Team Confetti Agenda update #3: Omslag

We zijn achter de schermen ontzettend hard bezig met de Team Confetti Agenda. Net zoals bij de blog, hebben we ook voor de agenda alles samen gemaakt en de taakjes verdeeld. Aan mij de taak om de omslag te maken. Spannend! Best heel erg belangrijk, zo’n omslag #nopressure. Maar ik heb er iets leuks van gemaakt, al zeg ik het zelf ;)

Ik had al snel bedacht dat ik voor de omslag analoog aan de slag wilde. De laatste tijd doe ik alles op grafisch ontwerpgebied op de computer. Het gaat een stuk sneller, ziet er meestal wat frisser uit en de kwaliteit is altijd goed. Maar voor de agenda (onze ontwerp baby) wilde ik iets speciaals maken. Dus trok ik al het gekleurde karton dat ik had uit de kast en begon te knippen…

agenda update 10

Een goed begin leek me ons logo uitknippen. De gestileerde versie dan, anders was ik over 100 jaar nog bezig. Heel ontspannend, zo met mijn schaartje al die letters uitknippen.

agenda update 6

De letters van AGENDA 2015 knipte ik ook uit. Dat is toch ook belangrijke info ;). De achterkant van ons visitekaartje is goudkleurig, dat wilde ik ook meenemen. Ik viste een sterrenponsje uit de kast en gebruikte de perforator om confetti te maken.

agenda update 2

Dit was de eerste versie van de omslag. Ik vond hem wel leuk, maar net niet helemaal. Ik vroeg ontwerpguru Meike om raad en ze zei: ”Ik vind dat er nog net wat andere kleurtjes in moeten met stipjes. Blauw en goud is net iets te duizend en een nacht, haha! Maar voor de rest goed werk!”

Feedback waar ik iets mee kan!

agenda update 7

Meer kleurtjes confetti!

agenda update 8

Meer kleuren, al een stuk leuker. Maar het kon nog net iets beter. Knipperdeknip…

agenda update 9

Nog wat leuke kronkels en driehoekjes erbij. Hoe kon ik de driehoekjes nou vergeten?!
En dan, ladies & gentlemen is dit de definitieve omslag van de Team Confetti Agenda 2015:

agenda update 3 agenda update 1

*******

Wat vinden jullie ervan?

REACTIES:

  1. Karlijn

    Zo vrolijk en zo ’team confetti’. Of klinkt dat raar? Ik ken jullie helemaal niet ‘echt’ alleen maar via jullie blog, maar ik vind hem echt zo bij jullie passen! Lekker vrolijk, maar niet ’te’ (je ogen draaien niet door als ze er naar kijken bedoel ik). X

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *