het in de rekken heeft hangen.

REACTIES:

 1. lisa

  Ik wil graag meedoen met de win actie.
  Je heb inderdaad een super prachtig schattig dingetje uitgekozen !! Opslag verliefd
  Mijn tip is dan ook. De lente komt er aan, doe het buiten op een brug of nog stoerder onder een brug (viaduct) wanner de zon naar benede gaat, en de zon laag staat zodat hij op de kleding schiet !!* brain stroming * en op een regenachtige dag wanneer het weer herfst word dan is waarschijnlijk je eigenkamer =p af en prachtig gebruik je die als achtergrond, met stiekem een katten bonus er in !!
  Haha ik hoop dat je er iets aan heb.. xx ga zo door super leuk
  Lisa

  Reageren
 2. Anouk

  Wat een super topje heb je uitgekozen om weg te geven!! Ik doe heel graag mee

  Een locatie om outfit foto’s te maken..
  Als het lekker weer is zou ik naar buiten gaan, mooi zonlicht doet al wonderen. In principe zou je gewoon midden op de straat kunnen gaan staan waar ook wat bomen en huizen langs staan. Als je die onscherp in beeld kunt brengen en jezelf wel mooi scherp, is dat echt top. Of een park, winkelstraat, een leeg perron
  Maar je zou ook in huis foto’s kunnen maken, als je een egale muur hebt met misschien een plant op de achtergrond. Dat kan ook heel leuk zijn.
  Ik hoop dat je hier iets mee kunt

  Reageren
 3. Lisette

  Wat een gezellige foto’s hebben jullie gemaakt! Ik vind dat stiekem wel leuk, van die bliije huiselijke foto’s samen met de vrolijke printjes.

  Graag doe ik mee aan de win-actie! Voor een toekomstige fotosessie zou ik denk ik voor het bos als locatie gaan, lekker groen en natuurlijk. Ik zelf kan mijn innerlijke bos elfje dan lekker loslaten en op die manier vind ik het ook minder erg als er foto’s van me worden gemaakt omdat alles niet zo geforceerd/geposeerd hoeft te zijn! Lekker rondspringen in blaadjes en kijken naar paddestoelen enzo :)

  Reageren
 4. Zina

  Oh wat leuk allemaal! Ik probeer de laatste tijd wat meer ‘volwassen’ kleding te kopen (lees: iets minder kattenkleding) en hoewel deze kleding een printje heeft vind ik het toch ook ‘volwassen’. Ik doe dan ook graag mee met de winactie. Als locatie om foto’s te maken zou ik de bibliotheek wel eens een toffe plek vinden, allereerst omdat ik gek ben op boeken, maar ook omdat ik bibliotheken er altijd zo mooi uit vind zien.

  Reageren
 5. nina

  Oeee, supertof! Ik hou van gekke printjes :) en als ik kraanvogels zie komen er leuke herinneringen boven! Op onze bruiloft hadden we de kerk versierd door een (zelfgemaakte) kraanvogelslinger aan het balkon te hangen, waardoor het net leek alsof ze door de lucht zweefden :) En ha, de kleuren van onze bruiloft waren koraalrood en mintgroen/blauw, dus dat bloesje roept mijn naam.
  O, eigenlijk wilde je een locatie weten hè? Ik zou het Groninger Museum wel een toffe plek vinden voor outfitfoto’s. Grote ruimtes, veel licht en genoeg te zien. (En als je je niks aan trekt van rare blikken, is het best te doen ;-)) (En ik heb het even gecheckt, je mag er foto’s maken! Niet met flits of statief, maar verder wel..)
  Oeee, fingers crossed! :)

  Reageren
 6. Anouck Plume

  haha wat super origineel dat je outfit foto’s maakt bij de ikea en tijdens het meubel-bouwen! Ik vind het eerste truitje echt heeel leuk met die fietsjes! en oeeeh ik ga zeker een kansje wagen op dat kraanvogel bloesje, wat een leukerd!
  Als volgende locatie voor outfit foto’s kun je een knuffelwijde gebruiken! Van die veldjes waar geitjes staan waar je dan doorheen kunt huppelen. OF een natuurgebied waar schaapjes rond lopen. De schaapjes in het natuurgebied in mijn buurt zijn altijd zo nieuwsgierig daar zou je een hele leuke shoot mee kunnen doen haha. Oh en uiteraard moet je dan wel een trui aan waar schaapjes op staan om het af te maken. ;)

  Reageren
 7. Delana

  Omdat ik het shirtje heeel leuk vind, doe ik stiekem ook mee met deze winactie ;)

  Wat betreft fotoshoot locaties kan een bezoekje aan de speeltuin (met sowieso een schommel) nooit verkeerd gaan. En als je echt zomerse dingen gaat showen kan je op een zonnige dag naar het stadsstrand gaan, naast de Euroborg, bijna een echt bounty island.

  Reageren
 8. Josephine

  Ojee mijn gedachten zijn nu niet zo lief.. Eigenlijk wil ik liever dat truitje winnen met de wielrenners.. De wereld stond even stil toen ik die trui zag… LIEFDE. Zelf fiets ik namelijk ook… suprise ;)
  Het ‘win’ shirtje gun ik liever de meiden hierboven. Suc6 met verloten.
  X Josephine

  Reageren
 9. Anne

  Wat een mooie kleding en foto’s.
  Gaaf dat jullie ze gewoon gemaakt hebben in een overvolle IKEA! Maar ik vind jouw concentratie bij het bouwen van je meubels het allermooist eigenlijk.
  Dus, ik doe mee. En ik denk dat je hele mooie foto’s kunt maken op en rond het station. Ik ben een keer op station Groningen geweest, dat vond ik erg mooi. Weet niet hoe het er nu uit ziet maar herinner mij een ouderwets stations gebouw, daar houd ik van.
  Ik woon zelf in Rotterdam en daar is het ouderwets ver te zoeken op het station ;) Maar ik moet zeggen… Ook dat station heeft nu zijn charme.
  Maar het station in elk geval, de illusie van: op weg gaan, op reis zijn, we kunnen overal naar toe. Ik houd er van!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Grappig idee! Ik woon er al zo lang dat ik het station alleen nog maar associeer met de trein missen en geen plekje voor mijn fiets kunnen vinden. Terwijl het inderdaad een hele mooie plek is!

   Reageren
 10. Janneke

  Wat een tof bloesje! Ik doe graag mee!
  Locatie-ideeen: supermarkt, botanische tuin, camping (in een caravan/tentje), autogarage, feestje?

  Reageren
 11. Annebelle

  Een heel leuk blousje, helemaal mijn stijl. Ik doe mee! Ik kom zelfs nooit in Groningen, maar als je ooit in Amsterdam bent moet je naar de Oudemanhuispoort gaan (oude universiteitsgebouw), daar kun je heel veel mooie foto’s schieten! Daar dichtbij kan je ook nog lekkere hartige en zoete taartjes eten bij ‘De laatste kruimel’.

  Reageren
 12. Marieke

  Whaa die foto’s in de ikea, wat fantastisch! Ik heb trouwens een keer de tip gekregen dat je met je ogen dicht moet doen en dan vlak voor de foto wordt gemaakt ze open doen, dan kijk je blijkbaar heel ‘fris’. Maar ik vergeet dat ook altijd en sta over het algemeen vrij spastisch op foto’s dus ben niet de beste om je daar tips over te geven ;)

  Een locatie-tip: ik vind juist foto’s in een ‘levensechte’ setting heel leuk, dus zoals nu: in de ikea, als je aan het klussen bent, als jullie lekker uit eten zijn, als je met Mo wandelt, … Dus eigenlijk niks nieuws. Maar ik wil het blousje heel graag winnen voor mijn lievelingscollega!

  Reageren
 13. Maaike

  Wat heb je onwijs leuke kleding uitgezocht Olga! Het staat je echt heel goed :) Ik zat echt: meh ik wil ook een fietsentrui, ik wil ook een bloemetjestshirtblouse. En toen kwam daarna ook nog eens de onwijs toffe kraanvogel blouse. Je begrijpt dus wel dat ik mee doe met de winactie :) Oh, en ik zeg kermis als locatie voor outfit foto’s :) Omdat kermissen altijd zo onwijs kleurig zijn en ik dat wel bij jou/team confetti vind passen :)

  Reageren
 14. Iris

  Dit merk is zo leuk, ik ken het al een tijdje en word er zo vrolijk van altijd. Ik doe dan ook graag mee aan de winactie! Eens even kijken, een mooie lokatie om te shooten. Ik vind het zelf heel leuk om naar een open vlakte te gaan, met een zandvlakte of een meer. Zo hebben wij hier het Leekstermeer en Bakkeveen vlakbij. Ik denk dat je het wel kent, want je woon ook in Groningen toch? Wat ook leuk is om met mooi weer in stad op de foto te gaan als de markt er staat of voor mooie huizen met hoge ramen. Genoeg leuks te vinden eigenlijk!

  Reageren
 15. Joanne

  Ah wat cute. Het doet me op alle mogelijke manieren (zelfs de naam) aan New Girl denken and I like it!

  Als outfitpostplek (wat een woord) wil ik zelf nog heel graag een keer de Hemonylaan gebruiken, dus die raad ik je aan. Is een laantje hier in Amsterdam vol street art. Google het maar eens, het is heel vet.

  Reageren
 16. Peertje

  Leuke kleding! En wat een leuk idee om in de IKEA te poseren :)

  Mijn ideeën om een volgende keer foto’s te maken zijn: in een tuincentrum, een oude fabriek, een ouderwetse speeltuin, een kasteel of landhuis, een chic restaurant (moet je wel durven, hihi) botanische tuin of een kas met dieren (vlinders o.i.d.). Altijd leuk.

  Nog een vraag: hoe heten de kasten die je bij IKEA gekocht hebt? Wij zoeken nog kasten en deze zien er goed uit.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   De Tuinland stond ook nog op mijn lijstje om een keer binnen te fotograferen en een vlindertuin ook! Dichtsbijzijnde is helaas in Emmen in de dierentuin. Maar dat is wel een goede reden om weer eens naar de dierentuin te gaan.

   En de kasten zijn gewoon halve Billy’s. Standaard boekenkastje dus, maar door het formaat lijken ze iets minder standaard. ;)

   Reageren
 17. Lucinda

  Hee!
  Ik doe zeker ook mee! Ik vind de kleren die je aan hebt echt tof en ik had nog nooit van het merk gehoord :$
  Ik ga dus zo ook meteen kijken of ze een website hebben :D:D:D!
  Phoee een plek om foto’s te maken. Als ik zo kijk naar jullie en je verhaal denk ik dat iets als een ballenbak ook nog wel eens leuk is! (evt. bij een macdonalds als jullie daar eten?) Ik kom er nooit, maar misschien jullie wel?
  Verder eventjes denken.. Ik woon zelf in het oosten dus rondom amsterdam ken ik niet heel veel plekken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook eens naar Volendam gaan en daar een scooter huren en vervolgens leuke foto’s maken tijdens je scooter rit? Ik ben zelf een keer ergens in zaandam geweest en de natuur was er zo mooi :D Bij een hight tea, de Holten Berg (dat is bij ons in het oosten, ook een hele mooie plek), Schiermonnikoog (heb ik gewoond van mijn derde tot mijn achtste), bij tulpenvelden, de Hunnenbedden in Drenthe pff en tjah zo zijn er nog heel veel leuke plekken te vinden!
  Ik ben benieuwd waar jullie allemaal nog heen gaan voor een outfit shoot :D Trouwens ze hebben bij de Ikea ook een kinderafdeling waar ouders hun kinderen laten spelen, vraag of je daar een shoot mag doen! Lekker out of the box en gewoon vragen ;D

  Liefs,
  Lucinda

  Reageren
 18. Sara

  Ohh, dat blousje! Ik houd zo van kraanvogels, mijn exvriendje maakte hele slingers kraanvogels voor me, en ik heb een broche en een ketting met een kraanvogel en ze zijn gewoon zo lief en leuk <3 dus YES ik doe zeker mee,

  Leuke locatie voor een volgende modeshoot.. Tja, sowieso het Kattencafe Kopjes dat binnenkort in Amsterdam opent, ja toch? :) Maar iets dichter bij huis (voor jou) is het Kroller Muller museum en vooral dan het natuurgebied eromheen, de veluwe. Lekker met zo'n wit fietsje. Maakt niet uit hoe goed je bent in fotografie, daar maak je altijd mooie plaatjes ^^

  Reageren
 19. Zjojes

  Wat een leuke kleding heeft WTG toch <3!
  En wat goed om te horen dat de blouse zit als een t shirt. Ik heb om precies dezelfde reden geen blousjes. Wat een werk altijd.
  De foto's bij Ikea zijn ook leuk geworden.
  Welke locaties ik zou bedenken, hmmm moeilijk. Moet een beetje bij de, in dit geval kleding passen. Met de fietsjes trui bijv bij een overvolle fietsenstalling en met het origami blousje bijv tussen allemaal georigamiede kraanvogels liggen.
  Een taartjeswinkel of een hele kneuterige lunchroom vind ik trouwens ook heel leuk. Mooie taartjes met vaak mooie kleuren en lekker ouderwets servies.
  Groetjes,
  Joyce

  Reageren
 20. Ingrid S

  Iee oehh ahh! Super mega tof met die kraanvogeltjes, Im in!
  Wat misschien een leuke plek is om outfit-foto’s te maken is het Ebbingekwartier in Groningen. Zo’n bijzondere plek! Een creatieve wijk, wat dichtbij het centrum is (want ja, niemand houdt van ver reizen;)) Er staan allemaal fantastische gebouwen en kekke kunstwerken. Oh ja.. er staat ook een mega gasfornuis, wat een hip koffiebarretje is (whoot!).
  Hoop dat dit je wat op ideeën brengt. Ben benieuwd naar aankomende outfit-foto’s!!

  Groetjes Ingrid

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Good one! Dat is zo’n leuke plek! En ik heb laatst koffie gedronken in het gasfornuis en ik kreeg er een gratis brownie bij. Say what?!

   Reageren
 21. Lola

  Wat een super leuke win actie heb je weer en dan ook nog eens van “who’s that girl’
  Had nog niet eerder gehoord van dit bijzondere merk maar ik heb eens even op hun site gekeken en die staat
  dus helemaal vol met allemaal leuke jurkjes, rokjes, shirtjes met een wel heel erg groot “wil ik hebben”gehalte.
  Dus ja natuurlijk doe ik mee met deze win actie om dat schattige bloesje te winnen met al die lieve kraanvogeltjes.
  Locaties om foto’s te nemen, tja weet het eigelijk niet zo heel erg goed ik vond die tip om in het museum foto’s te maken heel erg goed.
  Misschien voor buiten locatie de Prinsentuin in Groningen of 1 van de vele hofjes en/of gasthuizen hier in Groningen. Groningen heeft eigenlijk zoveel leuke locaties zelfs foto’s nemen in het Sterrenbos is al bijzonder.
  In ieder geval voor straks heel erg veel sterkte met het kiezen van de winnaar :-) :-)

  Reageren
 22. Renate

  Wat een een super leuke kleding zeg :D. Het merk kende ik nog niet. Je blauwe Tshirt/blouse vind ik heel mooi. Altijd leuk als er normalen dingen een ander tintje krijgen door bijvoorbeeld alleen de stof te veranderen. Ik doe heel graag mee met de winactie. Ik zit nu in een fase waarin “ik niks heb om aan te trekken” terwijl mijn kleding kast vol ligt. Een nieuwe item is dan zeer welkom. Zeker één met vrolijke print.

  Voor een nieuwe locatie voor de fotoshoot hou ik altijd erg van de natuur. Er is vast wel een mooi uitgestrekt platteland om te kunnen poseren. Pas dan wel op dat je niet in de koeienvlaai gaat staan ;).

  Reageren
 23. Afke

  Hoi,
  Ik doe ook graag mee. Ik draag graag who’s that girl, omdat ze zulke leuke printjes op kleding hebben.
  Leuk die kraanvogel print!
  Voor een foto locatie vindt ik met de fiets erg leuk, of in de speeltuin.
  Ik ben benieuwd :-)
  Groetjes Afke
  (ken je blog nu via instagram)

  Reageren
 24. Alisa

  Super leuk! Ik doe mee!
  Hmm.. het is moeilijk om een betere locatie dan IKEA te bedenken! Ik dacht ook aan een kinderboederij, dat zou heel leuk zijn. Of misschien een dierentuin? Zelf vindt ik foto’s in het bos of in de duinen altijd erg leuk om naar te kijken, dus misschien is dat een idee? Of gewoon in Groningen zelf, ik vond het een erg mooie stad toen ik er laatst was!

  Oh en die ketting heb ik ook, oh en die beker ook! :P

  Reageren
 25. Marie-Claire

  Yoehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ik wil graag meedoen. Ik vind het een erg leuk en vrolijk merk :)

  Mijn tip voor jouw outfitshoots is: Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek!
  Dat is een biologische appel en peren kwekerij, maar er is ook een atelier aanwezig, een kaasmakerij en je kan er ook bruiloften en andere feesten vieren.
  Het is gratis toegankelijk en er hangt altijd een geweldige sfeer, maar in mei is er bloesemweekend (ik ben er nog nooit in mei geweest) en dan staan alle fruitbomen dus in bloei! Dat lijkt mij voor fotoshoots echt heel erg mooi!

  Groetjes Claire

  Reageren
 26. Yasemin

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik kende je blog nog niet, maar nu wel en ik volg je heel graag en ik heb dit artikel geliked :D Wat een prachtige blouse met wel duizenden kraanvogeltjes♥ Maat M is precies mijn maat! Ik hou van jouw stijl! De locatie waar je outfit foto’s kunt maken, kan plekken zijn waar er bomen zijn. Ook leuk is bijvoorbeeld bij een bankje te laten fotograferen, of een beeld. Bij of in een oude lege pand zal ook leuk zijn! Omdat de lente eraan komt en de prachtige bloemen eruit komen, kun je ook je laten fotograferen bij de bloemen. Misschien dat je ook bijvoorbeeld een Turkoois, roze of gele muur hebt bijvoorbeeld in je omgeving, dan kun je voor de muur staan en jezelf laten fotograferen. In Ikea heb je hele mooie ingerichte woonkamers, je kunt jezelf daar ook fotograferen. Bij een trap met veel treden zou ook tof zijn, of bij boten! Of op het strand misschien? Dit waren mijn tips die ik kan bedenken!

  XOXO Yasemin♥

  Reageren
 27. Nina

  Net even langs geweest en super leuk shirtje gescoord. Heb verteld dat ik via jouw blog kwam, vonden ze erg leuk!
  Het shirtje met de kraanvogels hadden ze (nog) niet dus doe graag mee met de giveaway!
  Ik kom uit Groningen maar ben er helaas al veel te lang niet meer geweest dus een locatie daar zou ik niet weten. In Amsterdam zou ik zeggen: op het Nemo!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wát leuk dat je hebt gezegd dat je via mij bij ze terecht bent gekomen en dat je iets leuks hebt gevonden. Tof winkeltje he?

   Reageren
 28. Yvette Boer

  Wat een fan-tas-tische top/bloes!! Maatje M is ook de perfecte mee-groei-maat voor mijn babybuikje de komende maanden ;-)
  Ik vind het altijd het leukst om outfits gewoon in dagelijkse situaties te zien, oftewel in de IKEA of terwijl thuis bezig bent. Zo zie je tenminste gelijk hoe draagbaar het is in de praktijk, of die jurk niet net te kort is als je bukt en of een shirtje mooi meebeweegt. Kortom: niet te moeilijk doen, gewoon jezelf zijn :-)

  Reageren
 29. Irene

  Oh god ik vind die collecties van who’s that girl ook a l t i j d geweldig! Helaas laat m’n portemonee het niet echt toe, anders zou ik veel vaker dingetjes kopen van hen.
  Ik woon niet in Nederland dus ik ken geen specifieke plaatjes maar de zee is altijd leuk! Of een dijk met wat water en wat groen en een fiets er bij! :D Of een tunnel. Of een zoo! Ja dat is leuk! Of of je overzichtelijke kamerje ;)

  Reageren
 30. Merel

  Ik doe mee! Ik ben echt verliefd geworden op die blouse (en alle andere dingen)!!! Ik zou foto’s maken in een bloementuin! Dat is altijd lekker kleurrijk en schattig (vooral leuk in de lente en de zomer, ik denk niet dat er veel bloemen zijn in de winter haha) :)
  Xx

  Reageren
 31. Berdien

  Wat een leuke foto’s! En kan me best voorstellen dat het eventjes ongemakkelijk voelt om in een bomvolle Ikea foto’s te maken, maar inderdaad who cares!!!
  Ik doe graag mee met de winactie! Nice!
  Wat ik een leuke locatie zou vinden? Een snoepjeswinkel ( die hopelijk voor je niet bomvol is met mensen;-)).
  Of een speeltuin waar je dan op kleurrijke toestellen foto’s kan maken.
  Liefs

  Reageren
 32. Linda

  Wow ik was zo benieuwd naar dit artikel sinds ik toen die preview zag vorige keer over de kleding! Ik word helemaal vrolijk nu ik er doorheen scrol en dat blauwe blousje is zo leuk :D Maar oh dat blousje met de vogeltjes is nog duizend maal leuker, echt helemaal mijn ding haha! Door de artikelen over het reorganiseren van je werkplek zou het mij echt heel leuk lijken om daar outfitfoto’s bij te zien (als het af is (; ) En dit zeg ik niet alleen omdat het blousje geweldig is, maar ook omdat ik erg benieuwd ben naar de make-over!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Pfoei, ik ook. Het is nu nog een beetje een rotzooi, alleen dat kastje zit in elkaar, verder moet er nog een heleboel gebeuren…

   Reageren
 33. Mirte

  Super leuke actie! Ik doe graag mee.

  En een volgende fotoshoot locatie…ik denk aan lammetjes! Met lammetjes zit je altijd goed, toch? Die kleine wolletjes op poten.
  En mochten de lammetjes te verlegen zijn (wat ik me niet kan voorstellen), heb je nog een weiland met wellicht wat bloemetjes erin. Hoe lente wil je het hebben!

  Reageren
 34. Wendy

  Kraanvogels? Ga de lucht in voor de volgende shoot! Denk aan een luchtballon of reuzenrad.
  Ik doe heel graag mee! Maar als ik het shirt win doe ik het cadeau aan een vriendin van me.

  Reageren
 35. Kirsten

  Ik wil ook graag mee doen!
  Prachtig printje, leuk merk!

  En mooie locaties genoeg in Groningen; de hortus in Haren, wie wil er nu niet poseren met een enorme cactus :). De wolkenfabriek of EMG factors voor mooie industriële omgeving. Of met stadse uitzichten op het ciboga terrein.

  Nou en nu een week fingers crossed!

  Reageren
 36. Irena

  Zo’n mooi bloesje! Al is de kans niet groot dat ik eruit gepikt wordt, toch probeer ik. Je weet maar nooit hé ;)
  Ik volg je nog niet zo lang dus ik weet niet of je deze locatie al geprobeerd heb, maar een verlaten industrieterrein is volgens mij ideaal! Geen mensen dus je kan gekke bekken trekken en rare poses aannemen zoveel je wil. En die verlaten en soms halfvergane gebouwen hebben natuurlijk ook wel iets. Trouwens, grote gebouwen = egale achtergronden = je springt er nog meer uit :D

  Reageren
 37. Corinne

  Hii! Ik loot ook graag mee voor dit leuke shirtje :)

  Wat dacht je van een fotoshoot bij een bloemenstalletje/op de markt of op een leuk terras?

  Reageren
 38. Andrea

  Wauw! Wat een ontzettend leuk blousje!

  Oeeh, lastig zeg! Ik hou altijd heel erg van bossen of een andere groene omgeving voor een shoot, maar een meer industriele omgeving is denk ik ook wel heel erg leuk! :)

  Reageren
 39. wilmsen anita

  dat zou mijn favoriete bloesje worden. voor mooie foto’s zou in binnenkort naar Keukenhof gaan. alles staat er dan in bloei

  Reageren
 40. Anneleen

  Oh wat een leuk blousje! Echt heel mooi met die vogeltjes! En haha zo grappig, een fotoshoot in de IKEA! :) Ik zou denk ik een fotoshoot doen in de tuin van mijn vriend. Die is lekker groot en groen! :) Ik doe graag mee met de winactie!!

  Reageren
 41. Tine

  Oh dat is echt een leuk bloesje! Ik doe zeker mee!
  En er zijn echt heel veel leuke plaatsen om outfitfoto’s te maken, maar je moet je er vooral zelf goed bij voelen vind ik. Hou je van kinderboerderijen? Ga foto’s maken op de kinderboerderij! Zegt iedereen dat je foto’s moet maken in een keukenwinkel, maar haat je keukenwinkels? Ga dan toch maar niet naar die keukenwinkel. (Niet dat keukenwinkels zo logisch zijn om outfitfoto’s te maken, maar alles kan!)
  Het is volgens mij ook wel leuk om op je foto’s duidelijk te laten zien dat het lente is (WANT DE LENTE IS COOL – ook al is het op dit moment nog vrij koud – MAAR DE LENTE IS COOL) Parken zijn altijd leuk, net als bloementuintjes en de buitenwereld opzich.

  Reageren
 42. Pingback: Photo diary 2015 #12 + kattenbonus! | Team Confetti

 43. Eva

  Ik denk dat het leuk zou zijn als je foto’s maakt op allerlei verschillende locaties. En dan ook echt verschillend: In de supermarkt, dan weer in een bos of een mooie wei met bloemen, dan ineens weer heel ergens anders xoxo

  Reageren
 44. Sarah

  Aaah, wat een super schattige kleding allemaal <3 Ik ben zelf dol op origami dus uiteraard doe ik mee :)! Ik denk dat het echt heel erg leuk zou zijn als je outfitfoto's zou maken in boomgaard, appels of peren dat maakt verder niet uit ;) Dan heb je namelijk eerst als de bomen gaan bloeien allemaal mooie bloemtjes en kan je later in het jaar op de foto met het fruit aan de bomen! En het mooie van zo'n boomgaard is dat het er zelfs nog leuk uit kan zien als het regent, gewoon een paar laarzen aantrekken en een leuke paraplu mee :D! Fun!

  Reageren
 45. Eva

  Ik doe mee! Superprintje en ook nog eens borstvoedingsproof(ja,ja..)!
  En die locatie: op een middelbare school, in de klas tussen de pubers!

  Reageren
 46. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 47. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 48. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 49. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 50. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 51. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 52. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 53. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 54. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *