Geen artikelen meer op zaterdag.

Ik was in mijn plannen voor 2015 vergeten te zeggen dat ik één dagje vrij neem in de week, en dat is op zaterdag. Op zaterdag is het vaak niet beestachtig druk op teamconfetti.nl want iedereen is lekker aan het uitslapen, shoppen of boodschappen aan het doen. Dat doe ik ook, haha. En daarom sla ik op zaterdag een blogartikeltje over. En wil je toch graag een TC artikel lezen op zaterdag? Duik dan de archieven in, want er is vast nog een pareltje dat je gemist hebt. ;) Tot morgen!

REACTIES:

  1. Dina

    En dan doe je het toch hè, een artikeltje plaatsen op zaterdag hahah. Nee grapje. Heel begrijpelijk hoor, dat je af en toe ook eens een dagje vrij wilt. Tot morgen! :)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *