Photo diary 2015 #12 + kattenbonus!

Afgelopen week ging ik op avontuur met Vera, had Tetkees een ongelukje en kreeg ik hele leuke post (maar ook slecht nieuws, meh).

ikea trui

Vorige week zaterdag gingen Tom en ik naar de Ikea om wat kastjes te kopen, balletjes te eten EN om foto’s te maken van mijn nieuwe Who’s that girl truitje. Waarom niet he?

 

 

oh marie oh marie olga tribe taart vera en olga

Afgelopen zondag ging ik met Vera naar de relaunch van Oh Marie! mag(azine). Oh Marie! is een online magazine die onlangs een nieuwe look heeft gekregen (er staan al een paar hele mooie artikelen op). Klik hier om de website en wat meer sfeerbeelden te bekijken. Er waren heel veel lekkere taartjes, interessante en leuke mensen en na afloop kregen we allemaal een cactusje mee naar huis. Niet verkeerd! Vera en ik besloten in plaats van zelf een ‘selfie’ te maken, iemand anders een ‘zullie’ te laten maken (wij verwachten dat deze term het helemaal gaat worden, of nouja, dat hopen we, want met ons lengteverschil is een selfie bijna niet te doen).

broei broei olga broei 2

Na de feestelijke opening, liepen Vera en ik naar de overkant om bij Broei nog een beetje aan teambuilding te doen. Lees: hapjes eten en kletsen. Zo gezellig! En zo jammer om weer doei te moeten zeggen! Ik hoop dat we snel weer een Team Confetti meeting hebben. :D

baby vetplant

Ik had mijn mini vetplantje van Oh Marie heel zorgvuldig weggestopt in mijn tas. Hij heeft de tocht overleefd!

pyjama dag

Maandag was er weer werk aan de winkel en besloot ik ‘pyjama chique’ achter de computer te gaan zitten. Het voordeel van thuiswerken, oh yeah!

terrortetkees cactus

Oh no!! Tetkees had in zijn onvoorzichtigheid (het is soms net een bulldozer) een cactus van de vensterbank geveegd. Zo verdrietig. De cactus is gered, nu nog weer een nieuw potje vinden…

vlaggetjes ophangen room make-over

Omdat ik deze maand mijn werkkamer aanpak, mocht ik van mezelf alvast de vrolijke slingers voor mijn photoshop schets ophangen. De rest van mijn kamer is nog een gigantische bende, maar door de vlaggetjes word ik toch blij elke keer als ik naar binnen stap.

tetkees buiten stemmen

Woensdag was het tijd om te stemmen. Tom had toevallig een vrije dag en dus konden we samen (met Tetkees) naar de stembus. Ik was niet helemaal overtuigd van mijn stemkeuze, maar omdat ik stemrecht heb, zal ik het gebruiken ook!

Die middag kreeg ik rottig nieuws over mijn familie (ander rottig nieuws dan waar ik het laatst over had, het begint een beetje op te stapelen). Ik was de rest van de week een beetje van slag en barste zelfs in tranen uit tijdens mijn rijles op vrijdag. :(

tom flinders flinders

Daarom nam Tom me mee naar een terrasje in mijn favoriete parkje donderdag (het Noorderplantsoen) en daar aten we frietjes en meer. De zon scheen en het was gezellig. Dankjewel lieve Tom. :)

peanutbutter bar

O en op de terugweg fietste ik nog even langs Courtney’s kitchen voor een guilty pleasure van hier tot overmorgen: een peanut butter bar. It was wrong and it was glorious.

licor 43

Vrijdag had ik dus een huilbui tijdens mijn autorijles en toen ik thuiskwam, stond er gelukkig een leuke verrassing klaar. Licor 43 had me een terrasbox met een enorme fles zoete likeur opgestuurd (we hadden zelf nog twee flessen liggen, want, jum) allemaal lekkere borrelhapjes erbij en een bluetooth speaker voor in het park. Het was een beetje te koud om buiten te gaan zitten, maar die borrel kwam HEEL GOED van pas na mijn tranen achter het stuur. O en de katten vonden de doos heel erg leuk. Fijn dat iedereen in huis kan genieten van perspakketjes, hihi.

KATTENBONUS!

tetkees doos2 mo doos tetkees tetkees doos

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag iedereen!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Wendy

  Licor.. maakt alles goed!! Geniet van het zonnetje en de dingen die wel goed gaan! Die patatjes met.. meer? zien er trouwens ook heel lekker uit!

  Reageren
 2. Nancy

  He wat vervelend dat je van dat slechte nieuws hebt gekregen. Hoe simpel en dom het ook klinkt, het heeft mij erg geholpen: Alles komt goed.
  In the end, komt alles goed. Hoe het leven zich ook ontvouwt. Zo dat klinkt echt heel erg zweverig, maar ik hoop dat je er wat aan hebt. Zoals ik al zeg: Het heeft mij erg geholpen. Mijn vader is 3 jaar geleden plotseling overleden en die zin alles komt goed kwam uiteindelijk op mijn pad en hoewel ik er in het begin niet aan toe was (rot op met je alles komt goed, alles is zwaar kut nu!) kon ik later wel wat met die zin. Want het is wel waar, ook zware stormen gaan over… en je redt jezelf uiteindelijk altijd. Betekent niet dat je niet verdrietig mag zijn, als jij moet huilen tijdens je rijles dan moet je dat gewoon doen. Je instructeur zal het heus begrijpen.

  Zo en dan hoop en wens ik je voor nu vooral heel veel liefde en zonneschijn, want ik vind je een fijn persoon (we kennen elkaar niet, maar toch denk ik dat als ik je blog lees) en naast tegenslag moeten er ook altijd voorspoedige momenten zitten. Ik hoop dat die momenten gauw jouw kant op komen!

  Liefs,
  Nancy

  PS Wat fijn zo’n pick-me-up van Tom :)
  PPS Er bestaat al een hashtag tegenwoordig van een foto van samen ipv jij alleen: #usie Eerlijk waar! (Zoek maar op) Ik moest wel lachen want ‘zullie’ is echt superbrabants :D

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat een lief berichtje Nancy en wat vreselijk om te horen dat je je papa bent verloren. Ik vind het heel sterk van je dat je kan zeggen dat alles toch goed gekomen is. Dat lijkt me niet makkelijk om te realiseren.

   Ik heb ook al heel wat meegemaakt en ik weet dat je gelijk hebt. Zelfs als het allerergste gebeurt, kom je erachter dat het altijd nóg erger kan (dat klinkt tegenstrijdig, maar jij begrijpt vast wat ik bedoel). En dan ga je toch kijken naar de dingen waarin je tijdens alle narigheid tóch nog geluk mee hebt gehad. Ik hoop dat je bijvoorbeeld heel blij bent met de jaren die je wél met je vader hebt gehad en dat je mooie herinneringen en een paar wijze lessen van hem hebt geleerd (ik ben mijn vader bijvoorbeeld nog steeds dankbaar omdat hij me heeft geleerd mensen een stevige handdruk te geven, haha.)

   En als ik op zondagochtend om half twaalf nog in bed lig en een beetje moet huilen omdat jij z’ón mooi berichtje hebt achtergelaten, dan dóé ik dat gewoon! ;)

   PPS O wat grappig! En Vera heeft het bedacht, ze komt uit Tilburg, vandaar, hihi.

   Reageren
 3. Hanneke

  Sterkte met al het slechte nieuws Olga! Het klinkt heftig.
  Des te meer reden om te genieten van alle mooie dingen om je heen. En dan doe je goed. Lief dat Tom je daar in ondersteunt door je lekker mee uit eten te nemen!

  Reageren
 4. Shaz

  Op het slechte nieuws na, zag het uit als een gezellige week.

  De slingers maken jouw werkplek echt supervrolijk. Eigenlijk zou dit standaard moeten zijn in elk kantoor. :D

  Reageren
 5. Anneleen

  Gezellige foto’s! Die hapjes zien er heerlijk uit! Leuke pyjamaoutfit en erg herkenbaar ;) Wel heel vervelend dat je zo’n slecht nieuws hebt gekregen… Ik hoop dat het toch wat mag meevallen en dat het redelijk met je gaat, hopelijk ben je nu volop aan het genieten van je weekend en het zonnetje ;) Dikke knuffel!

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *