Self love Valentijn cadeau wishlist.

Het is alweer bijna zover, over een paar weken vieren we de dag van de liefde: Valentijnsdag! Traditioneel gezien geef je je geliefde een mooie kaart of een cadeautje, maar dit jaar ga ik het een beetje anders doen. Want je kunt toch pas écht van iemand houden als je eerst van jezelf houdt? Daarom vier ik dit jaar Valentijnsdag met mezelf (sorry Tom)!

SELF LOVE
Vorig jaar schreef ik hoe ik met behulp van een psychologe en van veel lieve mensen om me heen meer zelfvertrouwen kreeg en minder angstig werd. Een groot deel daarvan was accepteren waar mijn gevoeligheden liggen (all over the place, ik blijk heel gevoelig) en daar met een beetje respect mee om te springen. Als het wat beter met je gaat, is het makkelijk om te vergeten dat dat eerst niet zo was en ik probeer af en toe stil te staan bij wat ik heb bereikt en hoe hard ik daarvoor gewerkt heb. Van jezelf houden zoals je bent, is voor heel veel mensen écht niet makkelijk en ik betrap mezelf er nog vaak genoeg op dat ik een beetje te streng ben. Ik mag mezelf wel wat vaker trakteren op iets leuks, zonder daar eerst iets voor te hoeven doen.

GENIETEN ZONDER SPIJT
De dag van de liefde lijkt me dus een uitstekend moment om mezelf op een goede manier te verwennen. Dus niet met bakken chocolade en veel te lang uitslapen (hoe aantrekkelijk het ook klinkt). Nee, jezelf op een goede manier verwennen en trakteren is een hele kunst. Genieten zonder schuldgevoel achteraf (geen onnodige aankopen of veel te veel ongezond voedsel dus) is key! Ik selecteerde een paar leuke cadeautjes die je waarschijnlijk niet zo snel voor jezelf zou kopen maar waar je wel heel erg goed van kunt genieten en waar je je écht wat lekkerder en verzorgder door voelt:

hart kussen

VERWARMBAAR HART-KUSSEN
Hij is lief, hij is vrolijk en je kunt hem opwarmen. Nu het buiten zo koud is, is dat wel zo fijn. Wij meisjes kunnen een paar dagen per maand zo’n kussen extra goed gebruiken, maar hij is ook fijn met een dekentje op de bank. Self love in de vorm van een hart, letterlijker kan bijna niet.

smart_bullet_blender_2

SMART MASTER BULLET BLENDER
Hoe makkelijker het is om goed voor jezelf te zorgen, hoe beter. Ik ben sinds kort een enorme fan van green smoothies (ik ben van nature niet zo’n konijntje, dus ik moet mezelf een beetje foppen met lekkere drankjes). Ik drink er elke dag eentje voor mijn ontbijt, ik voel me beter en ik ben elke dag weer blij met mijn goede blender (ik heb een andere dan deze, namelijk de Optimum blender, maar deze ziet er ook heel handig uit).

fitbit

FITBIT CHARGE
Een paar weken geleden kreeg ik dit roze monstertje van Tom als verlaat verjaardagscadeau. Ik dacht altijd dat zo’n ding pas uit kon als je een héél sportief en fit typje was of wilde worden. Maar neen, voor luilakjes die zich wat beter willen voelen is hij werkelijk fantastisch! Hij meet activiteit ja, maar die functie is ook uitstekend om stappen mee te tellen (hij is vele malen preciezer dan de app op mijn telefoon) én hij meet hoe lang en diep ik slaap. Ik heb pas ontdekt hoe ik hem ook als wekker kan gebruiken om wakker te worden (hij trilt je zachtjes wakker) en om me naar bed te sturen. Hij is enorm gebruiksvriendelijk en ik kan hem iedereen aanraden (en hij is nu in de aanbieding bij Coolblue).

slaapmasker

MIDNIGHT MAGIC SLAAPMASKER
Beginnen jullie de rode draad al een beetje te zien? Self love en self care liggen héél dicht bij elkaar. Nu mijn fitbit mijn slaap meet, zie ik dat ik in de eerste helft van de nacht vaak heel actief en rusteloos slaap. Ons huis staat in een rumoerige wijk en onze slaapkamer zit aan de voorkant van het huis aan een vrij drukke weg. Ik vraag me af of het lang duurt voordat ik echt goed weg ben door alle impulsen om me heen of dat het iets persoonlijks is. Investeren in een goed slaapmasker met oordopjes zou misschien de oplossing kunnen zijn… Wat is nou fijner dan een goede nachtrust?

unicorn pantoffels

LICHTGEVENDE EENHOORN PANTOFFELS
Omdat bijna alle self love valentijn kado tips tot nu toe wel heel verantwoord zijn, wilde ik er ook een hebben-hebben-hebben item tussen stoppen (maar die je ook elke dag kan gebruiken). Er zijn vast praktischere pantoffels dan deze, maar OMG wat word je blij als je deze jongens aantrekt! Ik heb vaak koude voeten en werk bijna alleen maar thuis. Dit zou eigenlijk een verplicht uniform moeten zijn als ik aan het werk ben in mijn party office…

noise canceling headphones

NOISE CANCELING HEADPHONES
Zoals ik eerder al zei, blijk ik een heel gevoelig typje te zijn. Ik ben heel gevoelig voor geur, voor de dingen die ik om me heen zie, maar ook voor geluiden. En hoe ouder ik word, hoe meer ik me stoor aan geluiden (vooral van andere mensen buiten). Een noise canceling headphone schijnt dé oplossing te zijn, maar omdat ik niet zo gadget-achtig ben aangelegd en niet graag geld uitgeef, heb ik er nog niet in durven investeren. Maar aangezien de fitbit me ook al zo enorm goed beviel (de ultieme gadget in mijn ogen) staat deze nu bovenaan mijn self love wishlist voor Valentijnsdag.

cupcake kopjeswarmer

USB KOPJESWARMER
Bovenstaande valentijnscadeaus zijn allemaal geweldig, maar ik wilde er ook nog een geluksmaker met een wat lagere prijs tussen stoppen. Niet iedereen heeft de middelen om zichzelf zomaar op een groot cadeau te trakteren, dat weet ik heus. Iets waar ik vaak last van heb als ik lang stil zit achter mijn computer, zijn koude handen. Een kop thee staat bij mij altijd binnen handbereik, maar als ik druk met iets bezig ben, dan drink ik vaker koude thee dan warme thee. Met deze súper schattige gadget heb je altijd een warm kopje koffie of thee en je kunt hem makkelijk opbergen in je laptoptas (geen extra clutter dus, yay)!

♥♥♥

Uit deze wishlist komt duidelijk naar voren dat ik een creature of comfort ben. Ik wil best dingen doen die goed voor me zijn, maar ik wil alle hulp die ik kan krijgen en op een zo makkelijk mogelijke manier. Maar hey, als je jezelf goed kent, dan kun je daarop inspelen met een goed Valentijnscadeau voor jezelf. Bijna alle bovenstaande cadeau’s kun je vinden op Radbag.nl.

Wat staat er op jouw wishlist?

disclaimer

REACTIES:

 1. Kathleen

  Leuk! Voor jezelf zorgen is inderdaad superbelangrijk, zeker in zwaardere periodes. Ik ga in de winter nooit zonder kersenpitkussen naar bed. Daarmee val ik veel sneller in slaap. En een heerlijk badje kan ook deugd doen. Geniet ervan!

  Reageren
 2. nina || ninamaakt

  Jaa, fijne dingen allemaal! En oh, wat je zegt over de fitbit: helemaal mee eens! Als ik er mensen over vertel, voelt het altijd een beetje alsof ik met m’n hippe #fitgirl-gadget aan kom zetten, maar my oh my, wat helpt ‘ie me goed! Ik denk niet dat ik sporten ooit leuk ga vinden, maar dat ding geeft me precies het zetje wat ik nodig heb om voldoende in beweging te blijven. :-) Fijne dag vandaag!

  Reageren
 3. José

  Fijn lijstje ! Als je echt voor oordoppen wilt gaan voor ’s nachts, kan ik je aanraden naar de audiciën te gaan. Heb ik mijzelf een paar jaar geleden op getrakteerd; ze maken dan een soort mal van je oorschelp en dan heb je een tijdje later oordoppen op maat, waarmee je nog wel je wekker hoort, maar die een hoop andere dingen eruit filtert en waarmee je nog lekker op je zij kunt slapen zonder dat er iets je oor ingeduwd wordt…

  Reageren
 4. Cleo

  Ipv een fancy noice canceling koptelefoon van 300€, kun je ook kiezen voor geluiddempende gehoorbescherming met een iets zachter prijsje (€20-€30). Je kunt dan wel geen muziek luisteren en niet álle geluiden zijn weg, maar rust geeft het zeker wel. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd in de trein/bus/vliegtuig, maar in huis filtert hij het verkeer, vliegtuigen, gesmak etc mooi weg ???

  Reageren
 5. Buy my weed online

  Come see our customer favourite high quality popcorn buds along with other great deals on cheap weed and bulk pricing. We carry everything you need from shatter, cannabis edibles, vape pens, weed concentrates, live resin, Phoenix tears, CBD and more. Sign up for our newsletter so you never miss out on any of our sales offering the best in class products for Buy my weed online .

  Reageren
 6. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 7. buy weed

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis buy weed that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 8. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 9. Buy Weed Online

  Buying weed online sounds like an easy task. However, there are certain things you need to know before Buy Weed Online . With so many websites selling weed these days, it’s not surprising that you might be confused about where to get the best deals or which sites are trustworthy.
  If you’ve found a website that sells weed and want to order from them, here’s what you need to know about buying weed online.

  Reageren
 10. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 16. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 17. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *