Team Confetti plannen 2015!

Zo zit je de ene week te peinzen hoe het nou moet in je uppie, zo heb je de volgende week een Team vol Confetti! Ja, ik heb een leuk clubje mensen om me heen verzameld, we vinden het allemaal ONTZETTEND spannend en leuk. Maar daarover later meer (ergens volgende week, oooooooeh). En door die enthousiaste gastbloggers heb ik direct wat vuur in mijn reet gekregen. Ik heb een paar leuke plannen voor 2015…

VASTE PRIK
Er zullen wat dingen veranderden en er blijven wat dingen hetzelfde. Zo zijn er straks niet twee inspiratie artikelen in de week, maar maar één. ‘Het is weer maandag’ en ‘What I love friday’ morfen samen en wordt nu: ‘I love mondays’. Best of both worlds zal ik maar zeggen. Van beide dagen lijkt me dat er op maandag het meeste inspiratie nodig is, op vrijdag is het al bijna weekend. ;) Verder blijft de Photo Diary gewoon op zondag en zullen de gastartikelen op dinsdag online komen. Dan blijven er nog genoeg dagen over voor DIY’s, free printables en meer van die typische Team Confetti bezigheden.

Maandelijkse artikelen zijn nog steeds ‘Ik zoek baas’ waar ik tien asieldieren op een rijtje zet die wanhopig op zoek zijn naar een nieuw baasje en de nieuwe rubriek ‘Team Confetti steunt deze maand…’ een goed doel, geselecteerd door Lush. Ik zal zelf een bedrag doneren aan dit goede doel en hopelijk kan ik jullie ook aansteken. Spread the love!

NIEUW NIEUW NIEUW!
Omdat Tom en ik ontzettend veel zin hebben om ons huis een keer écht af te maken, hebben we een planning gemaakt voor het hele jaar. Elke maand hopen we een kamer, een trap of een gang in ons huis af te maken. Dat gaat hard werken worden, want er moet nog best veel gebeuren. Het leek me leuk om daar ook elke maand één of meerdere artikelen over te schrijven. De hoeveelheid artikelen hangt van het aantal boeiende klussen/DIY’s/before and afters af.

slaapkamer

Als het zin heeft, zal ik voor het klussen en opknappen even photoshop induiken, net zoals ik hierboven met onze slaapkamer deed. Ik kan dan zien welke optie het leukst is en wat kleuren uitproberen. Vinden jullie dat leuk om te zien?

olga good fibrations 4

Ook wil ik me iets meer gaan verdiepen in fair fashion. Ik stond daar tot nu toe niet echt bij stil, maar wil dit jaar onderzoeken welke merken ik prima kan kopen, welke merken ik beter kan laten hangen en waar ik goede tweedehandsjes kan scoren. Geen cold turkey en niks hardcore, maar ik wil wel een stapje in de goede richting doen en ik neem jullie graag mee op mijn zoektocht naar een beetje eerlijker en een beetje groener kleding kopen.

peanutbuttercup_21

En als laatste moeten er VEEL MEER guilty recepten komen. MET PINDAKAAS! Want laten we wel wezen, ik heb veel meer passie voor peanutbutter cups dan voor spruitjes en dat gaat niet veranderen. En maak je geen zorgen, ik pas goed op mezelf (we hebben potdomme net een slowjuicer gekocht, dus met die dagelijkse vitamientjes komt het heus goed). Treat yourself is mijn levensinstelling en dat gaan we doen ook! Dus eerst allemaal netjes je groente opeten en daarna kun je bij mij terecht voor wat fouts. Maar mocht ik per ongeluk met mijn nieuwe slowjuicer een waarachtig lekker sapje maken, dan zal ik dat ook heus delen hoor.

♥♥♥

En dat was het voor de planning. De rest kom ik wel achter. ‘Life is what happens when you’re busy making plans’ toch? 2014 was een mooi jaar, ik hoop dat er in 2015 ook weer een hoop mooie, leuke, lollige en leerzamen dingen gebeuren. Kom maar op!

♥♥♥

REACTIES:

 1. Anne

  Ja, dat klinkt goehoed! Ben vooral heel erg benieuwd naar jullie huis & hoe dat er allemaal uit gaat zien – hopelijk verhuis ik ergens dit jaar en dan kan ik wel wat inspiratie gebruiken :)

  Reageren
 2. Debby

  jeej ze is terug! Stiekem toch kaal zo zonder haha ik hoop dat je heerlijke dagen hebt gehad :) je nieuwe planning ziet er erg leuk uit! Hopelijk alleen niet te druk voor jezelf :)
  Succes Olga :)

  Reageren
 3. Debbie

  Leuk, leuk! Dat zijn goede plannen. Ben benieuwd naar jullie verbouw-/decoratiewerkzaamheden. (In het Engels heet ‘redecorating’ toch veel beter he?)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Haha, dat projectje is al klaar. Het is lichtblauw/grijs geworden. Maar er is nog genoeg ruimte voor geel in de rest van het huis. ;)

   Reageren
 4. Dina

  Mooie plannen! Ik ben heel erg benieuwd hoe het huis eruit komt te zien. Handig trouwens dat je van te voren wat opties maakt in photoshop zodat je kan zien hoe het eindresultaat ongeveer zal zijn.

  Reageren
 5. Arjanne

  klinkt als een leuke en goede planning! Wat een slim idee om de muur van je kamer even te photoshoppen! Ik wil onze slaapkamer ook nog steeds verven.
  Leuk ook om andere klusjes te zien voor jullie huis. Succes!
  X

  Reageren
 6. Lonneke

  Klinkt alsof je er goed over na hebt gedacht! Ik blijf gewoon gezellig meelezen hoor.

  En je hebt natuurlijk helemaal gelijk.. Op maandag hebben we vrolijkheid nodig!

  Reageren
 7. Veerlez

  Oeeehw ik ben benieuwd naar de veranderingen in huis, erg leuk de opties voor de slaapkamer, ik zou de grijze muur doen met het gele tafeltje, toch een rustige slaapkamer en wel de mogelijkheid om nog mooie felle elementen erin te verwerken, maar die je ook makkelijk kan weg werken wanneer je ze zat zou worden :) (en terwijl ik dit zeg realiseer ik me dat ik niet een bepaalde muur in mijn huis knal roze moet gaan verven!)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha. Dit projectje is al afgerond, alleen het tafeltje moet nog geel, de muur is al grijs en de nachtkastjes zijn ook al geverfd. :D

   Reageren
 8. Wendy

  Ik ben heel benieuwd naar de uitwerking van alle plannen. Wat heb je die slaapkamer grappig gephotoshopt. Inclusief kat op bed. Ik heb pas ook zo zitten photoshoppen om te bepalen waar ik een bepaalde foto/schilderij wilde ophangen.

  Reageren
 9. Lizet

  Mooie plannen hoor (vooral die guilty recepten)! Het ziet er naar uit dat er heel veel leuks te verwachten is! :) Oh, en ik vind optie 1 denk het mooist. Of 3, maar dan iets lichter blauw.

  Reageren
 10. Pingback: Geen artikelen meer op zaterdag. | Team Confetti

 11. Pingback: Fair Fashion: Hoe pak ik het aan? | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *