Home improvement: photoshop schets van mijn werkkamer!

Ik begin steeds meer zin te krijgen in het opknappen van mijn werkkamer, helemaal na de werkkamer-inspiratie die ik bij elkaar had gezocht. Er zijn al wat spullen de deur uit (er zijn nog wat dingen op zoek naar een nieuw baasje) en dus had ik de ruimte om wat te schetsen. De photoshop-schetsen maken, kost altijd aardig wat tijd, maar ik heb er altijd wat aan. :)

Hoe mijn werkkamer er nu zo ongeveer uitziet, kun je bekijken in dit artikel (waarin ik mijn kamer opruimde, moet ook gebeuren). Ik heb één kant van mijn kamer gefotografeerd (de achterste muur). Dat ziet er nu zo uit:

werkkamer_1

Het ziet er nu lekker kaal en fris uit (alle troep staat aan de andere kant van de kamer, haha). Tijd om wat meer kleur en vrolijkheid ertegenaan te gooien!

werkkamer_2

OPTIE 1
Ik vind de ongeschildere stukjes van de kast niet zo mooi, dus het lijkt me een goed idee om die in een egaal kleurtje te schilderen. Dat kan wit, maar ach, doe eens gek, ik maakte hem blauw. Een hele tijd geleden kocht ik nieuwe knopjes in de vorm van wolkjes die ik straks EINDELIJK op mijn kastje ga monteren. En wat vinden jullie van de vlaggetjes? Ik kocht een tijdje geleden een setje bij Kitsch Kitchen en knipte hem doormidden om er twee rijtjes van te maken. Ik hoop dat ik op een dag nog een paar setjes kan bemachtigen om mijn hele plafond te vullen. In de berging buiten staat nog een kaartenrekje te wachten op een plekje in huis, misschien kan hij wel in mijn kamer!

werkkamer_3

OPTIE 2
Een geel kastje is ook leuk en de letterslinger met confetti-stippen staat ook wel heel vrolijk. Een paar haakjes aan de muur en een mandje voor mijn 1000 rollen inpakpapier. Dat witte vlakje met zwarte stipjes aan de rechterkant moet trouwens pegboard voorstellen. Ik ben heel erg benieuwd of dat gaat lukken, haha. Ik laat alle muren en het pegboard eerst trouwens wit. Er zit al veel kleur in de vlaggetjes en accessoires. Ik ga denk ik straks eerst even wennen aan de nieuwe indeling en over een half jaar kijk ik of ik de muren of het pegboard een kleurtje wil geven (o, zo verstandig).

werkkamer_4

OPTIE 3
Girly room! Met een roze kastje en roze kaartenrekjes. Aan de muur heb ik hier plankjes opgehangen voor mijn nagellakcollectie (nog girly-er). Deze plankjes kun je kopen bij Otto.nl en ze hebben nog veeeeeel meer plankjes voor aan de muur. Deze plankjes matchen bij de vloer en ik vind het wel leuk dat ze ook een achterkantje hebben, dan vallen de flesjes nagellak wat meer op. ^_^ Ik dacht dat plankjes boven de kast wat druk zou worden (ik heb al zoveel opbergruimte in de kamer) maar ik vind het eigenlijk best meevallen.

♥♥♥

Welke optie vinden jullie het mooist?

REACTIES:

 1. LogPoes

  Blauw! :-) En dan eventueel in plaats van het kaartendraaiding (als die teveel plek blijkt in te nemen) daar dan de mand en kaartenrekjes van de roze versie bij.

  Reageren
 2. Wendy

  Joee! ik zou ook een mix doen! Sowieso het blauwe kastje met de unicorn poster erachter, en de kaarten rekjes van de girly room zeg maar! Vlaggetjes moeten inderdaad ook! En misschien de team confetti letterslinger aan de linker wand? Photoshoppen kost veel tijd, maar je krijgt wel een goed inzicht van hoe het worden gaat!! Succes, ik ben benieuwd hoe het gaat worden!

  Reageren
 3. Linda

  Ik denk toch de tweede optie :) Ik ben niet zo van het roze haha. Ik vind de accessoires bij optie 2 heel leuk (letterslinger, confetti: perfect!) maar ik zou het kastje dan denk ik blauw maken haha!
  Oeps… toch een combinatie :)

  Reageren
 4. Natasja

  Leuke opties! Ik zou voor een mix gaan (^_^) Team Confetti boven de lichtblauwe kast (alhoewel jouw unicorn poster ook erg tof is, moeilijk…) Oh, misschien kun je er anders een magneetbord ophangen en dan ronde gekleurde magneten (Hema) gebruiken, dat is ook een beetje confetti ;) En links een kaartenrek met eronder een haakje of een smalle mand/emmer om pakpapier in te plaatsen. Nou ja ik roep maar wat, je maakt er vast iets heel moois van, ik ben benieuwd :D

  Reageren
 5. Lotte

  Leuk!! Het blauwe kastjes en de unicornposter vind ik helemaal geweldig! En de confetti + letterslinger passen er helemaal bij :) En die toffe haakjes zijn ook een beetje blauw toch…? Passen prima bij de kast en het kaartenrekje past daar nog mooi voor ;)
  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  Reageren
 6. ikeakhalij

  ميزات أثاث ايكيا
  تحتاج إلى معرفة بعض فوائد أثاث ايكيا ، قبل إجراء عملية الشراء ، على عكس الذوق الرفيع للمنتج ، هناك عدد من فوائد قطع ايكيا ، سنذكر من خلال السطور التالية أهم ميزات أثاث ايكيا ، وهي كما يلي:
  المواد المستخدمة في أثاث ايكيا هي القطن والخشب بكفاءة وجودة عالية وعمر طويل ، وتهدف الشركة إلى تحقيق جودة أعلى للمنتجات بحلول عام 2022 وإرضاء جميع العملاء ، والخشب المستخدم في صناعة الأثاث حاصل على شهادة دولية بجودته.
  ما يميز أثاث ايكيا هو أنه من حيث جودة المنتج ، تعتمد الشركة على أفضل المواد الطبيعية ، مثل الخشب والقطن ، بجودة عالية مقارنة بالشركات الأخرى.、
  أيضا ، يمكنك الحصول على قطعة بسيطة جدا من خلال الشركة ، لذلك بالإضافة إلى إمكانية الحصول على قطعة تخزين خاصة ، يمكنك حمل المزيد من العناصر.
  يتميز بحقيقة أن أثاث ايكيا قد تم استخدامه لسنوات عديدة ، حيث يتم تثبيته بطريقة تجعل أثاث ايكيا أضعف من غيرها ، وبالتالي يحتاج أثاث ايكيا إلى الاستبدال بعد سنوات عديدة من الاستخدام.
  تطلق منتجات ايكيا حوالي 2500 منتج جديد كل عام ، صممها أفضل الخبراء في صناعة الأثاث ، بشعار صنع منتجات عالية الجودة بأسعار معقولة للجميع ، وتستهدف فئة كبيرة من الناس حول العالم.

  تركيب اثاث ايكيا

  Reageren
 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *