Hoe moet het nu met Team Confetti?

Allereerst een ontzettend gelukkig nieuwjaar allemaal! Iedereen die Team Confetti afgelopen jaar heeft bezocht is voor 99% een ontzettend lieve en leuke bezoeker geweest. Al die leuke reacties, tips en complimenten die we in 2014 hebben gehad zijn stuk voor stuk hartverwarmend en toveren nog elke keer een grote glimlach op mijn gezicht. Maar ja, zoals jullie weten is ‘we’ niet helemaal ‘we’ meer. Het leek me wel handig om te vertellen wat mijn plannen zijn voor 2015 nu ik ‘aaaaallllllll byyyyyy myseeeeeeeeeelf’ ben…

Want ja, wat is nu een Team in je eentje? Niks aan toch? Ik kan jullie alvast verklappen, ik ben nooit alleen geweest. Op dit moment bestaat Team Confetti uit moi en these guys:

wandelen met katten

Tom is altijd al een held achter de schermen en in photo diaries geweest. De reden waarom de blog en de webshop er zo mooi bij staan? Dat komt door ubernerd Tom die alles wat ik bedenk in deze website bouwt. Ook weet hij vaak eerder dan ik dat er een nieuwe volger bij is op Bloglovin (dat blijft leuk) en leest nieuwe comments voor als ik tv zit te kijken en hij achter de computer zit (waar hij als ubernerd natuurlijk altijd zit). Hij is een grote steun geweest vanaf het allereerste moment en hoort al mijn saaie blogverhalen zonder mopperen aan. En die twee katten van ons hebben natuurlijk niks in de gaten, maar hebben onbewust voor ontzettend mooi materiaal gezorgd. Zonder die mafkezen zou de blog een stuk minder gelezen worden, haha. And there you go, ik sta er echt niet alleen voor, ik heb een huis vol Team Confetti leden!

Maar hoe goed ze me ook helpen achter de schermen, leuke blogartikelen schrijven komt toch op mijn bordje terecht. No problem, blogartikelen schrijven doe ik het liefste op de hele wereld (naast de TC Feelgood Box maken natuurlijk). Het enige probleem is tijd… Ik wil ontzettend graag elke dag van de week een leuk blogartikel klaar hebben staan, maar ik weet uit ervaring dat dat vrij pittig kan zijn als je er nog ander werk naast doet (werken bij Linde Huis, ontwerp klussen, TC Feelgood Box). En daarom lijkt het me ontzettend leuk als ik mijn Team zou kunnen uitbreiden met een paar gastbloggers die heel af en toe een tof artikel voor Team Confetti willen schrijven. Misschien eenmalig, misschien 1x in de maand. Gewoon omdat ze dat leuk vinden en omdat er tegenwoordig aardig wat mensen dagelijks een kijkje komen nemen op deze blog en het een leuke manier is om zichzelf voor te stellen aan dat gezellige groepje teamconfetti lezers. Ik ben stiekem al met een paar ontzettend toffe mensen aan het praten en er zijn er nog een aantal die ik wil benaderen voor een leuke samenwerking. Omdat ik veel bewondering voor ze heb en ze dingen kunnen maken die ik niet kan. Geheimzinnig he? Binnenkort meer hierover!

Ja, binnenkort, want alhoewel ik niet heel erg opkeek van het vertrek van Meike (goede vriendinnetjes zien dat soort dingen wel aankomen) was het toch best kort dag. En omdat het me een goed idee lijkt om een paar dagen even goed na te denken over welke kant ik op wil gaan met de blog heb ik besloten een paar dagen vakantie te nemen. Morgen, zaterdag en zondag komt er dus geen artikel online. En maandag kom ik terug met all guns blazing! Dan komt de eerste photo diary van 2015 online en kan ik gaan vertellen wat voor moois ik voor komen jaar heb bedacht…

Tot volgende week!

REACTIES:

 1. ingrid

  Ook een gelukkig nieuwjaar voor jou en je team:) Ik vind het jammer dat Meike het team heeft verlaten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat je er iets heel leuks van gaat maken in de nieuwe samenstelling.

  Reageren
 2. Lonneke

  Gelukkig nieuwjaar! ik weet zeker dat je er iets moois van gaat maken. Ik herken het wel hoor. Ik wil ook altijd graag dagelijks iets plaatsen maar de tijd is er niet altijd. Dan is het toch fijn om met meer mensen te zijn. Maar best lastig om iemand te vinden die op een lijn zit :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Klopt. Daarom heb ik er ook voor gekozen om zelf mensen te benaderen die ik al ken. Geen idee of ze willen, maar vragen kan altijd. ;)

   Reageren
 3. Linda Bestebreur

  Voor jou ook een gelukkig nieuwjaar! :) Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren hier op TC! Ik vind het altijd zo gezellig hier, dus het wordt vast weer heel leuk! Ben wel nieuwsgierig naar de nieuwe ‘samenstelling’ van je team, ook al vind ik het natuurlijk ook jammer dat Meike weg is.

  Reageren
 4. Veerlez

  Oeehw de titel is wel heel erg onheilspellend, maar goed, ik ben benieuwd hoe alles gaat lopen, het zal hoe dan ook niks veranderen aan hoe graag ik hier kom! Ik ben benieuwd naar de gastbloggers :)

  Reageren
 5. Ingrid

  Volgens mij deed jij het de laatste tijd ook al zo’n beetje alleen (boven bijna elke post zag ik Olga staan).
  Dus ik heb er alle vertrouwen in dat je er iets mooi van blijft maken, ik kijk altijd met plezier op je site.
  Succes met zoeken naar gastbloggers.. Een “goed beter best” 2015
  Liefs
  Ingrid

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat lief dat je dat zegt. Ja, ik heb de site al een tijdje alleen gerund, dus het komt vast goed. ;) We gaan er een mooi jaar van maken.

   Reageren
 6. Natasja

  Ik reageer niet zo vaak, maar wilde even laten weten dat ik het blog met veel plezier volg. Met name de ‘het is weer maandag’ posts (^_^) en mooie foto’s. Heel veel succes met het bepalen wie er kunnen bijdragen aan Team Confetti! Bedenk ook dat je niet elke dag iets hoeft te posten. Wat mij betreft is het kwaliteit boven kwantiteit en ik vermoed dat andere lezers er wellicht ook zo over denken? Voor jou moet het vooral leuk blijven om te doen, en niet als een extra baan gaan aanvoelen. Een goed 2015!

  Reageren
 7. Lieke

  Gelukkig 2015! Net zoals vele anderen hier ben ik heel benieuw wat er met je blog gaat gebeuren. Vast iets heel moois. Ik blijf je in ieder geval volgen :) Succes!

  Reageren
 8. Jeanine

  Gaat helemaal goed komen joh, alleen of met iemand anders, die blog blijft hartstikke leuk! Ik heb er alle vertrouwen in dat het jou zeker gaat lukken :) Ik wens je een mooi 2015 toe!

  Reageren
 9. Debby

  Wat jammer Olga dat je het nu zonder Meike af moet brengen! Maar je hebt zo veel girlpower dat dit vast en zeker goed komt!! Ik ben enorm benieuwd welke gast bloggers er gaan komen hihi..

  Geniet van je welverdiende vakantie met tom en de katjes :)

  Reageren
 10. Anneleen

  Jij gaat dat hier super doen, dat weet ik zeker! Ik wens je een gelukkig nieuwjaar en geniet nu eerst maar even van een paar dagen vakantie! Ik kom volgende week terug :)

  Reageren
 11. linde

  Olga! Super stoer dat je doorgaat met je eigen team:) natuurlijk jammer dat Meike er niet meer bij is, maar je vast als vriendin blijft inspireren!! Succes en veel creativiteit voor 2015☆★ Xx

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *