Wie is de mol free printable MOLLENBOEKJE!

Yes, yes, yes! Wie is de mol is weer begonnen. WIDM voor intimi, ahum. Volgens mij kijk ik het al tien jaar, OH I LOVE IT! Iedereen lekker paranoïde, de te gekke spelletjes, dat geheimzinnige gedoe, heerlijk. En zo fijn dat wij ook een beetje het gevoel hebben dat we mee kunnen doen. De echte nerds kunnen al een paar jaar het enige echte mollenboekje bij de Bruna kopen, maar de echte cheapskates onder ons printen natuurlijk liever een free printable…

Hartstikke leuk hoor, al die achtergrondinfo over Sri Lanka en paspoorten van BN-ers (dat schijnt er in het enige echte mollenboekje te staan) maar ik wil gewoon bijhouden wat voor rare dingen iedereen uithaalt, hoeveel jokers er in omloop zijn en de onontdekbare hints noteren. Daar kun je natuurlijk gewoon de achterkant van een oude envelop voor gebruiken OF een overzichtelijk lijstje in WIDM stijl. Je mag het zelf weten, maar ik ga voor deze badboy:

wie is de mol printable.indd

Genoeg ruimte om je verdachten te noteren, bij te houden wie hoeveel geld in of uit de pot heeft gehouden en de verstopte hints bij te houden.

widm_2 widm_1

Morgen kunnen we alweer voor de buis gaan zitten, met onze kersverse printable, wijn drinken en roepen; ‘DAT IS RAAR, WAAROM DEED IE DAT, HMMMM, VERDACHT!’. O, de lol kan niet op. Tom en ik hebben de regel om in de allereerste aflevering een mol uit te kiezen (niet te doen, het begint pas net) en ik ging voor Evelien, want die vond ik helemaal niet verdacht. En dat is superverdacht. De logica is ver te zoeken, maar jongens wat is het toch leuk. ^_^

Je kunt de WIDM free printable HIER downloaden. Veel paranoia plezier!

***

Wie is er het meest verdacht volgens jullie?

REACTIES:

 1. Lieke

  Oh superhandig! Ik maak altijd heel onhandig een schema om bij te houden wie op wie stemt, en wie er dan uiteindelijk afvalt. Vorig jaar had ik het officiele molboekje, maar uiteindelijk niet heel erg veel in geschreven, oepsiee..

  Reageren
 2. Marieke

  Whoo dit vind ik echt supergaaf :) WIDM is denk ik wel mijn favoriete tv-programma! Ik vraag me wel af of ik in staat ben dit soort dingen bij te houden, want alleen kijken kost me al genoeg energie. Ik heb gezegd dat Rik de mol is… ben benieuwd!!
  (volgend jaar ook standaard in de team confetti agenda ‘WIDM finale’!?)

  Reageren
 3. Beautyjuf

  Ik had vorige week bij de eerste aflevering Evelien ook al op mijn ‘verdachtenlijstje’ staan, haha! Ik vind dat het seizoen al goed van start is gegaan. Beter dan vorig jaar!

  Reageren
 4. monique

  OhYes! Dit is waar ik op heb zitten wachten haha! Ik ga hem zeker downloaden voor morgenavond! Zo fijn als je al het verdachte gedrag meteen kunt opschrijven!

  Reageren
 5. Anne

  Zo leuk dit! Mijn vrouw vindt WIDM alleen niet zo leuk als ik, dus ik ben altijd in m’n eentje aan het fangirlen op de bank ;) Mijn verdachte nu is Rik – maar ik moet wel zeggen dat ik er echt altijd naast zit.

  Reageren
 6. Merel

  haha wat tof! Ik volg Wie is de Mol totaaaaal niet. Nooit gedaan ook. Maar krijg door jouw mollenboekje bijna zin om het te gaan doen. (ik heb geen televisie, dus het zal niet gaan, maar ok ;))

  Reageren
 7. Anne @ booksbakingandblogging

  Oooh, wat leuk! Ik had vorige week helemaal niet door dat WIDM weer zou beginnen, dus toen iemand me dat rond half 8 vertelde was mijn avond in een keer honderd keer beter, haha! Ik heb nog nooit echt precies bijgehouden wat er gebeurt (zit altijd gewoon te kijken met een kopje thee of een glaasje wijn) maar misschien moet ik daar nu maar eens mee beginnen, met zo’n handige printable… :-)

  Reageren
 8. Wendy

  Mijn moeder is dus ook mega fan en ik heb haar het echte molboekje gegeven. Ik ben benieuwd of ze het ook echt gebruikt. Binnenkort maar eens langs gaan en even checken. ;) Maar dit zit er net zo handig en effectief uit.

  Reageren
 9. Nancy

  Whaaa! Die ga ik deze week even 10x uitprinten denk ik! En dan aflevering 1 en 2 terugkijken natuurlijk. Want ik ben oh zo Mol fan (ik heb een echt WIDM boekje) alleen deze printable is echt heel erg handig! Zoals ze eigenlijk allemaal zijn gebleken :)

  Reageren
 10. Pingback: Blogleesvoer #12 | SYLVIA KUIJSTEN

 11. Pingback: THINGS THAT MADE ME HAPPY IN JANUARY | A Big Cup Of Me

 12. Pingback: HAPPY LIFE II LACH | A Big Cup Of Me

 13. Pingback: Repost: Wie is de mol free printable MOLLENBOEKJE! | Team Confetti

 14. Pingback: Printable: Wie is de mol? | LifeStyleTalking

 15. Pingback: Nieuws, leuks en andere dingen #6 | Allihoppa

 16. Pingback: Bullet Journal Set-Up April 2018

 17. Pingback: Printable Study Timetable Template

 18. Pingback: De mol in de klas – Juf Leen deelt

 19. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 20. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 21. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 22. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 23. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 24. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *